Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9



Dave323

Hráč

32
27.3.2021 17:37

Jméno a příjemní: Nikol Hamiltonova
Datum narození: 20.12.1993

Telefonní číslo:735944
Trvalé bydliště: Palomino Creek
Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: střední a vysoká škola technická
Kurzy: první pomoci.

Proč právě Vy? Ve státě už nějakou dobu bydlím a každodenně sleduji práci záchranných složek. Pociťuji, že nemají zrovna lehkou práci a tím pádem bych ráda přispěla a pomohla. Vždycky jsem práci policie, záchranné služby, hasičů obdivovala. A když už jsem přemýšlela o jiné práci než je kamion a rozvoz balíčků, rozhodla jsem se právě pro hasičský sbor, který mi je i přes vyučení nejbližší.

Motivační dopis: Narodila jsem se v Liberty City v rodině kde jsem měla oba rodiče u záchranných jednotek. Matka pracovala u ZZS a táta u HZS. Tím pádem jsem už od mala měla nějaké malé zkušenosti ohledně této práce. Následně jsem se po úspěšném vystudování přestěhovala z LC do San Andreas kde jsem nakonec místo dvoutýdenní dovolené zůstala. Našla jsem si práci která sice nevydělávala tak špatně, ale skoro vůbec mě nebavila. Technickou školu jsem studovala se záměrem práce právě u HZS. Až po nějaké době jsem se ale rozhodla se o tuto práci začít ucházet. Neznala jsem tak dobře okolí, s místními auty jsem tolik neuměla a celkově znalost právě ve státě SA. Nyní tu bydlím nějakou tu delší dobu a všechny tyhle zábrany už jsem překonala. Tím pádem jsem se rozhodla si o tuto práci zažádat. Děkuji za přečtení.

Denis

Hráč

16
28.3.2021 03:03, naposledy upraveno 28.3.2021 03:23 uživatelem Denis

Jméno a příjemní: Sabina Brazdova

Datum narození: 11.8.1999 (31)

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku-Místku

Kurzy: Řidičák typu A, B a C

Proč právě Vy?  Celkem ráda chodím plavat, jezdím na Koňi a běhám abych měla lepši kondičku takže kondičku mam celkem dobrou.  Chtěla jsem pomáhat lidem. Od mála jsem chodila do hasičského kroužku a hodně mě to bavilo. Pak jsem dělala u dobrovolných hasičů a potom jsem dělala hasiče v jednou městě.

Motivační dopis: Moje jméno je Sabina Brazdova a narodila jsem se 11.8.1999 v San Andreas. Od mála jsem musela pomahat obchodu kde jsem pomáhala uklízet a doplnoval zboží atd... .  nechtěla jsem pracovat v obchodě vůbec mě to nebavilo. Furt jsem slyšela samé Jít tam uklidit tam bahno rychle rychle než dojde zákazník rychle doplnit čokoláda už neni Milka . Zeptala jsem se rodičů jestli se nemohu připojit do hasičského kroužku a oni mě to dovolili. Strašně mě to bavilo. Potom jsem vystudovala základní, střední a vysokou školu. Pak jsem se připojila k dobrovolným hasičům a pak jsem se připojil k hasičům v jednou městě. Potom jsem začala pracovat u HZS v Motgomerry ale pak jsem odešla a chtěla bych to zkusit znovu.

 

Moje telefoni číslo je 624481

BussinesSteve

Hráč

1
28.3.2021 13:55, naposledy upraveno 28.3.2021 15:23 uživatelem BussinesSteve

Jméno a příjemní:Jack Barley
Datum narození: 3.6. 1999

Telefonní číslo:554880
Trvalé bydliště:Montgomerry

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední hasičská škola a vysoká zdravotnická škola
Kurzy:Autoškola B a C , sebeobrany a zdravotní způsobilosti

Proč právě Vy?
jsem rád když někoho mohu zachraňovat život a dělá mě to radost a rád taky chodím do akce
Motivační dopis: Narodil jsem se v Las Venturas 3.6. 1999 vystudoval jsem střední a vysokou školu zdravotnictví jezdil jsem s kamionem a občas jsem a dost často jsem jezdil s rychlíma autama takže jsem dobrej řidič

Doufám že mě vyberete chtěl bych pracovat s kámošem

Yuutsu

Hráč

27
1.4.2021 13:03

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y


V Y H O D N O C E N Í


Přihláška #1 -Ryder Houska (@RyderWillson), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška NEVYHOVUJE, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola.
Zkuste to prosím příště.


Přihláška #2 - Lionel Andreas (@Lio), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #3 - Connor McCall (@Jandys), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #4 - Charlie Adams (@Metr0), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #5 - Michal Bares (@Michal159), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #6 - Nikol Hamiltonová (@Dave323), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #7 - Sabina Brazdova (@Denis), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #8 - Jack Barley (@BussinesSteve), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška NEVYHOVUJE, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola.
Zkuste to prosím příště.


