Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9



THEforesT

Hráč

2
18.3.2021 21:01, naposledy upraveno 18.3.2021 21:11 uživatelem THEforesT

Meno: Jan 

Priezvisko: Petrenko

Datum Narodenia: 27.3.1985

Trvale bydlisko: Montgomery

Tel. Čislo: 666855

 


 

Vzdelanie:

Stredná zdravotná škola Dolny Kubin

Zdravotna Fakultra v Bratislave

 


 

Prečo Párve ja?: 

V složkach IZS mam niajake skusenosti prácoval som dlhe roky ako člen ZZS a viem priniest iste svoje skusenosti a naopak rad by som aj ja nabral ja skusenosti ako člen HZS.

Motivačny dopis:

Volam sa Ján Petrenko, dlhe roky som pracoval ako lekar a zachranar pochadzam zo slovenska konkretne s oravy na slovensku som aj vyštudoval a pred pár mesiacmi prišiel do SA žit svoj vysneny život, ako 15 Ročny som chvilu bol dobrovolnym hasičom ale kvôli škole som toho zanechal a možno aj to je jeden s dôvodou prečo sa chcem vratit práve do HZS, 

 

ice

Hráč

18
18.3.2021 23:43

Informace:

  • Jméno a příjemní: Alechandro Rodriguez
  • Datum narození: 25.08.2000
  • Licence: A, B, C+E, Lodní průkaz
  • Kurzy: Kurz první pomoci
  • Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Střední odborná škola elektrotechnická - obor IT s Maturitou.

Kontakt:

  • Telefonní číslo: 871-782
  • Email: alechandro.rodriguez@smail.ic
  • Trvalé bydliště: Los Santos

Proč právě Vy?

 Začal bych asi tak, že mě fascinuje vaše práce a celkově ten obor. Vždy mne bavilo pomáhat lidem a chtěl bych jim pomáhat ve větších poměrech a být užitečný pro město/stát.

Chci aby se na mne lidé mohli spolehnout a já pro ně mohl dělat co bude v mojich silách, abych je ochránil/zachránil společně s kolegy.

Silné stránky: Jsem klidný a ve stresovích situacích dokážu udržet chladnou hlavu. Nemám strach z výšek ani žádné takové fobie. Jsem odvážný a nebojím se podat svůj život za život druhých. Mám dobrou kondičku a svalstvo také není uplně chabé.

Slabé stránky: Jsem docela introvert, takže ze začátku možná bude taková slabší komunikace, ale až se poznám více s kolegy tak to bude super. Jsem vysoký, tak snad máte mondůr i pro skoro 2m obra.

Motivační dopis:

Alechandro Rodriguez

25.08.2000

Los Santos

Zdravím, jméno mé je Alechandro Rodriguez a reaguji na pozici člena HZS. Je mi 20 let, ale mám zkušenosti s první pomocí a i obkoukané postupy HZS očima. Ale chtěl bych to zažít a pomáhat lidem přesně jako vy! Žene mne ku předu pocit, že jsem někomu pomohl nebo vykouzlil úsměv na rtech. Jsem odvážný a nebojím se ničeho, všechny překážky překonám jen proto, abych našim občanům pomohl. Položím život za to, abych zachránil jiný. Vaše práce mne fascinuje a chtěl bych být vaší součástí a nabídnout vám mé zkušenosti a služby. Vlastním skoro všechny licence a mám kurz první pomoci, viz. Informace v životopise nahoře. Budu rád za přečtení mé přihlášky a následné odpovědi se už teď nemohu dočkat. (Kontakt na mojí osobu v životopise v sekci "Kontakt".)

