Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ressetth

Hráč

14
8.3.2021 01:03

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y

Náběrové řízení do řad Hasičského Záchranného Sboru

Vážení občané, vážení uchazeči.

Tímto dnem se otevírá první náběrové kolo na pozici rotného (hasič) do řad Hasičského Záchranného Sboru.
Vaší přihlášku posílejte v daném formátu, uvedeném dole.
Přihlášky posílejte pod toto téma.

Minimální požadavky k přijetí:

• Psychická a fyzická připravenost.
  • Dovršení věkové hranice 21 let.
  • Řidičské oprávnění skupiny C a B. 

Náplň práce:

Náplň práce je provádění hasičské a záchranné práce při požárech, mimořádných událostech a živelních pohromách. Práce hasičů zahrnuje i záchranu a vyprošťování osob, zvířat a majetku. Zasahují v případě úniku nebezpečných látek. Provádí běžné opravy, prověřování a údržbu hasičské techniky, účastní se pravidelných výcviků a odborných příprav s přidělenou technikou.

Nabízíme:

• Základní platové ohodnocení ve výši 26.000.- 
  • Skvělý kolektiv který nabídne přiučení novým věcem v tomto oboru.
  • Pravidelné kurzy a cvičení.
  • Peněžní prémie za dobře odvedenou práci.
  • Karierní růst.

S sebou si přineste řidičské průkazy typu B a C, občanský průkaz, doklad o ukončení školy. A další materiály které jste uvedli ve Vaší přihlášce.

Vzor přihlášky:

Jméno a příjemní:
Datum narození:

Telefonní číslo:
Trvalé bydliště:

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:
Kurzy:

Proč právě Vy?

Motivační dopis:

Za personální oddělení,
mjr. Alexej Gordijevskij

Logyx

Hráč

5
8.3.2021 20:27, naposledy upraveno 14.3.2021 16:47 uživatelem Logyx

Jméno a příjemní: Dominik Dotreto
Datum narození:17.2. 1997

Telefonní číslo: 537 879
Trvalé bydliště:Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední škola - Technická Hasičská Technika a Vysoká škola

Kurzy: Kurz prvni pomoci 2019, Vojencky vycvik 

Proč právě Vy? S touto prací mám již zkušenosti. Chodim se otužovat a plavat do mistnich Jezer a Řek. Studoval jsem na škole která se tímto oborem zabýval. Miluji tuto práci a mám k ní velice kladný vztah z mych let kdy jsem dělal hasicky sport. Jsem společenský a věrný Věřím že s naší pomocí bude svět lepší místo.

Motivační dopis: Narodil jsem se ve svém rodném městě Hradec Kralove.  Jako maličký jsem pomáhal svému otci, který byl velitelem zasahu u mistnich hasiču travil jsem s nim na stanici mnoho času ale bohužel v mych 8 letech zemřel při zasahu. Já se svou matkou odstěhoval do San Andreass. Nebyly to pro mě zrovna lehke přijit o sve kamarady školu a podobně ale nějak jsem to zvladl. Nastoupil jsem a zakladni školu ale tam jsem byl všem dětem jen pro smích. Mě to ale jen více motivovaloK dosaženi svého snu a to nasledovat svého otce v jeho stopách. Na střední školu jsem nastoupil v mých 15. letech. Byla to střední odborná škola požární ochrany ve Frýdku Místku kde take studoval muj otec.  Zde jsem zažil svá nejlepší léta. Lidé zde byli mnohem chápavější než na mé základní škole. Za 4. roky jsem bez větších problémů odmaturoval. Přemýšlel jsem kam se svým životem dále a rozhodl jsem se že se budu zajímat o záchranu lidských životů. Proto jsem se rozhodl jít na Fakultu bezpečnostního Inženýrství v Ostravě. Zde jsem strávil 7 let svého života. Po 7. letech jsem se svou třídou školu vyšel a dostal jsem titul Ing.Jakmile jsem vyšel školu rozhodl jsem se ucházet se o místo hasiče v Praze. To mi také vyšlo a já na tomto místě pracoval celé 4 roky. Práce to byla úžasná ale kolegové si mě dobírali kvůli memu važnemu vztahu k hasičině. A kvůli tomu jsem se rozhodl že ze svého místa odejdu a odstěhuju se do San Andreass. Zde žiji již pár let se svou matkou. A to je asi celý můj příběh.

