Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9



GigaAdamYT

Hráč

3
24.4.2021 12:08

Jméno a příjemní: Peter Brown
Datum narození: 5. 12. 1986

Telefonní číslo: 557182
Trvalé bydliště: V garáži

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Fire Academy of the South
Kurzy: A, B, C

Proč právě Vy?
Máš vystudovanou požární akademii => zkušenosti mám bohaté, a již jsem pracoval jako dobrovolník asi 1,5 roku.

Jsem hlavně odvážný muž.
Motivační dopis:

Zdravím, moje jméno je Peter Brown, a hlásím se do HZS. Narodil jsem se v Dillimore, San Andreas. Mám v rodině kořeny hasičů, můj strýc Petr Hnědý, po kterém se i jmenuji, jelikož již umřel jako hasič. Můj otec Filip Brown (Hnědý, jelikož se přejmenoval kvůli práci), mě podporoval se stát HZS členem. Otec i matka umřeli na dovolené v Ugandě. Ještě se rád věnuji elektrotechnice a sítím.

Cepicka

Hráč

29
25.4.2021 10:50, naposledy upraveno 25.4.2021 10:52 uživatelem Cepicka

Jméno a příjemní: Jacob Daniels
Datum narození: 1.3.1992

Telefonní číslo:480501
Trvalé bydliště: San Fiero oaceans flats 6

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Základní škola plzeň, střední dopravní škola praha, Vysoká škola policejní akademie.
Kurzy: Kurz sebeobrany, řidické kurzy: A,B,C 

Proč právě Vy? Napadlo mě že práce u HZS je velká zodpovědnost a to je právě to co chci, jelikož jsem pracný člověk co se jen tak nepoflakuje a rád pracuje.

Motivační dopis: Jmenuji se Jacob Daniels je mi 29 let narodil jsem se v porodnici v LS, do teď jsem pracoval u PSA ale už u PSA nepracuji jelikož jsem udělal pár chybiček a bylo to dost chyb na to abych dostal vyhazov, po té jsem hledal další práci která by mi sedla a právě mě napadlo HZS takže jsem vyhazov od PSA bral s klidem odešel jsem po svých hnedka sem k náboru do HZS. Každá práce kterou dělám mě baví a jen tak se ji nevzdám, taky jsem velmi pracovitý člověk co jen tak nemrhá svým časem a pracuje s radostí a štěstím v očích. To by asi ode mě bylo tak nějak vše, hezký den vám přeje Jacob Daniels.

MrJacob

Hráč

55
28.4.2021 16:51, naposledy upraveno 28.4.2021 16:55 uživatelem MrJacob

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y


V Y H O D N O C E N Í


Přihláška #1 - Dimitri Losevsky (@Mynyus), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #2 - Matyas Stark (@matyas123cz), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #3 - Jack Miller (@beca34), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška N E V Y H O V U J E, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola. Zkuste to prosím příště, zkuste více rozepsat přihlášku ( motivačně ) a poskytnout více informací, děkujeme.


Přihláška #4 - Taylor Wolf (@honzikczech), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška N E V Y H O V U J E, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola. Zkuste to prosím příště, zkuste více rozepsat přihlášku, chyběl motivační dopis, děkujeme. Vzor přihlášky.


Přihláška #5 - Tonda Hrouda (@tonix), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška N E V Y H O V U J E, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola. Zkuste to prosím příště, zkuste více rozepsat přihlášku ( motivačně ) děkujeme.


Přihláška #6 - Mudr. Jong Wabaki (@DoctorLudwig), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #7 - Michael Horna (@MajkyCZ2020), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #8 - Jenny Wanderland (@Robiiinek), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #6 - Nathalia Hilton (@Jacko88), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #7 - Lucasa Morale (@HLMNqqq), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #8 - Jack Barley (@BussinesSteve), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #8 - Samuel Dresden (@Barankoalko), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška N E V Y H O V U J E, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola. Zkuste to prosím příště, děkujeme.


Přihláška #6 - Pang Janchs Cao (@DaAaG), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #7 - Peter Brown (@GigaAdamYT), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


Přihláška #8 - Jacob Daniels (@Cepicka), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme následovně: Vaše přihláška V Y H O V U J E s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady, děkujeme.


 

Za personální oddělení a sekretariát územního odboru Montgomery,
kpt. Mgr. Lukáš Urban

kontakt: tel. č.: 526230
kontakt: e-mail: lukas.urban@smail.ic

28.4.2021 17:48

Vzor přihlášky:


Jméno a příjemní: Ciara Corny
Datum narození: 12.12 1994

Telefonní číslo:336405
Trvalé bydliště: Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:  Vystudovaná medicína,Vystudovaná škola automechanika,Vystudovaná škola pro Hasiče/ky.
Kurzy: II Kurz SebeObrany a Zdravotnictvý II

Proč právě Vy? Tak Ráda pracuji jako hasič, je mi 26 let mám vystudované škoyl na ZZS HZS a automechanika. Ráda hasím požáry a pomáham lidem. A budu ráda když mě vezmete občas mě to i jde strašně moc jde.

Motivační dopis: Jmenuji se Kiara je mi 26 let a narodila jsem se 12.12 1994 ve městě palomino creek. Studovala jsem zdravotnickou školu a medicínu. V městě CityPlay jsem pracovala jako hasička a jednou také jako vedení. Takže mám nějaké ty zkušenosti na hasiče a když bude někdo raněný a nedojede sanitky rychle, Tak budu připravena zasáhnout a osobě pomoci.

28.4.2021 17:49

Vzor přihlášky:


Jméno a příjemní: Ciara Corny
Datum narození: 12.12 1994

Telefonní číslo:336405
Trvalé bydliště: Montgomery

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:  Vystudovaná medicína,Vystudovaná škola automechanika,Vystudovaná škola pro Hasiče/ky.
Kurzy: II Kurz SebeObrany a Zdravotnictvý II

Proč právě Vy? Tak Ráda pracuji jako hasič, je mi 26 let mám vystudované škoyl na ZZS HZS a automechanika. Ráda hasím požáry a pomáham lidem. A budu ráda když mě vezmete občas mě to i jde strašně moc jde.

Motivační dopis: Jmenuji se Kiara je mi 26 let a narodila jsem se 12.12 1994 ve městě palomino creek. Studovala jsem zdravotnickou školu a medicínu. V městě CityPlay jsem pracovala jako hasička a jednou také jako vedení. Takže mám nějaké ty zkušenosti na hasiče a když bude někdo raněný a nedojede sanitky rychle, Tak budu připravena zasáhnout a osobě pomoci.

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 8
29.4.2021 19:50



Jméno a příjemní: Adam Treat

Datum narození: 27.21992

Telefonní číslo: 557066
Trvalé bydliště: Los Santos

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Vyštudovaná stredná automobilová škola, stredná zdravotnícka škola.
Kurzy: vodičský preukaz typu A, B, C.

Proč právě Vy? Rád pomáham ľudom, zachraňujem životy. Rád pracujem a neflákam sa.

Motivační dopis: Moje meno je Adam Treat, je mi 29 rokov, narodil som sa 27.2.1992 v Los Santos. Vyštudoval som strednú automobilovú a strednú zdravotnícku školu. U HZS som už pracoval, takže mám skúsenosti s touto prácou

29.4.2021 20:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

tinyofficial

Hráč

9
30.4.2021 17:22

Jméno a příjemní: Jan Buchta

Datum narození: 5. 1. 1999

Telefonní číslo: 801473

Trvalé bydliště: Garáž v BlueBerry

 

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola sociálně právní

Kurzy: ŘP typu C

 

Proč právě Vy? Jsem spolehliví, pracovitý, a hlavně zodpovědný pro tuto práci. Tudíž si myslím že nebudete litovat.