S přánám hezkého dne

Rodriguez

 

 

19.3.2021 10:02, naposledy upraveno 19.3.2021 11:22 uživatelem MeNix07

Prihláška

Jméno a příjemní: Michal Novotsky

Datum narození: 28.10.1984

Telefonní číslo: 667317

Trvalé bydliště: Palomino

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: 8 ročné gymnázium, Elektrotechnická vysoká škola, Hasičská odborná vysoká škola

Kurzy: Kurz Prvej pomoci 2020, Kurz narábania z hasičskými potrebami

Proč právě Vy? Od malička ma fascinovala práca hasiča. Chodil som na základnej škole na hasičský krúžok ale aj doteraz sa zaujímam o takéto veci. 

Motivační dopis: Narodil som sa v obci Fort  Carson kde mám domček doteraz. Keď som tam chodil von z kamarátmi tak sme sa hrali s hadicou na polievanie trávy a zhadzovali sme s ňou plechovky. Raz jedného dňa keď sme boli v škole tak vyhlásili že sa dá prihlásiť na hasičský krúžok bez váhania sme to s kamošom prijali a od ďalšieho týždňa sme nastúpili. Učili sme sa tam ako pomáhať pri autonehode napríklad ako vystrihovať ľudí z auta. Hrozne ma to bavilo. Potom po 1 roku ako som nastúpil na krúžok tak som odchádzal na gymnázium ale aj keď som bol tam tak som chodil na krúžok do mojej bývalej školy. Potom prišla vysoká škola chcel som ísť na hasičskú odbornú školu ale rodičia ma tam nechceli dať lebo že sa o mňa boja keby som robil hasiča. Tak som išiel na elektortechniku ale hneď po nej som išiel tajne na ďalšiu vysokú školu a to bola tá hasičská na ktorú ma rodičia nechceli pustiť. Bolo to ťažké sa učiť aby to rodičia nevedeli ale zvládol som to. a nakoniec teraz keď mám 36 rokov tak sa chcem dostať do Hasičského zboru. Ak sa mi to podarí tak sa splnil jedem môj sen.

19.3.2021 11:08, odstraněno 19.3.2021 11:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jacmen007

Hráč

9
19.3.2021 11:24

Jméno a příjemní:Christián Malinovsky
Datum narození:11.8.1984

Telefonní číslo:315398
Trvalé bydliště:Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Stredná škola požiarnej ocharny v Žiline

Kurzy: vodičák  A,B,C

Proč právě Vy?: Mam vyštudovanú školu hasičskú , bola by chyba ísť pracovať niekde inde

Motivační dopis:Narodil som sa v Montgomery dňa 11.8.1984 mam vyštudovanú požiarnú školu. Pracoval som ako kuriér, v bani, taktiež som bol v SBS . Rád by som sa dostal do hasičského zboru lebo od malého decka ma bavilo sa hrať s hadicou polieval som s ňu všetko čo išlo raz sa nám stalo že horela stodola tak sme zavolali hasičou a nakoniec som bol aj ja užitočný že som im vedel pomôcť ked som mal výštudovanú hasičskú školu inak som pracovitý  keď môžem vždy pomôžem taktiež ako malý  som chodil na hasičské krúžky a odtiaľ sme chodili na súťaže tak toto by bolo všetko odomňa prajem pekný deň pán Malinovsky

Yuutsu

Hráč

27
20.3.2021 09:10, naposledy upraveno 21.3.2021 09:44 uživatelem Yuutsu

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y


V Y H O D N O C E N Í



Přihláška #1 - Alechandro Rodriguez (@ice) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.



Přihláška #2 - Michal Novotsky (@MeNix07) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #3 - Christián Malinovsky (@Jacmen007) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška # - Ivan Petrov (@yuyuyunochan) Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Za personální,
ktp. Takeshiro Han

yuyuyunochan

Hráč

21
20.3.2021 14:58

Jméno a příjemní: Ivan Petrov
Datum narození: 2.9.1996

Telefonní číslo: 425 692
Trvalé bydliště: Palomino

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Univerzita obrany
Kurzy: Kurz první pomoci

Proč právě Vy? 

