Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

viktorCz

Hráč

1
14.3.2021 17:13

Jméno a příjemní: Viktor Pomali
Datum narození: 1.11 1985

Telefonní číslo: 898 409
Trvalé bydliště:
Las Venturas

Jsem vlastníkem ŘP. sk. B | C 

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:  Střední škola - Technická Hasičská Technika a Vysoká škola

Kurzy: Kurz prvni pomoci 2019, Vojencky vycvik 

Proč právě Vy? už sem pracoval v HZS . Chodím si  zaplavat  do místnich Jezer a Řek. Studoval jsem na škole která se tímto oborem zabýval. Mám rád  tuto práci a mám k ní velice dobrý vztah z mích let kdy jsem dělal hasický  sport. Rád se se znamuju s noví ma lidma  a věrný Věřím že s naší pomocí bude svět lepší místo. 

Motivační dopis: Narodil jsem se ve svém rodném městě Iršhavě .Už jako malého kluka mně zajímali HZS auta a jejich práce. každé ráno sem koukal na pořad HZS a koukám se do ted . Už jako malého kluka mne zajimali motory a jejich funkce takže vím co mam dělat když něco teče . Mam dost volného času na práci a rád pracuju  s poho lidma  sem  .Neděla mi problém komunikaci s lidmi rád se seznamuju . Za 4. roky jsem bez problémů odmaturoval.Za 7. letech jsem se svou třídou školu vyšel a dostal jsem titul Ing. Rád pomaham lidem v probleméch . Ve 25 sem zkusil jit do HZS ale ne měli tam místo . A to je asi celý můj příběh

SM073

Hráč

8
15.3.2021 17:36

Jméno a příjemní: Sergei Mogilevic

Datum narození: 30.3.1992

Telefonní číslo: 479256

Trvalé bydliště: Blueberry

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Federálnej bezpečnostnej služby Ruskej federácie

Kurzy: má vodičky preukaz B,C a na loď 

Proč právě Vy? Som vytrvali mám už skúsenosti z pracou kde nesiem zodpovednosť. Rád pomáham ľuďom  a dbam na ich bezpečie určite by ste zo mňa neboli sklamaný 

Motivační dopis: 

Som mladý človek v tých najlepších rokoch riadim sa pravidlo že treba pomáhať a chrániť ľudí a okolie okolo nás  pochádzam z Ruska kde som slúžil u polícii a chcel by som byť aj hasičom fascinuje ma táto práca 

16.3.2021 14:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Logyx

Hráč

5
16.3.2021 16:35

Jméno a příjemní: Brien Conner
Datum narození:17.2. 1994

Telefonní číslo: 749 299
Trvalé bydliště:Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední škola - Technická Hasičská Technika a Vysoká škola

Kurzy: Kurz prvni pomoci 2019, Vojencky vycvik 

Proč právě Vy? S touto prací mám již zkušenosti. Chodim se otužovat a plavat do mistnich Jezer a Řek. Studoval jsem na škole která se tímto oborem zabýval. Miluji tuto práci a mám k ní velice kladný vztah z mych let kdy jsem dělal hasicky sport. Jsem společenský a věrný Věřím že s naší pomocí bude svět lepší místo.

Motivační dopis: Narodil jsem se ve svém rodném městě Hradec Kralove.  Jako maličký jsem pomáhal svému otci, který byl velitelem zasahu u mistnich hasiču travil jsem s nim na stanici mnoho času ale bohužel v mych 8 letech zemřel při zasahu. Já se svou matkou odstěhoval do San Andreass. Nebyly to pro mě zrovna lehke přijit o sve kamarady školu a podobně ale nějak jsem to zvladl. Nastoupil jsem a zakladni školu ale tam jsem byl všem dětem jen pro smích. Mě to ale jen více motivovaloK dosaženi svého snu a to nasledovat svého otce v jeho stopách. Na střední školu jsem nastoupil v mých 15. letech. Byla to střední odborná škola požární ochrany ve Frýdku Místku kde take studoval muj otec.  Zde jsem zažil svá nejlepší léta. Lidé zde byli mnohem chápavější než na mé základní škole. Za 4. roky jsem bez větších problémů odmaturoval. Přemýšlel jsem kam se svým životem dále a rozhodl jsem se že se budu zajímat o záchranu lidských životů. Proto jsem se rozhodl jít na Fakultu bezpečnostního Inženýrství v Ostravě. Zde jsem strávil 7 let svého života. Po 7. letech jsem se svou třídou školu vyšel a dostal jsem titul Ing.Jakmile jsem vyšel školu rozhodl jsem se ucházet se o místo hasiče v Praze. To mi také vyšlo a já na tomto místě pracoval celé 4 roky. Práce to byla úžasná ale kolegové si mě dobírali kvůli memu važnemu vztahu k hasičině. A kvůli tomu jsem se rozhodl že ze svého místa odejdu a odstěhuju se do San Andreass. Zde žiji již pár let se svou matkou. A to je asi celý můj příběh.

michal2012

Hráč

6
16.3.2021 22:24

Titul. Jméno, přijmení: Michal Hudek

Datum narození: 20.12.2002

Kontakt (tel číslo): 683842

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vyšší odborná škola.

