Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA - Náborové řízení

1 2 3 4 5



Helter

Hráč

15
23.10.2020 09:33, naposledy upraveno 23.10.2020 13:36 uživatelem Helter

Jméno - Alex Dwayne

Datum narození - 17.04.1991

Místo narození - Los Santos

Místo trvalého pobytu - Palomino Creek

Vzdělání - Bezpečnostnoprávna akadémia ochrany osôb a majetku Los Santos

Kurzy - Za svoj život som podstúpil dve kurzy a to sú: kurz sebaobrany a kurz prvej pomoci. V budúcnosti by som ešte chcel podstúpiť kurz kriminality.

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - alex.dwayne@mail.san (helter#5074)

Hlásím se na hodnost - ( Rozepsat se proč zrovna vy jste vhodným kandidátem na požadovanou hodnost )

Uchádzam sa o post Praporčík. Som vrelý, chladný a skúsený. S touto hodnosťou už mám skúsenosti, keďže som vystupoval v mojom rodnom meste ako Nadpraporčík po dobu dvoch rokov. Pri každej situácií sa snažím zachovať si svoju profesionalitu. Podľa môjho názoru je emočná inteligencia jednou z najdôležitejších čŕt celkovo pre každého uchádzača. Bezúhonnosť a spoľahlivosť je na mojom prvom mieste.

 

OOC informace

Věk - 16

Funkční mikrofon - áno

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Väčšinu moju času, keď som na serveri.

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Prevažne hrám legálne postavy. Ilegálne ma nebavia, keďže som skôr ten ,,poslušnejší" typ človeka. 

Něco o vás - ( Rozepsat se! )

Volám sa Gabriel. Mám 16 rokov - narodil som sa 17.04.2004. Pochádzam z východného Slovenska. Svoj voľný čas sa snažím použiť čo najlepšie. Venujem sa programovaniu, hraním počítačových hier. Momentálne študujem na gymnáziu, kde som v druhom ročníku. V budúcnosti by som sa chcel venovať informačným technológiám. 

Kubby

Hráč

57
23.10.2020 09:42, naposledy upraveno 23.10.2020 09:59 uživatelem Kubby

IC INFORMACE

Jméno - Johny Heavy

Datum narození - 22.3.1975

Místo narození - Los Santos, San Andreas

Místo trvalého pobytu - Hotel v Blueberry, Red County

Vzdělání -

Základní škola - Los Santos
Stav studia: Ukončený

Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie - Las Venturas
Stav studia: Ukončený

Vysoká škola - Právnická fakulta - San Fierro (Mgr.)
Stav studia: Ukončený

Kurzy - Kurz First Respondera od EMS.
Nadále všechny kurzy potřebné k výkonu služby, či požadovaného od vedení PSA či divizí ve které jsem působil.

Telefonní číslo či Email (Discord) - j.heavy@email.sa ((Discord - 👮 ☤ Heavy ☤ 👮#7482))

Hlásím se na hodnost - (Rozepsat se proč zrovna vy jste vhodným kandidátem na požadovanou hodnost) - Hlásím se na hodnost Nadpraporčík. Proč bych měl být vhodným kandidátem na tuto hodnost? Tak.. u PSA jsem pracoval a stále pracuji přes dvacet let (Nástup v roce 1999), avšak kvůli posílení policejních hlídek na venkově jsem byl ze strany vedení PSA donucen si vybrat některé z odděleních na venkově v oblasti Red County a vybral jsem si právě toto. U PSA jsem působil v několika divizích.. samozřejmě jako jedna z prvních to byla hlídkovací divize u které jsem působil prvních pět let své služby, poté jsem přešel k Forensic Science and Technical Division (kriminální policie), kde jsem působil jakožto kriminalistický technik šest let. Během mého působení v kriminální policii jako kriminalistický technik jsem získal mnoho zkušeností, které bych chtěl později využít i zde na Vašem oddělení. Po šesti letech u Forensic Science and Technical Division jsem se pokoušel dostat ke S.W.A.T. (Special Weapons and Tactics), kam jsem se po roce dostal (Nástup ke S.W.A.T. v roce 2011). U S.W.A.T. jsem působil rok jako řadový člen S.W.A.T. a poté jako psovod K-9 u S.W.A.T., poté jsem se ucházel o místo pilota pro S.W.A.T., avšak to se mi nepovedlo. Až do roku 2019 jsem působil jako psovod se svým psem, který avšak z důvodu stáří musel odejít ze služby a nyní jak je tradicí dožívá život se svým psovodem. Od doby co můj pes odešel ze služby jsem odešel ze S.W.A.T. působit zpět do Forensic Science and Technical Division jakožto člen forenzní laboratoře, kde působím až doteď.

