Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do PSA

1 2 3 4 5



29.9.2019 14:11, naposledy upraveno 29.9.2019 14:11 uživatelem Rataj

@Pajo přihláška je zkopírovaná od Paradoxe, jednoznačně zamítnuto!!

Tanny

Hráč

0
30.9.2019 16:55, naposledy upraveno 30.9.2019 16:57 uživatelem Tanny

IRL Informace o Hráči.

Přezdívka: Tanny/Medvěd 

Věk: 20 Let.

Jak často mohu být na serveru: Záleží podle Školy či Práce ale většinou to je kolem 15:00 hodin klidně do 22-21:00.

Dosavadní zkušenosti s RP: RP zkušenosti mam spíše z Legálních věcí jelikož Ilegální věci mě moc netahají,většinu času jsem byl na serverech Policista,Mechanik,či ve vládě. Určitě mohu potvrdit že rád si klidně zarpím Illegální situaci například : Únos,Sebevrah,střílení. když to je situace podle pravidel.

Působení na serverech: Policie (Dopravka, Zásahovka)

                                        Autoservis (Mechanik,Řidič )

                                        Vláda  (Ochranka,Ministr Vlády,Vnitra)

 

Informace o Postavě.

Celé jméno: Zoe MacMillan Wrynn

Informace o jménu : MacMillan - Příjmení Rodičů (spíše otce,matka umřela na srdeční zástavu) který jí týrali. 

Wrynn - Příjmení které si nechala udělat na úřadu v Edinburghu

Věk: 29 let.

 

Klasický životopis (50+ slov):

Datum narození: 11.10.1989

Místo narození: Skotsko,Dún Eideann (EdinBurgh)

Telefonní číslo: 482489

Adresa Trvalého bydliště: Commerce 328,Los Santos.

 

Osobní život 

Viz... https://leosight.cz/forum?a=topic&id=554

 

Pracovní zkušenost.

Od roku 2009 až do 2014                 Scania Edinburgh 

                                                              Vedoucí Mechanik

Od roku 2014 až do 2015                 Britská Armáda

                                                              Četař.

Od roku 2019 do 2019                     Gold And Silver

                                                              Ředitelka

 

Vzdělání

Od Roku 2009                               Vysoká Škola Kingston

                                                         Automechanik

Od Roku 2014                               ATC Pirbright

                                                         Četař

 

Znalosti

 

Microsoft Word - Expert 

Microsoft Office - Pokročilý

Anglický Jazyk "Akcent Skotský" - Expert ( Mateřský Jazyk)

Český Jazyk - Pokročilý

 

Řidičský Průkaz

Skupina A,B a poté OŘVOS skupiny „V-C“

 

Proč se chci přidat k policii (30+ slov):

Ke sboru Policie San Andreas bych se chtěla přidat kvůli motivaci že na to mam se k vám přidat,a tím i udržovat dané předpisy,zákony,poté bych ráda pomáhala občanům kteří by byli v ohrožení života a nebo i v normálních situacích kdy by třeba píchly,nebo například potřebuji zjistit nějaké informace které neporušují předpisy,poté bych ráda pomáhala samotnému sboru,při kontrolách,pátracích akcí,tlumočnice anglického jazyka,a nebo klidně i Technika u Policejního Sboru San Andreas.

 

Služební Slib.

"Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem."

wallfall159cz

Hráč

1
2.10.2019 17:30

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: wallfall159cz

Věk: 18

Jak často mohu být na serveru: Každý den,až na některé víkendy

Dosavadní zkušenosti s RP: 3 měsíce RP na různých serverech nejvíce mě naučil Artheon který mě v tomto žánru přivítal. 

Stejně jako někteří taky hraji pouze legální RP. Vždy když jsem někde hrál tak jsem se snažil dostat do frakcí jako je PČR,HZS a nebo ZZS.

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Petr Buric DiS

Věk: 25

Klasický životopis (50+ slov): Jmenuji se Petr Buric pocházím z České Republiky. Jako malý jsem vyrůstal v Praze. Otec i matka pracovali u HZS a matka později i u PČR.Vystudoval jsem SŠ požární ochrany ve Frýdku Místku se zaměřením Hasič-Záchranář.Poté jsem studoval Vyšší zdravotní se zaměřením přednemocniční péče které jsem úspěšně dokončil.po dokončení studia jsem poznal svojí přítelkyni která pochází ze San Andreas.Vztah na dálku nám nefungoval tudíž jsem jí jednoho dne překvapil a přiletěl do San Andreas za ní. Sehnal jsem práci jako záchranář u ZS.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Práce u složek IZS mě láká už od mala.Vyrůstal jsem mezi hasiči a policisty.Práce u PSA pro mě znamená velký karierní rozvoj a také mnoho možností kde uplatnit mé vzdělání.Práce u policie vyžaduje velice Silnou náturu ne každý to může dělat, osobně si ale myslím,že jsem skvělí kandidát pro PSA. Jsem člověk co se rád učí novým věcem,ale hlavně chci pomáhat občanum San Andreas a stát na té správné straně. 

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.


 

2.10.2019 22:34

@Tanny @wallfall159cz přijati na TS3 pohovor.

Dále poznámka pro všechny, kteří současně na pohovor čekají: Zítra bych si snad na vás všechny měl udělat čas, připomeňte se mi prosím, ideálně na Discord a to jedinou zprávou (vše čtu, jen třeba neodepíšu hned, není potřeba se připomínat každou chvíli). Pokud to nestihneme zítra, v pátek moc času mít nebudu a v sobotu tu celý den nejsem, takže případně až v neděli.

Maverick

Hráč

2
2.10.2019 22:48

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Maverick

Věk: 21

Jak často mohu být na serveru: Pracujem na zmeny, to znamená že jeden prac. týždeň z dvoch tu budem len doobeda. Denne tak 2-4 hodiny.

Dosavadní zkušenosti s RP: Myslím si že moje RP skúsenosti sú na dobrej úrovni. Roleplay hrám už dlhšie aj na medzinárodných servéroch. Samozrejme v poslednej dobe som mal výpadok. Prestal som hrať MTA a nehral som ani žiadnu hru s prvkom roleplayu.

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Nathan Winter

Věk: 23

Klasický životopis (50+ slov): Moje meno je Nathan Winter. Narodený 15.08.1996 v nemocnici All Saints Hospital, Los Santos. Vyrastal som v oblasti Idlewood kde som chodil aj na základnú školu. Po základnej škole som si zvolil Strednú odbornú školu Informačných technologií v Los Santos. Po úspešnom zvládnutí tejto školy som si zvolil Univerzitu Los Santos kde som študoval odbor bezpečnostný manažment a úspešne dokončil 1. stupeň vysokoškolského vzdelania. Po škole som nastúpil do bezpečnostnej firmy kde som niekoľko mesiacov pôsobil ako vedúci zmeny. Rozhodol som sa ukončiť pracovný pomer z dôvodu nedostatočnej profesionality vo firme. Som veľmi priateľský, milý a nápomocný človek. Veľmi rád pomáham druhým ľudom, naplňuje ma to. Medzi moje silné stránky patrí skromnosť, profesionalita, rýchlosť sa učiť. Medzi moje slabé stránky patrí predovšetkím túha pomôcť všetkím, bohužiať to sa nedá. Občas sa dokážem poriadne naštvať, ale v tom asi niesom tak úplne sám. Myslím si že by som bol dobrý prírastok do zboru. 

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Rád by som sa pridal a slúžil štátu ako príslušník polície. Z tejto pozície by som mohol vykonať veľa dobra a pomôcť veľa ľudom. Táto práca ma priťahuje už dlhší čas, preto som si aj vybral adekvátne vzdelanie k tomu. Nepociťujem túhu šplhať kariernym rebríčkom. Rád by som dostal šancu slúžiť predovšetkím ľudom a hlavne tím čo potrebujú pomoc. Mám veľkú motiváciu a rád by som bol aby mi bola dopriata príležitosť slúžiť ľudom a štátu. Ďakujem za pozornosť.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

3.10.2019 23:59

@Maverick přijat na TS3 pohovor.

Pro všechny, kteří ještě na TS3 pohovor čekají: Zítra to s vámi bude řešit Radim kolem půl deváté večer. Já se vám budu ohledně náborů věnovat zase až v neděli.

Lofanek

Hráč

32
5.10.2019 18:07, naposledy upraveno 5.10.2019 18:23 uživatelem Lofanek

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Lopaksd/Lofko/Lofánek

Věk: 15

Jak často mohu být na serveru: Vždy keď si nájdem čas, väčšinou až večer.

Dosavadní zkušenosti s RP: RP hrávam už celkom dlho, zatiaľ som nedostal trest za porušenie pravidla ktoré sa týka priamo RP. Vždy som sa snažil hrať 100% legal.


[IC] POSTAVA

Celé jméno: Matt Lindsay

Věk: 24

Klasický životopis (50+ slov): Volám sa Matt Lindsay, narodil som sa 11.8.1995 v Dallase. Pochádzam z rodiny, v ktorej skoro každý člen je zamestnaný v záchranných zložkách. Mama Jessica Lindsay a sestra Clara Lindsay pracujú v Záchrannej službe na pozícii zdravotníckeho záchranára, otec Jacob Lindsay je poručík v Dallaskej polícii. Vzťah medzi mnou a mamou nebol vždy najlepší, viac času som trávil s otcom, ktorý ma od malička viedol k polícii, čo mamu pravdepodobne pohoršovalo. Po základnej škole som nastúpil na strednú školu zameranú na ochranu osôb a majetku, ktorú som úspešne vyštudoval s dobrými známkami. Popri škole som absolvoval rôzne kurzy, či už základný a pokročilý kurz prvej pomoci, rôzne jazykové lekcie až po lekcie z výpočtovej techniky, ktoré ma moc nebavili, ale bez nich sa človek v dnešnej dobe ťažko uplatní. Dokážem pracovať pod tlakom a osobné problémy si do služby nenosím.

K žiadosti prikladám maturitné vysvedčenie, ostatné dokumenty doložím na prípadnom pohovore.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Tak ako ostatní členovia mojej rodiny sa aj ja chcem zapojiť do záchranných zložiek. Konkrétne k polícii ma viedol otec, pre ktorú som sa nakoniec rozhodol, nakoľko práca u záchranárov ma nechytila. Nejde mi o moju pozíciu, ide mi o to, že môžem pomôcť občanom tohto mesta.


 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

Arthimos

Hráč

0
5.10.2019 20:45, naposledy upraveno 5.10.2019 20:46 uživatelem Arthimos

Věk: 16 let 

RP: Umím dost reálně hrát RP. Používám blinkri a nemám žádné potíže či konfilkty s PSA nebo  PČR. Rád pomáhám v příbadech jako střílení. Rád i jezdím a kontroluji město. 

 

RobiikCZ

Hráč

4
5.10.2019 21:42, naposledy upraveno 5.10.2019 22:06 uživatelem RobiikCZ

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: RobiikCZ

Věk: 16

Jak často mohu být na serveru: No, když se to tak veme tak snad každý den akorát nejlépe v Sobotu nebo v Neděli, samozřejmě se budu snažit chodit i přes Po-Pá.

Dosavadní zkušenosti s RP: Tak, RP již hraji skoro 6 let a baví mě to až do teď, což se sám divím.. :D

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Robert Procházka

Věk: 33

Klasický životopis (50+ slov): Ták, mé jméno je Robert Procházka, je mi 33 let. Narozen 1.1.1986 v All Saints Hospital v Los Santos, vyrůstal jsem u chudé rodiny a život nebyl tak moc dobrej no, ale jsem rád že jsem to dokázal dotáhnout až tam kde jsem právě teď. Teprve před tejdnem jsem přijel do tohoto města a uchvátilo mě na tolik že se tu chci i ubytovat. Hodně lidí mě už zná kvůli tomu že jsem dělal u Policie České Republiky přes 10 let a pořád mě to bavilo, sám doufám že mě to nikdy nepřestane bavit a že si dojedu kariéru až do smrti. Každopádně se ještě zkouším porozhlídnou po tomto městě, neviděl jsem ještě vše. Doufám že si tu práci policisty umožním znova zkusit a rozjet to tak jak za mlada. Občas za úherskej rok chytnu nervy ale to nejsem snad sám, jsem dosti pohodovej týpek a kolektiv mi nikdy nevadil, špatnej nebo dobrej, mě to bylo fuk, hlavně že jsem to dokázal a byl jsem rád. Jelikož jsem už u PČR dělal tak mě bavila i jedna dost důležitá záležitost, a to bylo ADRENALIN, ano, možná to pro některé není nic moc dobrého ale ě to jednoznačně bavilo, a pořád baví. To by bylo asi vše.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): Tak proč se chci vlastně přidat k řadám PČR ? Jako malý děcko jsem si hrál tak zvaně na ŠERIFA našeho města a dělal jsem drsnýho jak to ti policisté dělají, jako malý jsem si kupoval i různé policejní hračky, obušek, oznak nebo i vysílačku, jednou jsem našel na netu oblek ŠERIFA a okamžitě jsem žadonil aby mi ho otec koupil protože bych fakt dosti hezký. Když mi bylo 20 rozhodl jsem se jednoho dne že se prostě dám k Policii České Republiky, a tak jsem nastoupil do služby jakožto obchůzkář, jak to tak plynulo, stal se ze mě Plukovník a byl jsem dosti rád, časem jsem se i vyšplhal do vedení Policie České Republiky a to už jsem byl velice rád, doufám že si ještě zopáknu tuto práci.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

5.10.2019 23:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~63