 

Za personalní,

ktp. Artyom Gordijevskij

Mynyus

Hráč

15
1.4.2021 20:27, naposledy upraveno 1.4.2021 20:29 uživatelem Mynyus

  • Jméno a příjemní: Dimitri Losevsky
    Datum narození:13.4.1998

    Telefonní číslo: 576292
    Trvalé bydliště:San Andreas, Montgomery

    Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:-Střední odborná škola požární ochrany ve Frýdku místku Řádně ukončeno maturitním vysvědčením
    Kurzy:                                             Basement Hot Fire Training,
  • Fire Team Leader

Road Traffic Collisions Instructor

Řidičský průkaz. SK B.    SK.C

Proč právě Vy?

Protože si myslím že budu pro sbor užitečný rychle se učím novým věcem jsem společenský respektuji vedení a časově velmi flexibilní začinál  jsem na zakladních funcích a vůbec mi nevadí začínat znovu člověk se hodně přiučí a naučí nové věci.

Motivační dopis: Jmenuji se  Dimitri Losevsky . Narodil jsem se 13.4.1995 v Česku. Jako skoro každý druhý jsem vyrůstal s matkou bez otce ale já sem vyrůstal hlavně s matkou. Otec nás opustil když jsem byl ještě v břichu matky. Už od mala jse miloval hasiče a vše obecně kolem nich nastoupil jsem proto na střední školu zaměřenou na požarní ochranu. Po škole jsem nastoupil HZS Hlavního města Prahy kde jsem sloužil na pozici Rotný později jsem odešel do USA abych poznal vice zapadní zemi a nastoupil jsem k hasičům do Californie kde jsem dokončil kurz Fire Team Leader a stal jsem se Lieutnatnem jako Velitel Družstva ale rád bych začal zase od začátku protože člověk se musí pořád učit novým věcem a pořád se učit a u hasiču to platí dvojnasob.

 

2.4.2021 20:35, odstraněno 3.4.2021 07:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

matyas123cz

Hráč

1
3.4.2021 07:12, naposledy upraveno 7.4.2021 09:27 uživatelem matyas123cz

méno a příjemní: Matyas Stark

Datum narození: 11.8.1990 

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku-Místku

Kurzy: Řidičák typu A, B a C

Proč právě Vy?  Celkem rád chodím plavat, jezdím na Koňi a běhám abych měl lepši kondičku takže kondičku mam celkem dobrou.  Chtěl jsem pomáhat lidem. Od mála jsem chodil do hasičského kroužku a hodně mě to bavilo. Pak jsem dělal u dobrovolných hasičů a potom jsem dělala hasiče v jednou městě.

Motivační dopis: Moje jméno je Matyas Stark a narodil jsem se 8.9.1990 v San Andreas. Od mála jsem musel pomahat obchodu kde jsem pomáhal uklízet a doplnoval zboží atd... .  nechtěl jsem pracovat v obchodě vůbec mě to nebavilo. Furt jsem slyšela samé Jít tam uklidit tam bahno rychle rychle než dojde zákazník rychle doplnit čokoláda už neni Milka . Zeptal jsem se rodičů jestli se nemohu připojit do hasičského kroužku a oni mě to dovolili. Strašně mě to bavilo. Potom jsem vystudoval základní, střední a vysokou školu. Pak jsem se připojil k dobrovolným hasičům a pak jsem se připojil k hasičům v jednou městě. Potom jsem začal pracovat u HZS v Motgomerry ale pak jsem odešel a chtěl bych to zkusit znovu.

 

Moje telefoni číslo je 620-074

3.4.2021 14:18, odstraněno 21.4.2021 08:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

beca34

Hráč

1
3.4.2021 15:58

Jméno a příjemní: Jack Miller
Datum narození: 18.7.1989

Telefonní číslo: 717251
Trvalé bydliště: Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Střední škola
Kurzy: řidičské průkazy B,C

Proč právě Vy? Sem talentovaný mam zkušenosti HZS

Motivační dopis: Narodil jsem se v Montgomery, mam zkušenosti HZS. Vždy me ta prace tahla k sobe protože mam rad adrenalin.

honzikczech

Hráč

9
3.4.2021 19:41


IC info
- Jméno: Taylor
- Příjmení: Wolf
- Titul za jménem:
- Rodné příjmení či jméno: Wolf
- Datum narození: 17.5.1995
- Pracovní zkušenosti: bívale pracovní pozice řidič kamionu / mechanik / hasička
- Nejvyšší dosažené vzdělání: VOŠ automobilní a technicka , hzs , zdravka
- Telefonní kontakt:621 906
- Kontakt na E-mail: taylor.wolf@smail.ic
- řidičaky: A,B,C, Lod
-

OOC Info

- Věk: 25
- Čas: od 15:00 nekdy až 18:00 do 00:00
- RP zkušenosti: rpim už nejaky ten rok

Proč ja?  už nejaky ty roky zkušenosti z obou svetových stran

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Powered by LeoSight IFS
LT~74

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024