Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradená garáž

1 2 3 4 5 6



STAVIK

Hráč

17
6.2.2021 17:50, naposledy upraveno 6.2.2021 18:17 uživatelem STAVIK

Zdravím, spíš než nahlášení bych chtěl vyjádření osoby, která vykradla garáž v OD a ukradla slušný arzenál zbraní. Nepřijde mi zrovna náhodné, aby někdo přijel do OD kde nikdo nehraje a vykradl tam jedinou garáž která tam je, Jelikož někde na discordu proletěl screen mého azrenálu a najednou o den, dva později byla garáž prázdná. Příjde mi to spíš jak kdyby to někdo zmetoval. Takže by mě zajímalo jak na to dotyčný přišel, nebo jestli brakoval všechny koupené garáže a náhodou se mezi nimi objevila i ta moje. Plus bych chtěl vidět případné RP akce. 

Přikládám když tak screeny udělané Zeintarem, který byl jako svědek spolu s Lauren Sanders

Kromě zbraní na screenu chybí ještě jeden KAC + dva zásobníky do nej, 1x colt s nábojema a 1x M4

 

EDIT: Navíc na místě zůstaly lístečky jako /do. Garážové vrata byly vytržený řetězem a uvnitř další, že auto mělo sportovní kola. 1. Na ty vrata by se musel použít minimálně offroad a na ty se sportovní pneumatiky nedáváají.. 2. Obyč sporťák na to nemá takový točivý moment aby vyrval mohutné vrata.. 3. Pokud to byla skupina street racerů, tak nevidím jediný důvod ani spojitost s tím, že by vykrádali garáže. Ano, velká inspirace je F&F 1, kde okrádali kamioňáky, ale ani oni nepoužívali střelné zbraně.. (poslední důvod je jen doplňkový)

35. Vykradení zamčené nemovitosti vyžaduje předem povolení administrátora, který musí akci po celou dobu sledovat. Vykradení odemčené nemovitosti stačí nahrávat (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Je možné vykrást pouze nemovitost hráče, který je online, nebo je neaktivní po dobu 14 dní a více, pokud člen AT nerozhodne jinak. V případě frakčních nemovitostí záleží na uvážení člena AT. Každé vniknutí do domu a jeho vykradení musí být adekvátně sehráno, hráč musí na místě ponechat poznámku s informací o vniknutí a vykradení. Není možné vykrást trezor v interiéru (policie může zabavit nelegálně držené předměty v trezoru při domovní prohlídce dozorované GA+ a IC schválené soudem).

Plus chci vědět, jestli akce byla povolena adminem, případně aby admin potvrdil, že akci dovolil. V tom případě to nechávám tak a topic se může smazat.

bit

Hráč

49
6.2.2021 17:53

Taky bych byl naštvanej kdyby mi zmizel arzenál o velikosti Ruské armády... Podle mě to bylo asi zmetované...

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 18:57, naposledy upraveno 6.2.2021 19:25 uživatelem Zeintar

Garáž je moje, arzenál STAVIKuv. Nikomu jsme ani jeden ICly ani nenaznacili, že nějaké zbraně máme. A ani místo garáže. Pouze OOCly se dostaly nějaké screeny arzenalu ven. To je celé.

Za celou dobu jsme o této lokaci a vnitřku věděli pouze já, STAVIK a Lauren. Já to nikomu neřekl ICly, STAVIK taktéž ne, Lauren taktéž ne. Do garáže jezdíme velmi zřídka (maximálně 1x za 2 dny) a vždy, než přijedeme dovnitř projíždíme speciální trasou, která se vrací, abychom si všimli, že nás nikdo nesleduje. Já to vidím tak, že si někdo prohlédl screenshot těch zbraní, eventuelně si vyhledal mé nemovitosti (třeba PSA v databázi) a jednoduše garáž rammnuli.

Otázka č.1 - Mají PSA práva na to rammnout garáž? Je možné, že se to stalo bez přítomnosti administrátora?

Otázka č.2 - Kdo to vlastně udělal? Jaký měl motiv a kde zjistil, co vše tam máme?

Otázka č.3 - Existuje video z akce, jak je pravidly nařízeno? Rád bych jej viděl.

Budu požadovat důkazy zjištění IC cestou, zjištění lokace a zjištění ICly, co garáž obsahuje. Silně ale silně pochybuji, že to zmetované nebylo.

 

//EDIT: Celou akci údajně sledoval SedliX, poprosím o vyjádření a vyjádření účastníků vykrádačky.

///EDIT 2: Lístečky zanechané v garáži

6.2.2021 20:23, naposledy upraveno 6.2.2021 20:25 uživatelem SedliX

Ahoj,

nejdříve udělejme v celé situaci trochu pořádek.


35. Vykradení zamčené nemovitosti vyžaduje předem povolení administrátora*, který musí akci po celou dobu sledovat. Vykradení odemčené nemovitosti stačí nahrávat (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Je možné vykrást pouze nemovitost hráče, který je online**, nebo je neaktivní po dobu 14 dní a více, pokud člen AT nerozhodne jinak. V případě frakčních nemovitostí záleží na uvážení člena AT. Každé vniknutí do domu a jeho vykradení musí být adekvátně sehráno, hráč musí na místě ponechat poznámku s informací o vniknutí a vykradení***. Není možné vykrást trezor v interiéru (policie může zabavit nelegálně držené předměty v trezoru při domovní prohlídce dozorované GA+ a IC schválené soudem).