 

OOC INFORMACE

Věk - 14

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Prozatím neplánuji více postav, tudíž nejspíše všechen co budu na serveru.

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Převážně se věnuji legálním postavám, avšak RPit ilegální postavy mi nedělá problém, ale moc je nemusím.

Něco o vás - (Rozepsat se!)
Tak.. jak dost lidí ví jmenuji se Jakub, žiju ve Středočeském kraji na takové vesnici, kde internet funguje tím stylem, že spíše nefunguje.. Ve volném čase se věnuji požárnímu sportu, který již běhám skoro sedm let (Jentak pro zajímavost na PÚ jsem dělal čtyři roky košaře a teď třetím rokem dělám stroníka, jo a taky nesnáším požární útok CTIF). No.. na internetu se představuji pod přezdívkou Heavy.. avšak dost lidí z LeoSightu mě zná také pod přezdívkou Kubby.. údajně jsem alkoholik a psychopat (Psychopat jsem podle usouzení Pepíka, protože jsem splňoval nějakých šest ze sedmi bodu jak poznat psychopata z nějaké pochybné stránky).
Jo.. taky poslední dobou sleduju dost anime a bohužel i hraju (Díky Pepovi) co jsem tím dokázal? Nahrát na Doki Doki Literature Club více než Pepa a Toast dohromady, HA!
Zpět k něčemu (ne)normálnímu.. Takže rád hraju RolePlay.. ten hraju již skoro šest let.. s RP jsem začínal na Arma II: Operation Arrowhead (Hrával jsem klanově RP a mil-sim).. Když jsem zmínil již ten mil-sim tak jsem taky působil v klanu Black Lion (Později Silver Lion, avšak teď už nefunguje) na Arma III. MTA hraju něco málo přes dva roky (Věřím že určitě více tisíc hodin jsem na tom bohužel strávil).. Již v minulosti jsem vypomáhal pár serverům s úpravama modelů, či textur (Vyjímkou tomu není ani nové Skimo).
Jo.. taky bych mohl zmínit, že se (ne)dokopávám k dokončení základní školy (Která se z nějakého důvodu na Googlu jmenuje Základní škola pro mentálně postižené, asi na tom něco bude).
Jak jsem již zmínil, tak upravuji modely a textury.. poslední dobou mě to zase začalo dost bavit..
Jo a taky mám rád hudbu, přesný žánr nemám, prostě poslouchám to co se mi líbí.
Taky dost lidí zná Petru, kterou bohužel stále potkávám a asi ještě pár let budu (Pokud se z ní do té doby nezabiju).
Jo.. logicky se teda zajímám o hasiče, potom se taky zajímám o policii a okrajově zákony (Hlavně kvůli hádání se s mentálně postiženýma hráčema na MTA).

Dobrý, to už by o mém životě stačilo, nebo se dozvíte to co by jste vědět nechtěli.

23.10.2020 10:10, naposledy upraveno 24.10.2020 08:41 uživatelem NoOneFromYou

Vzor pro přihlášku.

Jméno - Jakub Andreas

Datum narození - 01.05.1980

Místo narození - Praha, Česká Republika

Místo trvalého pobytu - Palomino Creek

Vzdělání - Vyšší policejní škola a Střední policejní škola MV v Praze

Kurzy - První pomoc, sebeobrana, střelba

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - j.andreas@discord.com (NoOneFromYou#0576)

Hlásím se na hodnost - Praporčík

Na tuto pozici se hlásím hlavně z důvodu že již mám nějaké zkušenosti, nějakou dobu jsem taktéž vedl oddělení Pohotovostní Motorizované Jednotky (dále PMJ) na Praze 1, jak jsem již výše uváděl, mám vzdělání hodné této hodnosti, jak jsem již zmiňoval svou práci na Praze 1, vykonával jsem post Majora.

