Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení - Městská policie hl. m. Prahy

1 2 3 4 5 6



8.9.2020 23:04, odstraněno 11.9.2020 21:14 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Charllie

Hráč

24
10.9.2020 16:32

 

[OOC]

Přezdívka:Charllie

Věk:24

Jak často mohu být na serveru: Záleží dle rozpisu služeb nebot sloužím v realitě u městké policie v Praze ale takřka každý  den aspon hodinku :).

 

[IC]

Celé jméno: Ben Cooper

Věk:30

Datum narození:15/04/1990

Kontakt: // - Dodatečně bylo zasláno - // 

Životopis:

Ben Cooper byl narozen dne 15.04.1990 v Praze přesněji v nemocnici Na Bulovce od téhož dne co se narodil pobýval v rodinném domě do svých 21 let. Po dokončení základního vzdělání přesnějí na základní škole na Palmovce se rozhodoval zda li má si vybrat bezpečnostně právní akademii nebot požární ochranu - jelikož chtěl následovat svého tatínka rozhodnul se vybrat bezpečnostně právní akademii kde následně zakončil studium splněním maturitní zkoušky nadále po splnění jehož střední školy se začal rozkoukávat nad výběrem svého budoucího oddělení jeho kamarád který již několik let působil jakožto velící důstojník u policie české republiky přesnějí u oddělení hlídkové služby a to přesněji v Ostravě po pár denním rozhodávání nabídku přijmul , Ben strávil několik let na oddělení hlidkové služby kde se vyšplhal na hodnost nadpraporčíka ačkoliv po dlouhodobém dojíždění neustále z Prahy do Ostravy se rozhodnul pro změnu a vybral si právě městskou policii v Praze kde ví že muže nabídnout ostatním né tolik zkušeným strážníkům své zkušenosti a co kdo ví popřipadě je muže i něco přiučit. 

Proč se chci přidat k MPP: K Městké Policii se chci přidat z důvodu že jsem se rozhodl pro změnu ve svém životě a přejit od státní policie jak jsem již vypisoval nahoře abych nemusel každodenně dojíždět až do  Ostravy ale městká policie mě taktéž oslovila jejím kolektivem a jednají profesionálně a samozřejmě na ůrovni a taktéže jednají dle zákona a ustav. Městká Policii mohu já osobitě nabídnout mé zkušenosti z předchozího oddělení a taktéž jsem fyzicky a psyhicky schopný a plně schopný k výkonu služby. Chci pomáhat a chránit občany před nástrahy města a potlačovat kriminalitu aby Praha byla více bezpečnejší a občané byli více v klidu a mohli si užívat života na plno.

Taktéž již několik let vlastním řidičské oprávnění tudíž za ty roky jsem pochytal spoustu zkušenosti v čemž mám zrovna na mysli že mi nedělá problém nahánět vůz ve vyšší rychlosti a hlavně tak abych osobu která pácha trestnou činnost dopadnul a nenadělal více škod než je třeba. Jsem spravedlivý a taktéž človek který postupuje a dbá na to aby jej zákrok byl dle zákona a použival právo které smím použit v rámci osob které pachají trestnou či přestupkovou činnost nýbrž jej nesneužival. Mockrát vám děkuji za přečtení a budu se tešit na brzkou spolupráci s pozdravem Ben Cooper. 10-09-2020 - 16:32 - Podpis: Cooper.

Yuutsu

Hráč

27
12.9.2020 14:04

 

[OOC]

Přezdívka:Toustiik

Věk:16 let

Jak často mohu být na serveru: okolo 5 hodin

 

[IC]

Celé jméno: Geralt Whitelock

Věk: 23

Datum narození: 5.1.1997

Kontakt:699180

Životopis: Narodil jsem se v Olomouci pobýval jsem tam v jedné čtvrti už od mala mě to táhlo k policii, na střední škole jsem byl na oboru Bezpečnost pravní činnost, to byly skvělý léta pomáhal jsem bezpěčnostním složkám ať už policii nebo ochrance žil jsem do 19 let s Matkou, poté jsem se odstěhoval do prahy, kde žiji do teď začal jsem jako Ochranka v české televizy kde pracuji do teď po roce jsem dostal povyšenní na Zastupce velitele ochranky a nyní jsem už Velitel Ochranky, dokážu zpacifikovat člověka a vyznám se v zákonech, a rád se učím novým věcem, do toho bych rád chtěl pomoct lidem.

vlastním řidičské opravnění typu B. a typu A. 