* Akci jsem sledoval, povolení jsem udělil,

** Zeintar, tj. majitel nemovitosti, byl v době vykradení interiéru online, trval jsem na dodržení této podmínky pravidla (i když člen AT může rozhodnout jinak), proto jsem žádost o vykradení schválil až napodruhé,

*** poznámky na místě jsem položil já a uzamknul jsem je (což svědčí o tom, že na místě byl někdo z AT).


K vyražení vrat bylo využito jiné vozidlo, než které zanechalo stopy pneumatik uvnitř garáže. Zbraně nebyly v trezoru a nejde o položky z online shopu, proto jsem nemohl zabránit tomu, aby je hráči vzali. Když jsem se před udělením povolení k vykradení ptal, jestli mají k vykradení IC důvod, hráči mi situaci vysvětlili - hledali jakési kradené auto, podrobnosti si nepamatuji, musel bych je dohledat v logu.

Ze své pozice jsem nemohl udělat nic víc, než si přečíst pravidlo č. 35, poptat se na IC důvod vykradení, zkontrolovat, že je Zeintar online, a povolení udělit. Samozřejmě, došlo-li k meta gamingu, bylo by na místě celou situaci voidnout, zbraně vrátit a dělat, že se nic nestalo. K tomu bychom ale nejdříve potřebovali, aby se vyjádřil alespoň jeden mluvčí ze skupiny, která interiér vyloupila. 

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 20:41, naposledy upraveno 6.2.2021 20:46 uživatelem Zeintar

@SedliX

Mohl bys ten log tedy dohledat? Obávám se, že ti pěkně lhali, že hledali "kradené auto", takovýhle důvod mi příjde extrémně stupidní :D. My auta nekrademe. A že to auto bylo zrovna v naší garáži? Kdyby hledali auto, nevykradnou jen jednu garáž široko daleko. Navíc. Hledali auto? Nenašli ho? Tak šli hledat dále? Ne. Vykradli jedinou garáž. Naši. Hodně velká náhoda, ne? Neuvěřejníš zde alespoň OOC jména zúčastněných, nechť se sem vyjádří?

6.2.2021 20:47

Můžu označit jednoho člověka, u kterého jsem v logu nick dohledal. Problém je, že IC důvod k vykradení jsem řešil, když si hráči podali první report a to si nepamatuju, kdy přesně bylo. Jestli bych mohl, tak tě @KrysCZ poprosím, jestli byste nedali dohromady nějaké vyjádření k té loupeži. Nemusíš to psát ty, klidně ať to napíše jen jeden člověk z party, která garáž vykradla, zodpovězte Zeintarovy otázky a uvidíme, co se s tím bude dát dělat. Díky. ;)

STAVIK

Hráč

17
6.2.2021 20:49

Hlavně je až moc nápadné, že vybrali jedinou garáž široko daleko to tu naši a kdyby "hledali auto", tak nebudou vybírat jenom tu naši, ale vícero ostatních.

KrysCZ

Hráč

30
6.2.2021 21:13

Zdravím všechny, co se zapojili do diskuze.. O metagaming určitě nejde, původně to nebylo ani za záměrem nějakého okradení, ale šlo o to, že někdo měl přepadnout nějakého kamaráda Alexeye Kucherova, který si pamatoval auto, které se v této oblasti pohybovalo.. Po otevření garáže se nenašlo auto, ale zbraně.. Byl plán takový, že se bude pokračovat dál, ale v ten moment to bylo moc riskantní.. Nevím, co dodat.. Prostě se našlo něco na čem by se dalo rychle zbohatnout, tak jsme to vzali.. Prostě nic extra, spektoval to administrátor, není moc, co řešit.

KrysCZ

Hráč

30
6.2.2021 21:30

A ještě bych velice rád podotkl jednu věc a to, že je garáž momentálně NON-RP zamčená. :D 

Petriik1 udělil za tento příspěvek varování: Double post

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 21:37, naposledy upraveno 6.2.2021 21:39 uživatelem Zeintar

Můžeš předložit nějaké důkazy o tom, že se ICly shodujete na tom, kde se o tom kamarádovi od Alexeye bavíte? Může se semka Alexey vyjádřit? O jakého kamaráda od Alexeye šlo? A proč byste proboha přepadávali kamaráda? 

 

"původně to nebylo ani za záměrem nějakého okradení"

"někdo měl přepadnout nějakého kamaráda"

"Po otevření garáže se nenašlo auto, ale zbraně.."


Já tomu nerozumím. Co že jste tedy chtěli udělat? Přepadnout kamaráda od vašeho známého - Alexe? Proč proto otevíráte random vrata? A vlastně jste nikoho okrást nechtěli, jen přepadnout? Proč tedy otevíráte cizí garáž? To není za účelem okradení? Mohli by se semka vyjádřit tvoji komplicové? (A ideálně bez nějak velkého análního alpinismu, prosím)

1 2 3 4 5 6


Powered by LeoSight IFS
LT~88