 

OOC informace

Věk - 13

Funkční mikrofon - ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Doopravdy hodně, tolik kolik je potřeba.

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální, ilegál mě nikdy nelákal

Něco o vás - No, převážně mě znáš Radime, ale očividně to prostě chceš :D Takže, jmenuji se Jakub, narodil jsem se 1. května 2007 na severu Čech. Rád hraju počítačové hry, převážně MTA, ale v poslední době jsem znovu začal hrát např. GTA V, DayZ nebo Rainbow Six: Siegem rád hraji taktéž příběhové hry které dávají hlavu a patu. IRL toho moc nedělám, převážně sedím za počítačem, bohužel... V posledních pár letech jsem se začal zajímat o práci Policie na území České Republiky. Dle věku vám může být známo že teprve se nacházím na základní škole tj. 8. ročník. Dovolím si o sobě říct že se i přes můj věk dokáži chovat jako "vyspělý" člen obyvatelstva a né jak někteří v mém věku co se chovají no... to ani nestojí za řeč. Moc přátel v IRL světě nemám, ovšem přes internet se sem tam někdo najde, komu nevadí že jsem děcko co má hlas jak kdyby někdo hrál na píšťalku, taktéž kvůli mému hlasu se mě spousta lidí ze začátku ptá jestli jsem holka nebo kluk, už mě to celkem sere, takže JSEM KLUK. A už se prosím přestaňte ptát, leze mi to na nervy. 😉

23.10.2020 15:25, odstraněno 24.10.2020 19:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Demon8116

Hráč

24
23.10.2020 16:07, naposledy upraveno 24.10.2020 15:56 uživatelem Demon8116

IC


Celé meno: Alex Batroyi

Dátum narodenía: 13.5.1989

Miesto narodenia: Košice, Stará nemocnica

Kontakt: a.batroyi@gmail.com (( Discord: ! Démon#8116 ))

Národnosť: Americká

Kurzy:

  • Kurz prvej pomoci
  • Kurz sebaobrany

Vzdelanie:

  • Stredná odborná škola Policajného zboru Košice
  • Právnická fakulta Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach - titul Mgr.

Hlásim sa na hodnosť: Praporčik.

Motivačný list: Na základe uvedenej pracovnej ponuky sa zaujímam o post Praporčik v Policie San Andras.  Naďalej ponúkam znalosť zákonov a práv. Rýchlo a veľmi rád sa naučím nové schopnosti, som milý a pracovitý človek ktorý sa nebojí adrenalínu.


OOC


Vek: 15

Funkční mikrofón: Áno

Koľko času investujete do hrania postavy u polície: Maximum svojho voľného času ( Približné 6 hodín )

Viac hrajem; Legálna cesta

Niečo o mne;  

Ahojte volám sa Michal, mám 15 rokov a pochádzam zo Slovenska, presnejšie z Košíc. Som posledný ročník na Základnej škole a potom plánujem isť na dopravnú školu. Vo voľnom čase chodím vonku alebo trávim čas nad MTA. 

 

neznamy#2452

Smazaný účet

17
23.10.2020 17:45, naposledy upraveno 26.10.2020 12:34 uživatelem neznamy#2452

IC


Celé meno: Eugen Denmi

Dátum narodenia: 31.5 1986

Miesto narodenia: Orlando, Florida.

Miesto trvalého pobytu: Highway street, Palomino Creek.

Vzdelanie: Howard Middle School, Orlando.

Kurzy:

  • Kurz sebaobrany
  • Kurz prvej pomoci

Hlásim sa na hodnosť: Nadstrážmistr, u polície som slúžil už nejaké tie roky v Europe. Prešiel som výcvikom, bol som zaučený a pripravený na hliadkovú činnosť.


