Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do PSA

1 2 3 4 5



Honzik77

Hráč

1
28.9.2019 15:36, naposledy upraveno 28.9.2019 16:08 uživatelem Honzik77

Přezdívka: Champion

Věk: 15 let

Jak často mohu být na serveru: Každý den odpoledne až do večera

Dosavadní zkušenosti s RP: RP hraji už 2 roky, za tu dobu sem se hodně naučil, neporušuji pravidla, hraji každý den až do večera, začal sem na odeonu pak se přešel na realitylife, nasledně po realitylifeu sem šel na crexlite tam sem byl nějakou dobu šťastný a pak šel na TownPlay po townplayi jsem šel na artheon, pak sem měl chvilku pauzu, nasledně sem šel na Destiny, a začal sem hrát na skimu..

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Antonio De Ruzio

Věk: 33 let

Klasický životopis (50+ slov):Jmenuji se Antonio De Ruzio. Narodil sem se 01.03.1986.  v itálii do 5 let sem byl v Italii po roce sem jel do Česka kvůli otci protože tam chtěl pracovat v továrně. Šel sem do školky tam mě děti neměli moc rádi, následně po školce sem šel na základní školu kde mi to šlo od ruky, měl sem skoro ze všeho za 1 kromě češtiny která mi moc nešla.. Šel sem na vyšší policejní školu střední.. Po střední sem šel ještě na policejní akademii kde sem byl oblibený. Byl tam dobrý kolektiv. Prošel sem následně sem vyměnil pár zaměstnání, jako je pekař, technik u ČSOB opravoval sem tam počítače tam sem vydržel 5 let... potom sem šel ještě dělal chipy do aut, pak sem nevěděl co dál tak sem šel pracovat do vlády jakožto ochranka. Ochraňoval sem i samostatného prezidenta, jednou jsem musel letět do ameriky protože tam musel něco domlouvat a myslel sem že se něco stane ale nestalo se nic naštěstí. Momentálně sem nezaměstaný a snažím se uplatit u PSA.. 

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Vždy sem toužil být policista protože už od dětství sem snil že budu vždy chránit slabší nebo zatýkat zločince protože už ve školce mě šikanovaly tak sem si řekl že jednou budu policista a budu tyhle lidi zatýkat.. Jsem sice amatér ale každý den chodím na střelnici poté jdu do posilovny a pak se jdu najíst.. a myslím že já umím dobře potírat zločin,  chci i pomáhat rodinám při ztrátách.. mám rád adrenalin a taky umím dobře bojovat... Doufám že sem udal dost důvodů a že se vám moje přihláška bude líbit

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

bit

Hráč

50
28.9.2019 17:30

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: XirexCZE (LackingPepik)

Věk: 13

Jak často mohu být na serveru: Skoro každý den 2-4 hodiny o víkendu klidně celý den. 

Dosavadní zkušenosti s RP: Podle mě mám středně dobré RP zkušenosti ikdyž mi někdy vypadávají slova které potřebuji nutně použít

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Richard Rev

Věk: 30

Klasický životopis (50+ slov)

Křestní jméno: Richard

Druhé jméno: Jay

Příjmení: Rev

Rodinné příjmení: Rev

Datum narození: 10.2.1989

Vzdělání:

SŠ: Střední Škola Ekonomická Las Venturas

VŠ: Vysoká Škola Managmentu San Fierro

Proč se chci přidat k policii (30+ slov):

K policii se chci přidat proto aby jsem bojoval proti zločinu, zachraňoval životy a aby se obyvatelé cítili bezpečně. Také přinést něco nového do sboru a zesílit sílu policie. Doufám že budu příjmut.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

28.9.2019 17:53

@neznamy#703 @Honzik77 @bit všichni tři zamítnuto. Vaše přihlášky ani vaše RP mě neohromili natolik, abych byl ochoten vám udělit vyjímku s věkem a přijal vás do dalšího kola.

28.9.2019 19:17

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Sk1ller, ale teď spíše již Cosmmo

Věk: 15

Jak často mohu být na serveru: O víkendu klidně celý den, o týdnu záleží na škole.

Dosavadní zkušenosti s RP: S roleplayem jsem začal na serveru Royalzone, asi 4 roky zpátky. Hrál jsem za postavu Samuel Livingston, v tu chvíli jsem neuměl nic, postupem času jak jsem dostával jaily a učil se pravidla jsem šel k PČR, kde jsem se dopracoval na Praporčíka asi za 2 měsíce, přes prázdniny. Nic jiného jsem prakticky nedělal, jen hlídkoval. Pak to šlo dál na stejným serveru, v roce 2018 jsem si dal pauzu, na konci roku jsem opět začal. Pak tam mezitím byly pauzy, do teď jsem stále hrál na royalzone.

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Jack Seed

Věk: 26 

Klasický životopis (50+ slov): Jmenuji se Jack Seed, původem jsem z Kalifornie, ale s rodinou jsme se přestěhovali do New Yorku.  Měl jsem velmi dobré dětství, až do 29.7.2004 kdy jsem byl na táboře, prakticky jsem tam trpěl, byl jsem podvyživený. Ostatní děti mě šikanovali, každý den jsem psal rodičům, aby si pro mě přijeli. Když tedy pro mě jeli, už jsem se těšil, tak narazili do kamionu, který řídil opilý muž. Čelní náraz, oba byly mrtvý. Stále jsem se těšil, a když dlouho nepřijeli, tak jsem mámě volal, psal a nic se nedělo. Pak zamnou přišel vedoucí, a oznámil mi co se stalo. Od tý doby se proklínám, protože kdybych to vydržel tak by dnes žili. Od té doby jsem žil u mé babičky v Los Angeles, kde jsem vystudoval policejní akademii a úspěšně se dostal na stáž do LAPD.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Mám na to školu, od mala to byl můj koníček. Tato práce mě bavila již na stáží v LAPD.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem. *podpis*

28.9.2019 19:55

@Sk1ller zamítnuto, nesplňuješ vzor (délka textu) a také zatím neznáme tvé RP natolik abychom ti dali vyjímku.

Nirox

Hráč

16
28.9.2019 21:39

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Nirox54

Věk: 14

Jak často mohu být na serveru: No, poměrně každý den na 2 hodiny, kromě Úterý.

Dosavadní zkušenosti s RP: RPil jsem už PČRku, HZS, VČR, GIBS a ZZS, takže mám zkušenosti docela se všemi IZS Složkami, U VČR jsem dělal Starosta, v GIBS jsem vedl a HZS Taky. RPím už tak nějak přes rok, takže poměrně dobré zkušenosti a doufám že je mám dobré. Umím FiveM pravidla takže jako Gross a tak. Byl jsem i už Support na jednom serveru, takže by se řeklo, že mám docela dobré zkušenosti. Jestli se mám hodnotit, to fakt nevím, protože ještě nejsem na úplný stopce toho mého vyvýšení v RP zkušenostech, ale mám zatím podle mě tak 6,5/10, což je málo. PČR jsem už RPil, RPím nejraději Hlídkovou činnost nebo Kriminálku. Hrál jsem už na několik set serverech, ale o Skimo se dá říct, že je dobrý ohledně nastavení Scriptů a tak. Už jsem i RPil Zátahy, nebo vyšetřování, umím i sepsat zákon nebo Žalobu za stát. No, doufám že je to všechno.

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: JuDr. Bc. Matthew Ineas

Věk: 29 let.

Klasický životopis (50+ slov):  JuDr. Bc. Matthew Ineas pochází z Washingtonské Nemocnice, kde se narodil Američanovi a Občance San Andreas, v dětství se snažil být zajímavý ale i taky sportovně vzdělání, hrál profesionálně fotbal a byl i mistrem U.S.A. v dětském fotbalu. Po dětství udělal střední školu Sportovní a ihned šel do války, protože ho už v dětství zajímaly letadla a tak. Takže jel do Iráku kde trávil 2 roky svého života, byl posádkový voják a patřil i mezi velitele ale už se mu stýskalo po domově a nabídli mu už jednoho dne, že se může vrátit domů, takže ihned využil této nabídky.Ihned po válce ale přijel domů a ihned mu bylo nabídnuto místo na Ministerstvu Obrany v Pentagonu. Takže ihned s radostí přijal tohle místo a patřil mezi Poradce Ministra. Ale byly volby a kandidoval za Demokrati, protože chtěl zkusit, jaké je to být politik. Vyhrál volby a za 2 měsíce mu bylo nabídnuto vést Ministerstvo Vnitra, patřící mezi ty nejbezpečnější Ministerstva na světě. Za jeho působení vedl rád Ministerstvo, ale stalo se něco, co nikdo tak jen tak nečekal, jeho maminka umírala. Když bylo Matthewovi 10 let, jeho rodiče se rozcházely, podle soudu skončil u Táty, za což byl rád. Jenže jeho Maminka umírala v Los Santos, takže poddal svojí rezignaci, prodal svůj majetek a odcestoval do Los Santos, kde má i občanství. Pár roků se staral o jeho Maminku, kdy ti měsíce byl bez práce, ale potom si našel práci u ZS, ale umřela. Umřela na Rakovinu Plic. A rozhodl se, že už nechce být u ZS a rozhodl se, že chce být PSA, protože je mu to bližší, kvůli bývalým zkušenostem.              

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Chci se přidat z důvodu že je mi tato práce bližší, protože už jsem operoval v Iráku a taky byl Ministr Vnitra. Chci chránit vlast San Andreas a i ukázat co umím a i přinést některé věci, které jsem se naučil v Americe. Umím i povést nějakou SWAT akci, jako je třeba zátah na něčí dům, který je spojen s drogami a tak. Jsem i vycvičený i na krizový situace, neboli kdyby začal někdo na nás střílet, tak vím jak zasáhnout. Chci se i přidat k vám, protože chci i dobrý kolektiv a taky něco, po čem můžu dobře vzpomínat a i navázat i se svojí politikou kariéru. Chci i rozjet svoje oddělení jako DEA, neboli Protidrogové oddělení. Chci prostě sloužit vlasti a přinést ji Policistu, který bude seriozní a bude odvážný. Taky chci i přinést Kriminálku, která umí vyšetřovat ale taky rychlé reflexe a která má mozkové buňky, což nechci urážet vaší ale chci prostě přinést tuhle nastávající. 

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

28.9.2019 21:45

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Shield

Věk: Almost 20

Jak často mohu být na serveru: cca 4-6 hodin

Dosavadní zkušenosti s RP: přes 3500h.. však Rataj sám ví.. 

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Vitaly Kozlov

Věk: 34

Klasický životopis (50+ slov): Jmenuji se Vitaly Kozlov. Narodil jsem se v nemocnici v Moskvě 19. ledna 1985. Byl jsem vychován jako farmářský chlapec na kakaové farmě a užíval jsem si klidného života. Dokud se neobjevila mafie. Osobně jsem byl zasažen, když zaútočili na mou farmu dne 15. srpna 2010 a zabili mého otce a matku. Skrýval jsem se dalších 7 let, dokud jsem si nevydělal dostatek peněz tím, že jsem uklízel, abych si koupil vízum na cestu do Los Santos.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Chtěl bych pomáhat bránit město.. před zlem.. jak už všichni víme tak ve městě se pohybuje banda zmetků, kteří si myslí, že město patří jim. Chtěl bych jim doopravdy ukázat, že kdo to město vede. Zároveň bych chtěl vyzkoušet práci u policie už jen kvůli tomu, že mě zajímá jak to tam všechno funguje.. jaké je vedení.. popřípadě kolegové.. Rád pracuji v týmu.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

28.9.2019 22:10

@Nirox @Shield oba zatím zamítnuto, nemáme jistotu že je vaše RP na dostatečné úrovni.

Nirox

Hráč

16
28.9.2019 22:11

@Rataj Do jaké doby je to zamítnutí?

28.9.2019 22:45

Počkej alespoň týden před podáním nové přihlášky.

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~67