Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stížnost

zdenekconka

Hráč

5
včera v 17:58

Tak co to má znaménat já dostanu vézéní když jsém dostal ban,vy už sé v tom vyžívaté dělat zlé tak co vám jé však jé to hra co jsém vám tak špatného udělal,mám z vás dost požaduji od vás vyřéšéni této situacé,néchapu ani za co jsém sé dostal na 90dní do vézéni,déjté si klidně na čas a zvažté vaší odpověd 

jan38

VIP

45
včera v 18:05, naposledy upraveno včera v 18:06 uživatelem jan38

Zkus to řešit normálně IC cestou když už to je v IC světe, za co mas 90 dni tam máš vypsane a neni to ban, tak si na 90 dni zahraješ za jinou postavu nebo budeš mit nove rp ve veznici

Zbytečně vznikla stižnost na AT která není vedena na žádneho Admina. 

zdenekconka

Hráč

5
včera v 18:07

s tím nésouhlasím,děkuji za tvůj názor alé jak sé mohu dostat do vézéní když sé téoréticky ta akcé néstala,policista dostal fix auta a hotovo tak proč já mám za to trést 

FerryCZ

Hráč

25
včera v 18:09

Tady máš návod jak řešit stížnosti na AT *KLIK*

Pokavaď jsi dostal jail v IC světě nikdo s tím nic zde na foru neudělá.

včera v 18:12, naposledy upraveno včera v 18:13 uživatelem Filipkko

Abych řekl pravdu, toto je dost přehnané, toto vše má být probráno v IC světě né zde na fórum, upřímně nikoho tvoje názory na danou věc nezajímají protože stojí za velký hnědý.

Další věc, takto sis akorát přitížil a akorát se ti "upragdne" historie, trest za danou postavu si dostal a s tím se prostě smiř, založ si novou a buď rád že si rád.

A-Team do toho netahej protože to nemá s tvou délkou trestu odnětí svobody nic společného, toto si řeš ICčkově,

navíc když si dostal ban, tak to daný admin-či passivně dohráli za tebe, tím pádem sis šel posedět.

Filippko out.

zdenekconka

Hráč

5
včera v 18:13

návod ? Však vám jsém vám to tu napsal přésně jé mi jasný žé sé toho stéjné nédočkám protožé umíté dělat jénom zlé,normalně vé hřé mi dáté trést do réalného života :DD no mám dost alé co už kašlu na to,mějté sé a třéba za 90Dní.

včera v 18:16

Ahoj, vřele děkuji za krásné kometáře na profilu. 

Mimochodem, o žádný "fix auta", či cokoliv o čem mluvíš není tento podnět, jelikož ten na tvou postavu byl podán již 28.9.2024. Pokud ti to nestačí jako odpověď. Tak už nevím co. 

zdenekconka

Hráč

5
včera v 18:21

fuj ja to némužu ani vidét tého gadza já už jdu pryč,stéjně si prostě jédéš to své najédnou,to jé pěkna pičovina proč už jsém nébyl vé vézéni dřiv béž do prdélé 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
včera v 22:21

VERDIKT

Stížnost není vypovídající a neodpovídá požadavkům pro její podání. Zamítám.