Jsem vlastníkem ŘP. sk: B, C

Proč právě vy: Velice rád bych pomáhal a zachraňoval občany. Mám zkušenosti se záchranýma složkama. Když jsem byl malej, chodil jsem do dobrovolných hasičů, zkušenosti mám velké. Rád poznám nové lidi.

Životopis: Ahojec, takže začnu u jména, mé jméno je Michal Hudek, narodil jsem se 20.12.2002. Vyrůstal jsem s bratrem, sestrou, otcem a nevlastní matkou v Bayside, tam jsem vystudoval základní školu, pak jsem se přestěhoval do San Fierra, tam jsem začal studovat na Střední odborné škole požární ochrany a Vyšší odborné škola požární ochrany. Od mala mám rád sporty a rád zkouším nové věci. Je pravda že jsem déle hasiče nedělal, ale to se nezapomíná.

16.3.2021 23:35, odstraněno 17.3.2021 08:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

RyderWillson

Hráč

17
17.3.2021 18:25, naposledy upraveno 17.3.2021 18:45 uživatelem RyderWillson

Jméno a příjemní: Ryder Houska

Datum narození:12.2. 1980

Telefonní číslo: 873 182

Trvalé bydliště: Red County

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední škola - Technická Hasičská Technika a Vysoká škola

Kurzy: A a B a C a lodní průkaz a zbrojak

Proč právě Vy? S touto prací mám již zkušenosti. Chodim se otužovat a plavat do mistnich Jezer a Řek. Studoval jsem na škole která se tímto oborem zabýval. Miluji tuto práci a mám k ní velice kladný vztah z mych let kdy jsem dělal hasicky sport. Jsem společenský a věrný Věřím že s naší pomocí bude svět lepší místo a přidat se k vam.

Motivační dopis: Narodil jsem se v Praze a můj dědek byl hasič a vždycky byl hasičem a šel na zacházení a než my zemřel dědek tak SME se přestěhovaly do los Santos Red County a koupili SME barák za 1 mega a pak SME bílí chudí nebylo pití tak zemřela máma a pak SME se mu seli sami starat já a brácha a pak SME šli v 15 na si udělat práci nejakou a pak SME se rozhodli že budem pracovat na HZS.

To je Jones mě přihlášky nevím jestli je to dobře ale rychlé hodnocení

S pozdravem Ryder Houska

Vym že nedodržují

DayMar

VIP

17
17.3.2021 20:00

Jméno a příjemní: Anna Miler
Datum narození: 22.4.1991

Telefonní číslo: 727074
Trvalé bydliště: XXX

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Vyštudovana škola medicíny zakončená maturitou.
Kurzy: Sebeobrany, prva pomoc.

Proč právě Vy?

Už ako 5 ročná som pozerala filmy o hasičov, každý deň ako vyšli hasiči zo stanice a išli hasiť požiar tak som sa pozerala na to, dokonca som aj čítala knihy o nich a teraz ako velka... mam vyštudovanu školu medicíny a par skusenosti s HZS, čo sa týče iných veci ako napr. skratky v podaní DN, MOTO, OA.... by som sa doučila. Ďakujem vopred.

Motivační dopis:

Volám sa Anna Miller, študovala som medicinu a chcela by som pracovať u Vás, je to lepšie než ZZS. Pracujem ako personálna riaditeľka u Palomino Holdings a u Walker & Carlsson tiež, naďalej pracujem ako mechanička u frimy Cornet S.R.O ale k Vám chcem preto že chcem pomáhať ľuďom.

S pozdravom Anna Miler

bachadrak

Hráč

4
17.3.2021 21:54

Titul. Jméno, Viky Reed

Datum narození: 6.12.1991

Kontakt (tel číslo): 705574

Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká bezpečností škola

Jsem vlastníkem ŘP. A,B,C

Proč právě vy: Ráda bych začala pomáhat, a chtěla bych zkusit něco noevého a cci něco ve svém životě dokázat co bude prospěšné lidstvu

Životopis: Zdravím, moje jméno je Viky Reed. Narodila jsem se 6.12.1991 v Los Santos, kontkrétne v jednom malém bytě. Vyrůstal jsem s mojím tátou. Věnovala jsem se docela dost času opravě tátovo auta společně s ním, Vystudovala jsem si vysokou bezpečností školu. Potom sem se přistěhovala do Montgomery a nastoupila jsem v jedné firmě jako řidič kamionu tam jsem pracovala fakt dlouho, potom sem dala výpověd a nastoupila v jedné firmě jako mechanik kde jsem do ted.

Yuutsu

Hráč

27
18.3.2021 11:32, naposledy upraveno 18.3.2021 20:46 uživatelem Yuutsu

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y

V Y H O D N O C E N Í

Přihláška #1 - Pang Janchs Cao (@neznamy#2577) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.

Přihláška #2 - Anna Miller (@DayMar) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.

Přihláška #3 - Viky Reed (@bachadrak) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.

Přihláška #4 - Jan Petrenko (@THEforesT) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.

Omlouváme se Zbytek přihlašek byl zamítnut, jelikož NEVYHOVOVAL tímto vám chci také oznamit že nepostupujete do druhého kola výběrového řizení.

zkuste to prosím příště.

Za personální,
ktp. Takeshiro Han

1 2 3 4 5 6 7 8 9