Proč se chci přidat k MPP:Chtěl bych pomáhat lidem a starat se nějak o město chtěl bych městské policii nabídnout své služby jsem psychicky i fyzicky schopný a chtěl bych potlačit zdejší mafii  a hlavně bych chtěl práci která by mě naplňovala. 

Děkuji a Velmi se těším na spolupráci

 

Z pozdravem Whitelock.

18.9.2020 13:03, odstraněno 26.9.2020 12:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

NejQer

Hráč

2
18.9.2020 21:56, naposledy upraveno 19.9.2020 10:30 uživatelem NejQer

OOC

 

Přezdívka: NejQer

 

Věk:15

 

Kontakt: Discord: NejQer#9350

 

Jak často můžu být na serveru? Na serveru jsem tet neustále během školního roku aspoň na večer, o víkendech furt

 

Zkušenost s RPením strážníka sice nemám, ale za to mám velkou zkušenost s RPením Hasičů.

----------------------------------------

 

IC

 

Jméno příjemní: Adela Blahova

 

Věk:26 let

 

Datum narození:7.3.1994

 

Kontakt:Tel:377028

                Email:ablahova@gmail.com

Dosažen vzdělání:

 

Střední policejní škola,

Vyšší policejní škola,

3 měsíční kurz pro hasiče.

 

Životopis: Jmenuji se Adela Blahova je mi 26 let. Narodila jsem se 7.3.1994 v malém městečku nedaleko Prahy. Už od mala jsem se chtěla stát policistkou. Můj strýc, který je policista mi o tom, vždy vyprávěl, jaká je to sranda, ale zároveň zodpovědnost. Strašně mě to fascinovalo, tudíž když jsem si měla vybrat kam bych chtěla na školu Policejní akademie byla jasná volba. Během studia jsem chodila na kurz střílení a sebeobrany. Poté co jsem odmaturovala, šla jsem na výší odmaturovala šla jsem na vyšší policejní školu, obor kriminalistika. Po té co jsem dodělala školu. Nastoupila jsem na ke státní polici města Prahy, kde jsem působila do nedávna cca 2-3 roky. 

 

Zbylé Informace:

 

-Vlastník Řidičského oprávnění skupiny B

 

-Trestné bez úhony

 

-Zdravotně způsobily

 

-Znalost Českého a i Anglického jazyka

 

-Poctivá, zodpovědná, milá a zdatná 

 

Proč by jste měli přijmout zrovna mě?

Jelikož bych chtěla pomáhá občanům hl. města Prahy, zároveň mám nějaké zkušenosti. Ráda se něco nového přiučím. A jak jsem výše psala jsem poctivá, zodpovědná a zdatná.

PODPISBlahova

20.9.2020 18:46, odstraněno 7.10.2020 15:58 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Matryas

Hráč

1
21.9.2020 22:29

OOC]

Přezdívka: Baccoo

Věk:31

Jak často mohu být na serveru: každy večer

 

[IC]

Celé jméno: Honza Trouba

Věk: 31

Datum narození: 10.9 1989

Kontakt: 346641

Životopis: Zdravím jsem Honza Trouba bydlel jsem od mala ve městě jménem Ostrava
od mala jsem dělal policejní zaležitosti pak od 18 jsem se učil práva policie, studoval jsem střední a vysokou školu ochrana osob a majetku mám řidický průkaz B , Můj táta i děda a jeho táta byli policajti a tak chci pokračovat v tom co začala má rodina, v Praze bydlím už 5 let a jsem tady nadevše spokojený.

