Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na spomínaných členov AT.

31.5.2024 18:21, naposledy upraveno 31.5.2024 18:23 uživatelem Lemonko

Ahoj,

pekný deň všetkým hráčom, hlavne hráčkam čo toto čítajú. Želám dobrú chuť ak papáte.

Pomocou tohto fóra by som sa chcel vyjadriť na rozsudky niektorých Adminov a celkovo poukázať na ich (ne)organizovanosť.

1. Tu je opísané za čo som dostal ban ja v minulosti: https://leosight.cz/forum/topic/18542 a ako to (ne)toleroval AT príslušník, jednalo sa tam o pár minút. Pričom už RP z mojej strany skončilo.
  • Ban som dostal od Phobiosa a toleranciu PSA príslušníkov bolo riešené s Radekfilom.

• A na druhej strane zo strany PSA čo sa stalo nedávno, tak sa tolerovalo pokazenie môjho RP a následne odpojenie zo servera. https://youtu.be/DF066JdfGYM
  • Tiež aj druhá tolerancia pre stranu PSA príslušníka, kde mi nedal príležitosť ani čas na /do reakciu. https://youtu.be/VaAi06NGHx4
  • Poukazujem tu na to, že AT akoby toleroval chyby v PSA RP a v tom mojom RP kde ja RPím ilegal tak sa moje chyby netolerujú a preto mám názor, že Admini nadržujú PSA.
  • Tiež som si všimol, že Admini berú reporty PSA hráčom hneď, proste správajú sa k ním ako ku kamarátom, ale voči mne sa správajú tak že nájdu čo i len tú najmenšiu chybu a dajú mi ban za tú chybu a za moje "erpenie". (je to opísane nižšie)

1. V tejto žiadosti je opísané ako som dostal ban za to že som RP INJs v interiéri NMG po prestrelke s PSA. https://leosight.cz/forum/topic/19155 
  • Vzhľadom k tomu že pravidlá sú očíslované podľa závažnosti, tak som sa rozhodol RPiť zranenie ako to robí väčšina hráčov po prestrelke a nie pasívne čakať pred nemocnicou.

K tejto vyznačenej pasáží (obr.) sa vyjadrím jednoducho. Keď je niekde problém s mojím RP tak by bolo dobre dať to do dôvodu banu aby som porozumel kde robím chybu ( Keďže to vraj ovplyvňuje dĺžku banu. ). Myslím si že RP nie je o tom aby admini určovali čo a kto bude RPiť a preto si RPím čo sa rozhodnem ja.

+ je pravda, že som si tých baníkov nazbieral, keďže ma kamaráti nahovorili hneď na ilegal ako začiatočníka čo neni v súlade https://leosight.cz/forum/topic/4008 -> toto som si zozačiatku neprečítal, nebral som túto hru zozačiatku až tak vážne aby som tu čítal veci čo a ako mám robiť.

• Mam síce dosť banov, to ale neznamená že neviem RPiť, skorej by som povedal že viem RPiť dokonca lepšie ako niektorí. Pretože, väčšina ľudí, pasívne existujú a nevyjadrujú sa k ničomu, nezapájajú sa do väčších RP akcií, iba zarábajú a riešia autíčka, majú nabindované  /me -čka, statusy. -> Nedostávajú bany keďže nie sú až tak na očiach. -> Takže neni správne hodnotiť ľudí podľa počtu banov. (môj názor)

Ibaže sú tu aj takí čo si všimli nejaké závažné chyby a keď vyjadria svoj názor na tú chybu tak je zle, vysmejú ich a to je všetko. Prečo? Pretože asi neRPili ešte ilegal. (typu Gangy alebo také niečo.., mafia je o niečom úplne inom, tam sa prenajímajú ľudia aby robili za nich špinavú prácu..) 

1. Tiež sa mi nepáči prístup k Pravidlu č. 24využijem tu aj topic kde som sa vyjadril: https://leosight.cz/forum/topic/18638
  • Ban som dostal od Dzardysa (Myslím na Leosighte nie na Discorde, ban na Discorde som dostal právom.)