mariox

Hráč

31
8.3.2021 23:33

Titul. Jméno, přijmení: Bc. Mario Arez

Datum narození: 13.11.1995

Kontakt (tel číslo): 436545

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká Bezpečnostní škola.

Jsem vlastníkem ŘP. sk: B,C

Proč právě vy: Rád pomáham a zachranuji lidi. Jako malej jsem dělal spoustu sportů, takže problém s fyzičkou nemám. Chtěl bych znova skusit něco nového, poznat nové lidi a dělat práci, která by mně naplňovala.

Životopis: Zdravím, moje jméno je Mario Arez. Narodil jsem se 13.11.1995 v Itálii, kontkrétne na Sicílii. Vyrůstal jsem s mojí matkou a otcem. Věnoval jsem se docela dost sportů, jen jsem u žádneho moc dlouho nevydržel, takže tak po 5 měsícich jsem toho nechal a skoušel furt něco nového. Vystudoval jsem si vysokou školu v Taliansku - Ríme a po jej dokončení jsem se přestěhoval do Red County, kde plánuji žít zbytek svého života.

HunteR

Hráč

1
9.3.2021 16:37, naposledy upraveno 9.3.2021 21:02 uživatelem HunteR

Jméno a příjemní: Tonny Wanne
Datum narození: 1.11.1987

Telefonní číslo: 359985
Trvalé bydliště: Montogomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:
Kurzy: Střední škola - Hasičská škola/technika + vysoká škola

Jsem vlastníkem ŘP. sk. B | C | A 

Proč právě Vy?. Tak s touto prací mám hodně velké zkušenosti a chtěl bych do Hasičského Sboru z důvodu toho že chcu pomáhat lidem zachraňovat a tak dále. U HZS sem pracoval cca 5-6 let..

Motivační dopis: Tak mé jméno je Tonny Wanne. Naordil sem se 1.11.1987 v Anglii. Jako skoro každý druhý jsem vyrůstal s matkou a otcem ale já sem vyrůstal hlavně s matkou. Otec nás opustil v mých 9letech, poté mi v 16letech zemřela matka před míma očima.. Když sem byl mladší tak sem zkoušel jaké kolik věci a můj sen byl se stát Hasičem. Tak sem se tomu začal na plno věnovat a dokončil sem Hasičskou technickou školu + vysokou školu. Po všem sem se přestěhoval do Montogomery kde momentálně žiju.

Choco

Hráč

28
9.3.2021 16:41

Jméno a příjemní: Anna Forfoxova
Datum narození: 2.3.1999

Telefonní číslo: 710418
Trvalé bydliště: Los Santos

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola
Kurzy: -----

Proč právě Vy? Mám zkušenosti z prací u HZS ráda pomáhám lidem a sem pracovitá

Motivační dopis: Ahoj, jmenuji se Anna Forfoxova narodila sem se v Česku kousek od Liberce sem tam sem žila ze svím otcem už od malička sem si hrála na záchranáře poté sem se přestěhovala do blueberry kde sem strávila rok života a pak sem se přestěhovala do malého bytu v Los Santos kde bydlím do ted´  a plánuji tam žít co nejdéle.

Pa7r9k

Hráč

8
9.3.2021 16:59

Přihláška:

Jméno a příjemní: Lauren Smith
Datum narození: 18.4.1988

Telefonní číslo: 411-434
Trvalé bydliště: Fort Carson

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Stredoškolské(Zdravotný asistent)
Kurzy: Vśe v rámci zložek PSA, ZZS.

