Jméno - James Carrington
Datum narození - 26.1. 1997
Místo narození - USA
Místo trvalého pobytu - x
Vzdělání - Obchodní akademie - Los Santos - úspěšné z maturitou
- Pravní fakulta - San Fiero - úspěšné z titulem - Mgr.
Kurzy / Licence - kurzy sebeobrany, bojového umění.
- řidičský průkaz skupiny B
Telefonní číslo - 428698
OOC informace
Věk - 16
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 4-5 hodin denně
Převážně hraju legální postavy -
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) Tak opět budu opakovat své minulé přihlášky. Jmenuji se Dominik, je mi čerstvých 16 a právu a policii se věnuji celkem dlouho. Mým životním snem, po dokončení vysoké školy je se dostat na policejní akademii, kde se chci stát psovodem. Já od malička miluji psy a rád s nimi budu i pracovat a mít je u sebe doma. Ve volném čase se věnuji sebeobraně. Chodím tam aktivně 2 krát v týdnu a to už takhle jedu po celý rok. Dál hraji aktivně na počítači a hry nějak střídám. Nejčastěji ale hraji Gta San Andreas MTA. Potom si rád někdy zahraji Minecraft a jako závěrem to ukončím World of thanks a Forge of empire. Snažím se ty hry střídat a mít si z čeho vybírat.
Jméno - James Carrington
Datum narození - 26.1. 1997
Místo narození - USA
Místo trvalého pobytu - x
Vzdělání - Obchodní akademie - Los Santos - úspěšné z maturitou
- Pravní fakulta - San Fiero - úspěšné z titulem - Mgr.
Kurzy / Licence - kurzy sebeobrany, bojového umění.
- řidičský průkaz skupiny B
Telefonní číslo - 428698
OOC informace
Věk - 16
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 4-5 hodin denně
Převážně hraju legální postavy -
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) Tak opět budu opakovat své minulé přihlášky. Jmenuji se Dominik, je mi čerstvých 16 a právu a policii se věnuji celkem dlouho. Mým životním snem, po dokončení vysoké školy je se dostat na policejní akademii, kde se chci stát psovodem. Já od malička miluji psy a rád s nimi budu i pracovat a mít je u sebe doma. Ve volném čase se věnuji sebeobraně. Chodím tam aktivně 2 krát v týdnu a to už takhle jedu po celý rok. Dál hraji aktivně na počítači a hry nějak střídám. Nejčastěji ale hraji Gta San Andreas MTA. Potom si rád někdy zahraji Minecraft a jako závěrem to ukončím World of thanks a Forge of empire. Snažím se ty hry střídat a mít si z čeho vybírat.