 

Motivační dopis: Jmenuji se Jan Buchta, je mi 22 let, minulý rok jsem dokončil Vysokou Školu Právní. V Red County bydlím už skoro 2 měsíce. Co se týče mé osobnosti jsem milovník aut a přátelská povaha. Zkušenosti s IZS složky mám a myslím si že né zrovna malé, zda budu mít šanci se k vám dostat posoudíte vy sami. Doufám, že moje praktiky pečlivě zdážíte, hezký zbytek dne přeje Buchta Jan.

Dave323

Hráč

32
30.4.2021 17:35

Jméno a příjemní: Nikol Kriegerova
Datum narození: 20.12.1993

Telefonní číslo:735944
Trvalé bydliště: Palomino Creek 1-20
Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: střední a vysoká škola technická
Kurzy: první pomoci, hasičské akademické testování, ŘP skupin A, B, C

Proč právě vy? Dříve jsem u HZS práci vykonávala, přesněji na pozici strážmistr, tedy mám s touto prací velmi bohaté zkušenosti. Taktéž jsem velmi aktivní, vypovídá o tom taktéž to, že jedna z mojich posledních služeb činila okolo 11 hodin kondiční jízdy v kuse. Důvod proč jsem sbor opustila, byla moje příležitost se dostat do PSA, s výskytem životní šance jsem práci přijmula, a stala se tak členkou PSA. Nyní bych se chtěla ke své staré práci u HZS vrátit z důvodu bližších přátel a přípustnějšího kolektivu. Dalším důvodem je taktéž aktuální nedostatek jednotek, což bych sama ráda chtěla změnit.

Motivační dopis: Zdravím, jmenuji se Nikol Kriegerova, za svobodna Hamiltonova. Již okolo třetího týdnu pracuji u PSA, kdy jsem dříve pracovala právě zde, u HZS. Pomáhání lidem už beru jako nepostradatelnou část svého života, mám za sebou několik záchran u sebevražd, akcích co se střelby týče, tak samotných autonehod. Smrtí každý den přibývá, a tak je důležité proti tomuto zakročit. Jelikož je u HZS málo aktivních členů, jsem připravena proti tomuto zakročit. Velice ráda se vzdám své aktuální práce u PSA, a vrátím se zpět do kolektivu hasičů. Mám zde již nějaké přátelé, a jeden možná i přibyde. Tímto prosím vedení sboru o pochopení mé situace a ať už mě přijmete nebo ne, stále vás mám ráda a vzpomínám na vás jako velice skvělé kolegy. Nyní se s vámi loučím, hezký zbytek dne vám přeje Niky Kriegerova.

JokerB

Hráč

14
1.5.2021 13:16, naposledy upraveno 3.5.2021 11:37 uživatelem JokerB

Jméno a příjemní: Bc. Andrej Bobrovsky

Datum narození: 10.08.1989                                                                                                                            Telefonní číslo: 633393                                                                                                                                            Trvalé bydliště: Los Santos                                                                                                                                  Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Základná škola Slobody, Košice Gymnázium M. R. Štefánika v Košiciach Ekonomická fakulta TUKE, Košice                                                                                                          Kurzy: Potapačský kurz, Kurz Boxu                                                                                                                         Proč právě Vy? Rád pomáham ľudom som dobrá osoba a vždy bolo mojim snom sa stať člen Hasičského zboru  Motivační dopis: Ahoj volám sa Andrej narodil som sa v Košiciach. Už ako mály harant som rád pálil s otcom odpad a následne ho hadicou hasil, vždycky bol môj sen sa stať hasičom. Väčšinu svojho života som strávil v Košiciach bol som zodpovedný žiak a to až do teraz. Ale tak zmena je život a tak som sa odsťahoval do štátu San Andreas pravidelne chodim k rodičom do Košíc. Za ten čas čo som v San Andreas som si to tu obľúbil a rád by som sa stal členom Hasického Zboru San Andreas.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Powered by LeoSight IFS
LT~77

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024