Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení - Městská policie hl. m. Prahy

1 2 3 4 5 6



Alfred

Hráč

2
1.10.2020 12:03, naposledy upraveno 1.10.2020 14:48 uživatelem Alfred

[OOC]

Přezdívka: Alfred

Věk: 14

Jak často mohu být na serveru: O víkendu můžu klidně od 8h ráno do 9-11h večer (někdy vyjímky že na serveru jsem klidně od 8h ráno do dalšího dne) když se chodí do školy tak od 15-16h do 9h večer.

____________________________________________

[IC]

Celé jméno: Michael Black

Věk: 27

Datum narození: 14.Července.1993

Kontakt: telefon: 347234 ,((E-mail: eromilek155@gmail.com ,Discord: Eromilek#0715))

Životopis: Zdravím jmenuji se Michael Black je mi 27let pocházím ze zlínského kraje mam vystudovanou zdravotní školu v Olomouci mám řidičák typu B a BMW M5 E39 rád dělám dobré věci jako třídění odpadu pomáhaní staříkům přes přechod a jako malý jsem byl skaut měl sem spoustu  bobříku  jako například pomáháni seniorům ,stříleni z luku ,hračkový král ,rozdělávání ohně ,přežití v přírodě a tak dále měl sem jich něco kolem 56ti ale pak kolem 13ti let sem se chtěl stát policistou protože PČR a MPP taky vlastně chrání a pomáhá vždit' to mají na autech a na vestách pomáhat a chránit tak proč by sem se nemohl stát policistou když vlastně taky tak trochu pomáhám a chráním tak to je ted' můj životní sen stát se policistou a pomáhat a chránit tak snad se mi to jednou splní.

PODPIS: Michael Black

Proč se chci přidat k MPP: chci se přidat k MPP protože  je to můj sen od 13ti let se chci stát policistou a hlavně pomáhat a chránit a už vůbec nikdy by sem si nedovolil zneužívat pravomoci policisty chci udělat prahu bezpečnější a lepší tak budu moc fakt moc rád když mě přijmete díky že jste si tohle všechno přečetly.

PODPIS: Michael Black

 

(budu rád když se udělá výjimka)

ToxicCZ

Hráč

7
3.10.2020 21:19

Přezdívka: TOXIC

Kontakt: Zdenda_ #8772

Věk:15 I

C: Jméno: Ester

Příjmení: Jansova

Věk: 20

Kontakt: 895302

Dosažené vzdělání: Vysoká škola, obor-kriminalistika a kriminologie

zkušenosti: Nějaké mám

Životopis: Dobrý den, moje jméno je Ester Jansová, je mi 20 let a narodila jsem se dne 21.Prosince 2000 v Motole. Mám vystudovanou ZŠ,SŠ a VŠ. Po ukončení ZŠ jsem následně vystudovala SŠ (Střední odborná škola pedagogická a Gymnázium, Praha 6, Evropská 33).Poté i VŠ, přesněji obor Kriminalistika a Kriminologie(Praha 8, Lindnerova 575/1 180 00 Praha 8 - Libeň), kterou jsem úspěšně dokončila. Poté co jsem dokončila VŠ, tak jsem si chvíli hledala práci a rozhodl jsem se nastoupit do sboru dobrovolných hasičů, ale asi po 2 letech jsem se rozhodl tuto práci nechat a nevracet se k ní, jelikož mě to neživilo a nebavilo .Jelikož mám vystudovanou Kriminalistiku a Kriminologii, tak bych se chtěl ráda přidat k jednotkám městské Pražském policiji.

Dodatečné informace: -Řidičský průkaz sk,:B

-Jazyková znalost: Čeština, pokročilá Angličtina.

- pokročilá sebeobrana.

-Zdravotně způsobilá.

-Velmi pracovitá a spolehlivá.