• Tak pravidlo č. 24 určite vzniklo z dôvodu, že v minulosti kedykoľvek spamovali hráči adminom do PM či už na Skime alebo na Discorde aby riešili report, čo totálne znechutilo a spôsobilo nervy pre AT čo rešpektujem.
  • Ale to že sa napíše jedna správa na Discord server by sa nemalo až tak hrotiť ako to rieši napríklad Dzardys, za mňa je to neohľaduplné riešenie, dať niekomu ban za jednu správu, ak by fakt ten človek otravoval do takej miery, že by z toho bol už spam tak má na to právo mu dať trest podľa pravidiel spoločenského správania, ale ináč neni dôvod dať ban okrem tej jednej správy, ktorá by sa dala úplne jednoducho tolerovať s upozornením.

1. Iný prípad z minulosti kde som dostal ban za DM pri tom ako som dal PK PSA príslušníkovi na streche banky, no klip némam (keďže som vystriedal noťas akurát v tom čase a neviem ho nájsť na starom disku) mám len fotku ako sa to riešilo vtedy. 
  • Ban som dostal od Puding a report sa riešil s Holyskom, pri druhej situácii ako som dostal PK od Wytrycha.

• Na obrázku nižšie je druhá situácia, druhé vykrádanie banky, kde som dostal od Johna Wytrycha v minulosti pri aktívnom RP s rukojemníkmi. No report mi nebol prijatý a nakoniec sa to vôbec neriešilo.

• Pričom sme spravili tú istú chybu (v inom čase) ale trest som dostal iba ja.

1. Tu by som chcel osobitne poukázať na |GM| Holyska, ktorý zneužil svoje práva na revive.

Príslušné logy a dôkazový materiál na to že si dal revive a RPil INJs po PK:

PK: https://youtu.be/BZxdWRV_k_k

Logy ako dôkaz: Pre AT: https://leosight.cz/logs/qF2Wj48Ey0

Pre hráčov: https://leosight.cz/logs/qF2Wj48Ey0/aea2093db0bb

• Po tejto situácií som sa spýtal do reportu ako Všeobecnú otázku, či si môžem požiadať o revive po PK s tým, že by som si RPil INJs. Avšak odpoveď bola jednoznačná, nie.

• A tak som si kládol otázku, prečo to spravil Holysek keď mi má byť príkladom v RP? Preto je tu aj táto časť sťažnosti.

Zhrnutie:

Týmito situáciami chcem poukázať na to, že niektorí Admini nespravodlivo trestajú hráčov pri ilegal RP na rozdiel od PSA RP. Napríklad aj v tomto videu je porušovaný Zdravý rozum, ako do nás PSA príslušník totálne napálil bez toho aby pribrzdil.

V žiadnych s týchto situácií PSA príslušníci ban nedostali.

Jediný ktorý z toho mal problémy a tresty som bol ja.

Prajem pekný zvyšok dňa. 

Lemonko out.

31.5.2024 19:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Holub

Hráč

56
31.5.2024 19:30

Odpovím k tomu videu - tam to nevypadá jako záměrná srážka, ale pouze to, že jste tam někomu vjeli do cesty. Nemyslím si, že měl přílišný prostor tam reagovat, tudíž bych neřekl, že je to porušení zdravého rozumu. Minimálně to tak dle videa vypadá. 

F3nixar

Hráč

28
31.5.2024 23:13

Ahoj ahoj,

rád bych se vyjádřil k několika věcem, který tu tvrdíš. 

"Mam síce dosť banov, to ale neznamená že neviem RPiť, skorej by som povedal že viem RPiť dokonca lepšie ako niektorí. Pretože, väčšina ľudí, pasívne existujú a nevyjadrujú sa k ničomu, nezapájajú sa do väčších RP akcií, iba zarábajú a riešia autíčka, majú nabindované  /me -čka, statusy. -> Nedostávajú bany keďže nie sú až tak na očiach. -> Takže neni správne hodnotiť ľudí podľa počtu banov. (môj názor)

Ibaže sú tu aj takí čo si všimli nejaké závažné chyby a keď vyjadria svoj názor na tú chybu tak je zle, vysmejú ich a to je všetko. Prečo? Pretože asi neRPili ešte ilegal. (typu Gangy alebo také niečo.., mafia je o niečom úplne inom, tam sa prenajímajú ľudia aby robili za nich špinavú prácu..)"

Dle mého názoru je tu spíše většina, která se ke všemu ráda vyjádří, má-li k tomu co dodat a případně poskytnou i druhý pohled. Tvrzení, že tito lidé, pokud nejsou příliš na očích nedostávají bany, rád bych tě vyvedl z omylu. Spoustu hráčů, a máme tu příklady, tak samozřejmě dělají to, co píšeš. A samozřejmě dostali taky trest, protože něco pokazili. A potom tedy dovolit si tvrdit, že by se nemělo tvé RP odvíjet od toho, jak tě kdo hodnotí? Přečti si to ještě jednou a zapřemýšlej. Spousta adminů, a dokázal bych jmenovat konkrétně, tak se aktivně zapojovali a stále někteří i zapojují do ilegálu furt. Tudíž oni ví moc dobře co si dovolit můžeme nebo ne. Rád bych vyzdvihnul naší zástupkyni pro ilegál Pudi (doufám že jsem se nezmýlil) 

"Týmito situáciami chcem poukázať na to, že niektorí Admini nespravodlivo trestajú hráčov pri ilegal RP na rozdiel od PSA RP. Napríklad aj v tomto videu je porušovaný Zdravý rozum, ako do nás PSA príslušník totálne napálil bez toho aby pribrzdil.

V žiadnych s týchto situácií PSA príslušníci ban nedostali.

Jediný ktorý z toho mal problémy a tresty som bol ja."

Tohle je asi nejhlavnější bod, který mě osobně naštval, protože práci adminů vidím často. Dovolit si tvrdit že někteří admini trestají jinak či nespravedlivě než u PSA je jako hrát si s ohněm. 

Aministrátoři zde se snaží vyřešit tuhle situaci mezi PSA a ilegálem co nejlíp.  Dívají se na historii toho hráče, jak a co provinil a snaží se z toho vyvodit důsledek. To že jsi dostal takový trest jaký jsi dostal, tak očividně tvoje postavy nehrají adekvátní ilegál RP na to, aby jsi teda dostal tak vysoký trest. Podle tvého banlistu jsem přesvědčen o tom, že tvoje RP určitě nebude na úrovni jako mají ostatní. Tvoje prohřešky spíše vypadají jako záškodnicky a proto bych byl možná rád, že máš "pouhopouhých" 14 dní. 

Doufám že za tohle nedostanu další warn a jen jsem tedy poskytl svůj pohled na věc. 

Fénix out. 

5.6.2024 14:30

Dzardys je hrozný, dává mi ban za pravidlo 24, no to snad ne.

Hráči jako ty si v takových situacích zasluhují jen a pouze dlouhé tresty. Na veřejnost ze sebe děláš oběť, skutečnost leží trochu jinde. Nehodláš respektovat administrátory a zjevně ani to, co ti sdělí samotný majitel, a nejenže svým jednáním podporuješ předsudky, které vůči lidem jako jsi ty komunita má, ba dokonce se vysmíváš druhým. Mohu tě s klidem ujistit, že pokud by se obdobné jednání z tvé stany opakovalo, určitě budu volit ještě delší trest.

8.6.2024 23:05
Odpoveď pre Holuba: To videjko tam slúží ako bonus, ale je na ňom jasne vidieť ako ZT vôbec nebrzdilo, dokonca ani po zrážke a preto som ho tam šupol. Je to taký ďalší zážitok s PSA. 

Odpoveď pre F3nixara:  "Dle mého názoru je tu spíše většina, která se ke všemu ráda vyjádří, má-li k tomu co dodat a případně poskytnou i druhý pohled." - Dovolím si povedať, že nemáš pravdu, pretože veľa ľudí hrá na Skime RP ale nemá čas na to aby sledovalo topic, výnimkou sú admini, helpery a niektorí (fakt málo) aktívnych hráčov ( napríklad aj ty :D).

"Spousta adminů, a dokázal bych jmenovat konkrétně, tak se aktivně zapojovali a stále někteří i zapojují do ilegálu furt. Tudíž oni ví moc dobře co si dovolit můžeme nebo ne. Rád bych vyzdvihnul naší zástupkyni pro ilegál Pudi (doufám že jsem se nezmýlil) " - Tu by som rád podotkol, že je neRPím ilegal ako RPí Puding. Sú rôzne typy ilegálov (https://leosight.cz/forum/topic/7810). Puding RPí mafiu a ja neRPím mafiu, v tom je rozdiel. A admini sa zapájajú do takého ilegálu, kde sa vyhýbajú prestrelkám alebo si na to najímajú ľudí. (Teda aspoň myslím, že sa tomu vyhýbajú.)