Proč právě Vy? Vlastnim vp: A,B,C + Lodni . Mam mnoho skusenosti čo sa týka záchranných zložiek. Mam postačujúcu kondíciu. Viem sa prispôsobiť a som veľmi komunikatívna. Rada to skusim i u HZS a naúčim sa niečo nové.

Motivační dopis: Volám sa Lauren, pochádzam z Las Venturás. Momentálne bývam vo Fort Carson. Pracovala som ako člen PSA zboru , taktiež aj v zbore ZZS. Mam mnoho skusenosti. Som skusený šofér. Mam mnoho skusenosti čo sa týka ošetrovania, kondície. Rada sa zaujímam o záchranne zložky.

Schitzu

Hráč

26
9.3.2021 17:03

Jméno a příjemní: Michael Falcone
Datum narození: 17.8.1995

Telefonní číslo: 799543
Trvalé bydliště: Palomino Creek 

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:  || Zdravotnícka fakulta || 
Kurzy:  || Kurz sebeobrany ||

Proč právě Vy? Protože by sem tu práci delal s nasadením a odhodlánim.

Motivační dopis: Zdravím, volám se Michael Falcone. S práci u HZS mám skušenosti ale stal sa mi neprijemnej úraz... A znemožnilo mi to práci tak sem musel dat výpoved... Ale sem si jistý že teraz by sem delal všetko s obrovsým nasadením. Je to už len navás ako sa rozhodnete.

9.3.2021 18:27, odstraněno 10.3.2021 12:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ImNotMagnett

Hráč

13
9.3.2021 18:34, naposledy upraveno 11.3.2021 00:12 uživatelem ImNotMagnett

Jméno a příjemní: Martin Zhmurko
Datum narození: 4.9.1996

Telefonní číslo: 352983
Trvalé bydliště: Las Venturas

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Gymnázium, 2. semester univerzity

Proč právě Vy? Již od raného věku jsem se snažil stát psychologem a byl to můj sen, ale když jsem se přistěhoval do Red County tak jsem se více obrátil k hasičům a zachránářům, a když jsem viděl toto ohlášení, tak jsem nemohl odolat. Vlastním všechny typy řidičských průkazů až na lodní a pilotní.

Motivační dopis: Jmenuji se Martin Zhmurko a narodil jsem se na Ukrajině a vyrostl v Praze. Jak jsem již říkal, zajímala mě psychologie, ale když jsem se přistěhoval do Red County tak jsem měl oči na hasičský a zachránářský sbor. Mám spoustu zkušeností se řízením, jelikož jsem býval (a stále jsem) řidič kamionů, zajímá mě to a chci zkusit něco nového. 

9.3.2021 18:36

Jméno a příjemní: Lucie Nagy
Datum narození: 1.1.1998

Telefonní číslo: 465166
Trvalé bydliště: Blueberry

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Střední škola zdravotnická, Vysoká škola právnická
Kurzy: Řidičské licence B a C

Proč právě Vy: Ráda bych dostala další šanci u hasičú a napravila bych své chyby které jsem minule zpúsobila. 

Motivační dopis: Narodila jsem se v Las Venturas dne 1.1.1998 a vystudovala jsem Střední Školu Zdravotníckou a Vysokou Školu Právnickou. Dělala sem v Hasičském Záchranném Sboru už v jiném městě a chvilku i tady v Montgomery takže mám zkušenosti aby sem věděla jak se zachovat v různých situacích. Vozila jsem kamiónem rúzné zakázky a taktéž i balíky do rúzných domácností a společností. Taktéž dělám jako vedlejší práci mechaničku takže vím i různé věci o autech které by se mohli hodit při zajišťování vozidel. Ráda bych tímto dopisem požádala o druhou šanci pracovním poměru u Hasičů a přeji hezký zbytek dne.

1 2 3 4 5 6 7 8 9