OOC


Vek: 14
Discord: muransky#4158
Funkčný mikrofón: Myslím si že môj mikrofón je dostačujúci na bežnú komunikáciu na TS3 po prípade Discord.
Koľko času venujem do hrania u polície: Budem sa snažiť čo najdlhšie, na Slovensku sa zaviedol LOCKDOWN čiže to nebude problém. 
Viac hrám legálnu/nelegálnu postavu: U mňa je to myšmaš ale od začiatku môjho RPnia som rpil iba legálne postavy. Raz som skúsil nelegálnu postavu ale viac ma bavila legálna. 
Niečo o mne:  Volám sa Adam Muránsky mám 14 rokov pochádzam z Bánsko Bystrického kraja na Slovensku momentálne som v 9. ročníku na základnej škole tudiž posledný ročník. Po dokončení základnej škole chcem ísť na SUŠ presnejšie obor Umelecký Kováč. Medzi moje záľuby patrí basketbal, fitko a samozrejme MTA.. MTA nie je jediná hra ktorú hrávam, je ich viac ale medzi moje najobľubenejšie patrí Garrys Mod, Minecraft, Among Us a Brawlhalla. Vo voľnom čase trávim čas na Discorde s kamarátmi alebo sa učím kresliť. 

Samicer

Hráč

4
23.10.2020 22:41

Jméno - Victor Hamaro

Datum narození - 17. 9 1990

Místo narození - Švédsko

Místo trvalého pobytu - Česká Republika

Vzdělání -  Gymnázium Nad Kavalírkou, Policejní akademie České republiky v Praze

Kurzy - Zdravotnický kurz, psychologický kurz

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - 754 478 (Samicer#4233)

Hlásím se na hodnost - NadStrážmistr - Na tuto hodnost se hlásím z důvodu takového, protože si myslím že mám dosti velké zkušenosti a praxi na to abych na této hodnosti mohl účinkovat bez problémů.

 

OOC informace

Věk - Je mi 16 let.

Funkční mikrofon - Ano, mám funkční mikrofon

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Klidně i osm hodin denně.

Převážně hraju legální/ilegální postavy - 90% všeho RP bylo legální, jak u policie, tak u ZZS... Tudíž převážně hraju legální RP.

Něco o vás - Jmenuji se Samuel, na leosightu jsem už docela dlouho a dost lidí znám, s nikým nejsem extrémně za zle a za to jsem rád. Většinu mého volného času věnuju do hraní počítačových her, ale když už jdu ven tak se jdu projet například na kole, nebo se jen tak projít ven s kámošema. Nejsem braindead kiddo které jenom brečí do OOC že tohle můžeš a tohle nemůžeš.. RPím pořád co to jde a RPím podle mě dost nadprůměrně. Znám všechny pravidla skoro dokonale. Mám taktéž dost velké zkušenosti s RPčkem policie. Několikrát jsem byl dost vysoká hodnost na několika serverech. Mám dobrou gramatiku ale neumím pořádně poskládat větu, vždycky to hrozně trvá.. Jenom tohle jsem psal asi 20 minut.. :D

Zdenek

Hráč

21
24.10.2020 11:48, naposledy upraveno 24.10.2020 15:27 uživatelem Zdenek

Jméno - Zdenek Marcelino

Datum narození - 4.2. 1982

Místo narození - Praha

Místo trvalého pobytu - Palomino Creek

Vzdělání: Vyšší policejní škola a Střední policejní škola MV v Praze

Kurzy: První pomoc, sebeobrana 

Telefonní číslo či Email ( Discord ) - marcelinozdenek@seznam.cz ((kuldas#3077))

Hlásím se na hodnost - ( Rozepsat se proč zrovna vy jste vhodným kandidátem na požadovanou hodnost ) - Hlásím se na hodnost Nadporučík. Sem schopen vést tým, rozhodovat ve stresových či nelehkých situacích. Mé bohaté zkušenosti z praxe rád předvedu i zde u Vás. Městská policie vždy fungovala na jedničku.

 

OOC Informace

 

Věk - 17

Funkční mikrofon - ANO

 

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Dle hrubého odhadu 3-5 hodin vždy ve večerních hodinách

 

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální

Něco o vás - ( Rozepsat se! ) - Krásný dobrý den Všem čtenářům mé přihlášky, jmenuji se Zdeněk. Je mi 17 let a studuji obor bezpečnostně právní činnost. Rád posiluju, docházím na tréninky bojového umění, kterému se věnuji taky už ten rok. Zajdu rád ven s přáteli a sem taktéž velký nadšenec integrovaného záchranného systému.

 

 

 

 

26.10.2020 12:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.10.2020 01:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~102

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024