Proč se chci přidat mezi MPP: Protože jsem této práci oddaný budu čestný a přisáhám že svou práci budu dělat jak nejlépe umím je to sen který chci splnit budu tady pro všechny pořád a plném nasazení, a taky ve měste je malo policajtu a jak vidim co dělaji lidi tak je mi zle a chci je zavřit

 

 

Dejwisek

Hráč

1
22.9.2020 20:45

 

[OOC]

Přezdívka:MIKO

Věk:18

Jak často mohu být na serveru: 12hodin denně

 

[IC]

Celé jméno: Michael Novotný

Věk: 21

Datum narození: 1 července 1999

Kontakt:792400

Životopis: jsem Michael Je mi 21 let už jako střední jsem studoval školu ochrana osob a majetku karviná
tuto školu jsem uspěšně zakončil maturitou a nasledně šel na bc práva co jsem také uspěšně zakončil

Proč se chci přidat k MPP: protože už od mala mě bavilo chranit slabší a trestat ty co si to zaslouží  přisaham že práci mpp budu plnit jak nejlépe umím

mennys

Hráč

1
26.9.2020 12:41

[OOC]

Přezdívka: mennys

Věk: 16

Jak často mohu být na serveru: každej den

 

[IC]

Celé jméno: Jakub Johnson

Věk: 21

Datum narození: 29 prosince 1999

Kontakt: 475959

Životopis: Ahoj jmenuji se Jakub Johnson. Mám 21 Let. Vystudoval jsem zdravotní školu v Olomouci Mám vojenský výcvik. posiluju a běhám. už když m bylo 5 tak mě lákala práce Městské Policie. Dávat pokuty botičky asistovat Policii Český Republiky ale hlavně pomáhat lidem. Táta mi umřel v 12 letech na při autonehodě. Služební zbraň bych použil tehdy když je něco v ohrožení života. To samé u pravomocí nikdy nechci zneužívat své pravomocí. V jiným městě jsem pracoval jako Strážník v Olomouci takže vím co v některých situacích mám dělat a získal jsem velmi dost zkušeností. 

 

informace:

 

-Vlastním Řidičské oprávnění skupiny B

 

-Trestný rejstřík prázdný

-žádné zdravotní potíže

 

Proč se chci přidat k MPP: Byl jsem Strážník v Olomouci a chtěl jsem se zkusit něco nového. Chci pomáhat lidem České Republiky. Rád bych dával pokuty za přestupek který způsobily. Nikdy bych nezneužíval své pravomoci. Chci získávat zkušenosti od jiných policistu a předávat je ostatním. Chci aby se občané ČR cítili v bezpečí. a jsem ten typ člověka co by dal svůj život za i cizí život.

F3nixar

Hráč

22
28.9.2020 20:03

[OOC]

Přezdívka: F3nixar

Věk:15

Jak často mohu být na serveru: Každý den

 

[IC]

Celé jméno: James Carrington

Věk: 42

Datum narození: 26. leden 1978

Kontakt: 565369

 

Zbylé Informace:


-Vlastním Řidičské oprávnění skupiny B

 

-Trestně bez úhoný

 

-Zdravotně způsobilý na vykonání jakékoliv práce

 

-Pracovitý,spolehlivý, učenlivý, společenský

 

-Vždy připraven nasadit svůj vlatní život v jakékoliv události pro druhé osoby.

 

Znalost jazyků

- Čeština 

-Slovenština 

 

 

Vzdělání

Střední škola - Bezpečnostní právní

Vysoká škola právnicky zaměřená - Trestní a obchodní právo

 

 

Životopis

Jmenuji se James Carrington a jsem synem miliardáře Blaka (blejka) Carringtona. Od mala mě táta vychovával k obchdou a abych se věnoval obchodu a v budoucnu vedl jeho obchod. To jsem já odmítl a chtěl jsem se věnovat právu a jako můj strýc. Vystudoval jsem právo na harwardu a rozjel jsem si právnickou kariéru. Dařilo se, s tím, že jsem jednou do vězení dostal bosse mafie a ten mě hledá po celé Americe léta, to je důvod, proč jsem se odstěhoval z USA sem do Čech.. V čechách jsem si chtěl rozjet právnickou kariéru, ale to až někdy v budoucnu.

Proč se chci přidat k MPP: Chci dohlížet na osoby, které zákon nedodržují a upomínat je k tomu, aby jej dodržovali. Chci ve městě společně s PČR sjednat pořádek a chci, aby se lidé cítili v tomhle městě bezpečně. Chci také lidem utvořit bezpečné silnice, aby jednou mohli své děti vést Pražskou silnicí bez toho, aniž by museli se bát neohleduplných řidičů. 

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~88