IC
Jméno - Long Mai
Datum narození - 12. 05. 2000
Místo narození - Bluebery
Místo trvalého pobytu - Palomino creek
Vzdělání - Vyssi policejni skola Praha
Kurzy - sebeobrana, kung fu, prvni pomoc
Telefonní číslo či Email ( Discord ) - Faclups#1234
Hlásím se na hodnost - Praporčík - hlasim se na hodnost praporcik z duvodu dlouholetemu vycviku kung fu, sebeobrany a prvni pomoci, 7let jsem slouzil v TSI a pokazde jsem dostaval zadost o pomoc od Mestske policie Praha ke kriminalnich cinnu
OOC informace
Věk - 20
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - spoustu casu, kdyz budu mit volno z prace
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legalni
Něco o vás - Jmenuji se Tony, jsem vietnamec, odstehoval jsem se do CR, kdyz mi bylo 5 let, ve volnem casu travim fotografovani, hrani her, venoval jsem treninkum karate a samurai a sestaveni a programovani elektroniku. Cestinu jeste docela zvladam, ale nektera slova, ktere jeste neznam, tak nedokazu dostatecne vyslovit na poprve.
IC
Jméno - Long Mai
Datum narození - 12. 05. 2000
Místo narození - Bluebery
Místo trvalého pobytu - Palomino creek
Vzdělání - Vyssi policejni skola Praha
Kurzy - sebeobrana, kung fu, prvni pomoc
Telefonní číslo či Email ( Discord ) - Faclups#1234
Hlásím se na hodnost - Praporčík - hlasim se na hodnost praporcik z duvodu dlouholetemu vycviku kung fu, sebeobrany a prvni pomoci, 7let jsem slouzil v TSI a pokazde jsem dostaval zadost o pomoc od Mestske policie Praha ke kriminalnich cinnu
OOC informace
Věk - 20
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - spoustu casu, kdyz budu mit volno z prace
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legalni
Něco o vás - Jmenuji se Tony, jsem vietnamec, odstehoval jsem se do CR, kdyz mi bylo 5 let, ve volnem casu travim fotografovani, hrani her, venoval jsem treninkum karate a samurai a sestaveni a programovani elektroniku. Cestinu jeste docela zvladam, ale nektera slova, ktere jeste neznam, tak nedokazu dostatecne vyslovit na poprve.