Když jsem byt dítě, můj otec pracoval ve sboru dobrovolných hasičů a mně se to velmi líbilo. Nebezpečnost tohoto povolaní mi velmi imponuje. Obdivuji techniku a systém práce. Baví mně pomáhat lidem v mezních situacích, je to prostě skvělý pocit. Odmalička hodně sportuji a myslím si, že právě u HZS využiji svoji sportovní kondici.

Motivační dopis: 

Dobrý den přeji, jmenuji se Ivan Petrov a ucházím se o místo ve sboru HZS. Je mi 24, jsem fyzicky zdatný, nebojácný a nebojím se prakticky ničeho. Rád také pomáhám lidem v mezních situacích a úsměv je pro mne nejlepší odměna. Mám také pár zkušeností s HZS, například když byl požár u nás doma. Požár jsem se snažil uhasit sám, ale jelikož jsem byl ještě moc mladý, moc mi to nevycházelo. Naštěstí tatínek si toho všimnul a zavolal hasiče. Oheň jsme potom následně společně uhasili. Rád bych byl součástí sboru HZS, jelikož Vaši práci obdivuji. Rád bych si rozšířil svůj přehled a zkušenosti. Myslím si, že Vám mám co nabídnout.

S pozdravem a přáním hezkého dne, 

Ivan Petrov

20.03.2021

Nexoys

Hráč

20
20.3.2021 22:39

Jméno a příjemní:Luccas Salvatore
Datum narození:7.6.1997

Telefonní číslo:635-103
Trvalé bydliště:Las Venturas

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola obrany
Kurzy: Kurz prvni pomoci.

Proč právě Vy?
Keď som bol ako maly tak má to dosť zaujalo.. Dokonca môj brat bol ako dobrovoľný hasič.. A dosť má to zaujimalo dosť mam rad pomáhanie ľuďom a tak ďalej. A skoro stále keď je nehoda tak sa snažím pomôcť danej osobe a vždy pozerám na HZS ako pomáhajú atp...
Motivační dopis

Pekný večer prajem!

Volám sa Luccas a je mi 23 let.

Chcel by som tuto prácu  veľmi skúsiť a začať takto pomáhať ľuďom.. Velmi by som to chcel skúsiť. Viac menej sa ničoho nebojím a mam s tým skúsenosť.

A z hadicou mam pár skúsenosti 😂 oblieval som všetko čo išlo a raz začal požiar u susedov bol som tam medzi prvými keďže susedia spali. Zavolal som hasičov a pomáhal s nimi uhasiť ten požiar...
 

Bol by som veľmi rád keby má vyberiete do HZS...

Z pozdravom Luccas Salvatore..

20.3.2021

Selanovic

Hráč

6
21.3.2021 22:06, naposledy upraveno 22.3.2021 10:30 uživatelem Selanovic

Jméno a příjemní: Dominic Montana
Datum narození: 28.1.1994

Telefonní číslo: 610597
Trvalé bydliště: Los Santos

Nejvyšší dosažené vzdělání: Stredná Priemyselná škola Dopravná s maturitou
Kurzy: Zdravotnícky a Zváračský kurz

Proč práve Vy? Vlastním vodičský preukaz sk. A, B aj C. Mám dostatočnú kondičku a fyzicky som dosť vyspelí. Koncom základnej školy som začal chodiť do Dobrovoľného Hasičského Zboru v našom meste a skončil som až po ukončení strednej školy keď som sa musel kvôli práci odsťahovať. Rád by som si vyskúšal prácu pri HZS.

Motivační dopis: Volám sa Dominic a pochádzam z Kanady konkrétne z Edmontonu ale kvôli práci som sa musel presťahovať do Los Santos. Keď som bol malý chcel som sa stať Hasičom ale potom som od toho nejak upustil. Teraz ma to znova tak chytilo a chcel by som sa dostať do HZS. Ľuďom pomáham všade kde môžem a tak by som to posunul na vyššiu úroveň.

22.3.2021 08:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Powered by LeoSight IFS
LT~78

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024