-Zodpovědná -zdatná

Nikush

Hráč

12
4.10.2020 14:44

[OOC]

Přezdívka: Nikush

Věk: 16

Jak často mohu být na serveru: O víkendu skoro pořád a v týdnu každý druhý večer ( Kolikrát i více )

 

[IC]

Celé jméno: Nikola Černá

Věk: 21

Datum narození: 5. 9. 1999

Kontakt: tel. číslo : 833037 nebo nikola.cerna@email.cz (( Discord : Ñīkush ❤#0410 ))

Životopis: Moje jméno je Nikola Černá. Je mi 21 let a pocházím z Příbrami. Ráda ve volném čase jezdím na kole a výletuji nejen v České republice a když mi nevyjde počasí, tak jsem někde v posilovně, takže jsem na tom fyzicky celkem dobře, také mám ráda přírodu, proto často cestuji v ČR. Také mezi mé záliby patří jízda na motokárách I když mě některé práce moc nebaví, tak si k ní najdu nějakou cestu, která mě bude bavit. Zatím jsem dělala jen u TSMP, co se týče Prahy, v Příbrami jsem dělala mechanika. Takže by se dalo říct, že žádný den nemam volný, buďto jezdím někde po Česku na kole, nebo jsem v posilovně, nebo jsem v práci. Na práci si dokážu také udělat čas.

Proč se chci přidat k MPP: Už od mala ráda pomáhám ostatním. Myslím si, že poslední dobou je ve městě málo policistů, protože se neustále něco děje : autonehody, napadení, atd... Chtěla bych ve městě udělat větší pořádek, aby se tyto věci, které mohou končit smrtí nestávali. Také abych odbočila od těchto věcí, tak bych chtěla pomáhat lidem, když to bude potřeba a aby se ve městě cítili v bezpečí. Fyzicky jsem na tom dobře a ráda se ve všem zlepšuji. S pracovaní u Městské policie nemam žádné zkušenosti, ale s radostí se naučím.

Nyxoy

Hráč

49
6.10.2020 19:13

Přezdívka: nyxoy
Věk: 15
Kontakt: ( Discord: zapNℽx๏ℽzap #0308)
IC:
Jméno: Lucas
Příjmení: Wright
Datum narození: 30/03/1995
Kontakt: -------
Dosažené vzdělání: Kriminalistika A Kriminologie - Soukromá vysoká škola Praha.
Zkušenosti: Zkušenosti jen ze školy.

Životopis: Dobrý den, jmenuji se Lucas Wright narodil jsem se v New Yorku dne 30.03.1995. Jako malý jsem velmi obdivoval práci IZS složek, ale především mpP. Chodil jsem do školy v New Yorku jménem Blue School - Upper-primary and Middle School, po nějakém čase jsme se s rodinou rozhodli odstěhovat do Prahy. V Praze jsem nastoupil na Akademické gymnázium Štepánská v Praze 1. Po pár letech jsem dokončil tuto školu a rozhodl se jít za svým snem být jeden z IZS složek, a proto jsem nastoupil na Vysokou školu zaměřenou na Kriminalistiku a Kriminologii. Po delší době, jsem tuto školu ukončil a začal hledat práci mezi IZS, nejvíce mě však přitahuje MpP.

Dodatečné informace:
-ŘP typu B -Jazyková znalost: Čeština, angličtina,
-Pokročilá sebeobrana.
-Zdravotně způsobilý.
-Velmi pracovitý
-Bez jakýchkoliv pokut, či trestů.
-Fyzicky zdatný

Proč zrovna já?: Jak bylo zmíněno, vždy jsem měl rád městskou policii, a obdivoval jejich práci, rád bych si to sám zkusil
.
Děkuji moc

sebik

Hráč

5
7.10.2020 18:29

Ako získám vodičák C

arciCZ udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č. 13

ToxicCZ

Hráč

7
9.10.2020 21:22, naposledy upraveno 9.10.2020 21:27 uživatelem ToxicCZ

OOC:

PŘEZDÍVKA: TOXIC

KONTAKT (Discord): Zdenda_#8772

věk:15

IC:

Jméno

Křestní: Zdenek

Příjmení: Toman

věk : 18

Kontakt : 486235

Životopis : Dobrý den, mé jméno zní Zdeněk Toman narodil jsem se v Praha Motol, roku 2002, mám vystudovanou základní školu, po základní škole Akademické gymnázium, mé rodiče trvali na tom abych zkusil kriminologii . Tu jsem úspěšně dokončil po té jsem se po šesti měsících jsem se odstěhoval od rodičů do Plzně kde jsem měl práci na místní pumpě, zde jsem si vydělával a pak po pěti měsících přestěhoval sem do Prahy kde jsem si úspěšně udělal auto řidičák nyní jsem u Technických služeb města Praha neboli TSMP policisté jej nazývají "POPELÁŘI" ale mě to pro zatím stačilo. A pak jsem si řek proč nezkusit městskou policii když mohu zde využít mých vědomostí myslím si že když mi pouze někdo naučí co v daných událostech dělat tak se to naučím a zvládal bych tuto práci .

INFORMACE 

Řidičák : B 

Sebeobrana : Pokročilá

Fyzická zdatnost : mám

Rejstřík : bez přestupků

Pracovitost : 4-12 H denně

Zdravotně v Pořádku : Ano

Tomasek122

Hráč

1
10.10.2020 21:53, naposledy upraveno 11.10.2020 12:07 uživatelem Tomasek122

[OOC]

Přezdívka: Tomas222 nolifetomas

Věk: 14

Jak často mohu být na serveru: každý den

 

[IC]

Celé jméno: Nikola Bílá

Věk: 22

Datum narození: 22.5. 1998

Kontakt: 888202

Životopis: Dobrý den, jmenuju se Nikola Bíla narodila jsem se 22.5. 1998 v Praze. Mam vstudovanou Vyšší policejní školu v Praze. Po tom co jsem dostudovala tak jsem si našla práci na benzínce kde jsem pracovala 1 rok. Pak jsem konečně nastoupila do PČR jako Rotná nakonec jsem to dotáhla na Strážmistra ale potom jsem musela odejít kvuli těhotenství. U PČR jsem pracovala 3 roky a už mam spoustu zkušeností. Od mala jsem chtěla být Policistka a splnilo se mi to s práci u Policie bych chtěla pokračovat. Ve volném čase ráda sportuju a chodím na procházky. A chodím často s kamarádi na túry. Ovládám plinule Český a Anglický jazyk a umím základní slova z Ruštiny.

Proč se chci přidat k MPP: Rádá pomáhám lidem a myslím že by se potřeboval zvýšit počet policistu a policistek. pro mě je hlavní pomáhat a chránit a snižovat kriminalitu ve městě. Myslím si že jsem skvělá kolegyně.Ráda se učím nové věci nebo se v nich zlepušuju. Mam hodně zkušeností u Policie ale myslím že se naučím ještě něco nového.Chci aby se lidi v cítili bezpečně aby se nemuseli bát že je přepadne nějak vandal.

11.10.2020 00:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Evelon

Hráč

1
11.10.2020 13:31

[OOC]

Přezdívka: Evelon

Věk: 19

Jak často mohu být na serveru: Každý den

[IC] 
Celé jméno: Filip Zika
Věk:35
Datum narození: 8.srpna 1986
Kontakt: 770 836
Životopis: Dobrý den, jmenuji se Filip Zika, je mi 36, u IZS pracuji po skončení školy. Mám 4 roky praxe u ASČR jako řidič záchranář, a 1 rok praxe u TransHospitalu ve výjezdové skupině. Po ukončení pracovního poměru u Zachránné služby jsem úspešně absolvoval kurz na Strážníka MP.
Vzdělání: Základní, Střední Zdravotnická Škola s VOŠ
Znalosti: Mezi mé znalosti patří například. Znalost Anglického a Německého jazyka, práce s pc, práce s lidmi a komunikace s nimi, sebeobrana.
Proč bych se chtěl přidat k MPP?
Protože vím, že práce mě bude naplňovat, bavit, a od toho se budou odvíjet moje výsledky ve službě.

 

12.10.2020 14:18, odstraněno 12.10.2020 15:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~103

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo