Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na GM Widgha

satekk

Hráč

7
4.1.2025 16:40

Zdravím, strašně mi vadí ta arogance tohodle admina. Dostal jsem od něho ban za zneužití /unbug, na který jsem si asi 5 minut po tom dělal Unban žádost. viz LeoSight.cz - Herní portál. na kterou se mi vyjádřil nějak takto:

Moje žádost vypadala takto:

Popíšu situaci, když jsem vykradal interiery tak jsem vlezl do nejakeho ve kterem někdo byl, hned v tu dobu co jsem tam vlezl mi spadla hra, poté jsem chtěl vylezt ven ale zjistil jsem že mě zamkly ve vnitř, kdyby mi nespadla hra tak se tohle nestane jelikož jsem byl ozbrojený a měl jsem v plánu okrádát, ale nevím zda si v moji žádosti Widgha všiml toho že tam píšu že mi to v interieru spadlo v jeho odpovědi píše že "jsem se z toho chtěl vyvlíknout tak jsem zneužil /unbug", tak to ale nebylo chtěl jsem /unbug použít a počkat na to až někdo veme report aby se to řešilo, jelikož jsem věděl že kdyby mi to nespadlo tak mě tam nikdo nezamkne. Náhle potom mi tam ještě připsal že mi prodlouží ban za nadávky v OOC viz:

jsem Neznámý D5ten hráč jménem Steve Duck též byl toxický ale Widgha mu neudělil žádný ban myslím že to je nějaký jeho kamarád ban v banlistu za toxicitu v OOC nemá.

Tak jsem mu napsal na discord kde si mě hodil do blocku

Tímto teda prosím o sundání banu a o nejake to napomenutí tohodle admina děkuji. 😐😕

bit

VIP

55
4.1.2025 17:17

Já když nedokážu okecat moji lež:

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování