Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyhlášení náboru do řad Hasičského Záchranného Sboru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9



9.3.2021 19:57




Jméno a příjemní: Karel Sedlacek
Datum narození: 1989.31.3

Telefonní číslo: 506172
Trvalé bydliště: las barrancas

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání:  Mechanik opravář motorových vozidel s vyznamenaním
Kurzy: řp. a,b,c

Proč právě Vy? v mích 10letech jsem byl v hasíckém zboru Hlavnice a soutěžil jsem mezi obcemi. Chtěl bych se zapojit do adrenalinu a záhrany životu. 
Motivační dopis narodil jsem se v roku 1989.31.3 v Ostrave. v mích 7letech jsme se přestěhovali do vesnice jmenem Hlavnice. Když jsem dodělal zakladku tak jsem vystudoval střední školu Mechanik opravář motorových vozidel kterou jsem dostudoval s vyznamenáním mám skušeností z mě práce kamionáka ve firmně Shelby industries. ve které do dnes pracuji. Tím to dopisem bych se rad přidal do řad hasičů. Hezký zbytek dne s pozdravem Karel Sedlaček

 

9.3.2021 20:23, odstraněno 10.3.2021 10:59 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.3.2021 20:38, odstraněno 10.3.2021 11:39 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.3.2021 00:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michal159

Hráč

13
10.3.2021 13:07, naposledy upraveno 10.3.2021 19:20 uživatelem Michal159

Jméno a příjemní: Genji Ho Ratashi

Datum narození: 02.08.1970

 

Telefonní číslo: 322-779

Trvalé bydliště: Los Santos

 

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: střední škola mechanik, vysoká škola hasič 

Kurzy: kurz sebeobrany a první pomoc 

 

Proč právě Vy: Už jako malej kluk mě dělalo šťastným když jsem někomu pomáhal, když mi bylo 13 let tak jsem začal chodit na hasičský kroužek byl jsem v tom dobrej :) Rád bych pokračoval v tom co mě baví a dělá šťastným a taky jsem mechanik. 

   

Motivační dopis: narodil jsem se v Irsku a do mých 12 let jsem tam bydlel, chodil jsem na fotbal, box a karate. Když mi bylo 13 tak jsme se odstěhovali do České republiky, muj tata byl vietnamec a maminka Česká. Začal jsem poznávat nové lidi a všichni chodili na hasičský kroužek řekly ať jdu na jeden tréning, tak jsem šel a moc mě to bavilo tak mě tam maminka přihlásila na ten hasičský kroužek. Pak když mi bylo 32 let tak jsem se odstěhoval do Los Santos a chtěl jsem se stát členem HZS. 

Ressetth

Hráč

14
10.3.2021 19:40, naposledy upraveno 10.3.2021 19:41 uživatelem Ressetth

Hasičský Záchranný Sbor

PERSONÁLNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO ODBORU

M O N T G O M E R Y


V Y H O D N O C E N Í



Přihláška #1 - Dominik Dotreto
(@Logyx), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #2 - Mario Arez (@mariox), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #3 - Tonny Wanne (@HunteR), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #4 - Anna Forfoxova  (@Choco), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #5 - Lauren Smith (@Pa7e9k), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #6 - Michael Falcone (@Schitzu), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #7 - Martin Zhmurko (@IamNotMagnett), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška NEVYHOVUJE, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola.
Zkuste to prosím příště.


Přihláška #8 - Lucie Nagy (@Derbo), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška NEVYHOVUJE, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola.
Zkuste to prosím příště.


Přihláška #9 - Karel Sedlacek (@lukas68), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška NEVYHOVUJE, tímto Vám oznamuji, že jste neprošel do druhého náběrového kola.
Zkuste to prosím příště. 


Přihláška #10 - Jong Wabaki (@neznamy#4757), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #11 - Sofie Omáčková (@neznamy#2577), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Přihláška #12 - Genji Ho Ratashi (@Michal159), Vaší přihlášku jsme úspěšně vyhodnotili a rozhodli jsme  následovně: Vaše přihláška VYHOVUJE s podmínkou v plném rozsahu, tímto vítejte v druhém náběrovém kole. A taktéž Vás prosím, aby jste vyčkal/a do až Vás kontaktujeme a pozveme Vás na pohovor, na který si přineste veškeré podklady.


Za personální,
mjr. Alexej Gordijevskij

 

Vido21

Hráč

1
11.3.2021 13:06

Jméno a příjemní: Viktor Donald
Datum narození: 25.2. 1999

Telefonní číslo:777722
Trvalé bydliště: Los Santos

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Stredná odborna škola technická, Vysoka škola technická,

Vysoká škola Letecká odbor letecká mechanika/ pilot zachranarskeho vrtulníku
Kurzy: Zdravotný kurz, kurz prežitia, kurz pre DHZ

Proč právě Vy? Celý život som vyrastal v rodine kde boli požiarnici. Celý život som o tom sníval a teraz ked som tu a videl som oznam o nábore tak sa musím prihlasiť pretože táto robota nieje robota ale poslanie a zachraňovať ľudské životy je mojou priroritou. Dokážem pochopiť ľudí v ťažkých situáciach, pomôcť im postaviť sa na nohy. 

Motivační dopis: V europe som lietal hned po Vysokej na zachranárskom vrtulníku ako copilot. Lenže našu jednotku zrušili a ja som ostal  bez práce. Tu v LS som prišiel zmeniť svoj život. Súčastne pracujem ako kurier v Montogomery. Chcel by som sa pridať ku zboru lebo zachraňovať životy a majetok je pre mňa priorita v živote. 

michal2012

Hráč

6
11.3.2021 23:02

Titul, jméno, příjmení: Michal Hudek

Datum narození: 20.12.2002
Nejvyšší dosažené vzdělání:
  obchodní akademia San Fierro ukončené maturitní zkouškou

Jsem vlastníkem ŘP. sk: A,B,C

Proč právě Vy (min. 50 slov):  Rád chráním majetok a zachranujem ludske a zvieracie životy, jsem fyzicky zdatný takže nemám problém s fyzickou zdatností. Mám kurz first respondera takže znám základy zdravovědy. Umím zachovat klidnou hlavu a rychlo se rozhodnut. Vzdy som zastavil pri nehode a pomahal som do prichodu HZS A ZZS
Životopis
 (min. 100 slov)Narodil som sa v Los Santos a začal chodit do miestnej ZŠ poté jsem nastoupil na obchodní akademii v San Fierru kde jsem úspěšně udělal maturitnu zkoušku, po škole som si urobilkurz first respondera a podal přihlášku k PSA kde mě neprijaly neviem preco aj ked som to dal kamaratovi kontrolovat povedal ze to je dost dobre. Mám rád sport, robil som sportove strelbu a futball. Samozřejmě som pri futbale pomahal pri zraneni a boly dost prekvapeny ze to ovladam a som ochotni pomoct.

Tel. číslo - 683842

email : michalhudek5@gmail.com

 

Faclups

Hráč

8
12.3.2021 16:53

Jméno a příjemní: Takeshi Wabaki
Datum narození: 12. 05. 2000

Telefonní číslo: 869608
Trvalé bydliště: Las Ventulas

Vystudované školy, nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoka odborna skola zdravotnicka
Kurzy: Sanitar

Proč právě Vy? Vlastnim rp. A,B,C + lodni. Mam mnoho zkusenosti, co se tyce zachranych slozek a predesle prace z ZZS. Dokazu se prizpusobit a komunikovat s mnoha lidmi a rad bych zkusil pracovat v HZS.

Motivační dopis: Zdravim, me jmeno je Takeshi Wabaki, jsem narozen 12. 5. 2000 v Japonsku ve meste Tokyo. Studoval jsem 7 let na vysoke odborne skole na kurz sanitare. Pracoval jsem jako ve sboru Zdravodnicke zachranne sluzby. Nemam problem se rychle jednat, mnoho zkusenosti s osetrovanim.

14.3.2021 12:59, odstraněno 14.3.2021 20:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Powered by LeoSight IFS
LT~61