IC INFORMACE
Jméno - Tray Gerny
Datum narození - 2.2. 1988
Místo narození - Česká repubilka, poté odlet do Red Country
Místo trvalého pobytu - Red Country-ubytovna
Vzdělání - Vysokoškolská právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz skupiny B. Kurz První pomoci, Kurz Sebeobrany
Telefonní číslo - 840439
OOC informace
Věk - 19.
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie -skoro celý den (od 12:00 do 1:00 ráno)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legální
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) zdravím, moje jméno je Tomáš. jsem dlouhodobý hráč her, na principu RolePlay. již jsem odzkoušel hry které nabízejí alespon trochu RolePlaye od SA:MP (na SA:MP jsou spíše FreeRoam servery, ale pokud se nějaká banda lidí domluví, dá se taktéž hezky RPit.) až po třeba Rust.
taktéž rád trávím čas s méma kamarádama, jak v hospodě,tak někde venku. mám doma 3 domácí mazlíčky, Kočku, Psa, a králíka.
narodil jsem se ve městě Stod, bydlím ve Plzenském kraji.
Občas se taktéž vracím k sportu jménem Motokros, nebo Enduro, mám rád tématiku ohledně Policie, bydlím s přítelkyní v Plzenském Kraji. rád taktéž občas popíjím pivo.
rád stavím počítače, opravuju různé rozbité věci.
tohle bude ode mě vše, ted už jen doufám že uspěji. děkuji že jste mi dali pozornost a dočetli tenhle malý "blok" o mém životě. přeji krásný zbytek rána/odpoledne/večera/noci.
IC INFORMACE
Jméno - Tray Gerny
Datum narození - 2.2. 1988
Místo narození - Česká repubilka, poté odlet do Red Country
Místo trvalého pobytu - Red Country-ubytovna
Vzdělání - Vysokoškolská právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz skupiny B. Kurz První pomoci, Kurz Sebeobrany
Telefonní číslo - 840439
OOC informace
Věk - 19.
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie -skoro celý den (od 12:00 do 1:00 ráno)
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legální
Něco o vás - ( Stačí stručně, ale kvalita se hodnotí! ) zdravím, moje jméno je Tomáš. jsem dlouhodobý hráč her, na principu RolePlay. již jsem odzkoušel hry které nabízejí alespon trochu RolePlaye od SA:MP (na SA:MP jsou spíše FreeRoam servery, ale pokud se nějaká banda lidí domluví, dá se taktéž hezky RPit.) až po třeba Rust.
taktéž rád trávím čas s méma kamarádama, jak v hospodě,tak někde venku. mám doma 3 domácí mazlíčky, Kočku, Psa, a králíka.
narodil jsem se ve městě Stod, bydlím ve Plzenském kraji.
Občas se taktéž vracím k sportu jménem Motokros, nebo Enduro, mám rád tématiku ohledně Policie, bydlím s přítelkyní v Plzenském Kraji. rád taktéž občas popíjím pivo.
rád stavím počítače, opravuju různé rozbité věci.
tohle bude ode mě vše, ted už jen doufám že uspěji. děkuji že jste mi dali pozornost a dočetli tenhle malý "blok" o mém životě. přeji krásný zbytek rána/odpoledne/večera/noci.