Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do PSA

1 2 3 4 5



Vojta851

Hráč

0
15.12.2019 17:06

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Vojta

Věk: 12

Jak často mohu být na serveru: každej den

Dosavadní zkušenosti s RP: velmi dobré

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Pepa Wars

Věk: 30

Klasický životopis (50+ slov):

Jmenuji se Pepa Wars. Narodil sem se 01.03.1986.  v itálii do 5 let sem byl v Italii po roce sem jel do Česka kvůli otci protože tam chtěl pracovat v továrně. Šel sem do školky tam mě děti neměli moc rádi, následně po školce sem šel na základní školu kde mi to šlo od ruky, měl sem skoro ze všeho za 1 kromě češtiny která mi moc nešla.. Šel sem na vyšší policejní školu střední.. Po střední sem šel ještě na policejní akademii kde sem byl oblibený. Byl tam dobrý kolektiv. Prošel sem následně sem vyměnil pár zaměstnání, jako je pekař, technik u ČSOB opravoval sem tam počítače tam sem vydržel 5 let... potom sem šel ještě dělal chipy do aut, pak sem nevěděl co dál tak sem šel pracovat do vlády jakožto ochranka. Ochraňoval sem i samostatného prezidenta, jednou jsem musel letět do ameriky protože tam musel něco domlouvat a myslel sem že se něco stane ale nestalo se nic naštěstí. Momentálně sem nezaměstaný a snažím se uplatit u PSA..                                                                                    Proč se chci přidat k policii (30+ slov):Chci se přidat k Policii SA z důvodu, že znalý v oboru a rád bych to využil když už jsem ty školy dělal a dlouhodobě se o to zajímal. Dále rád bych chránil práva osob kterým je ubližováno jak fyzicky tak psychicky a celkově se vložil do ochrany regionu.. části které by mi bylo svěřeno, jsem v případě nutnosti a úplně normálního stavu týmový hráč a jsem rád když se povede briefing a vše půjde podle plánu. Zvládám stresové situace a celkově jsem vhodný adept na tento státní institut. Co se týče psychické a fyzické stránky je logické, že jsem vhodným adeptem, bez tohoto uvědomění bych ani o místo v PSA, nežádal. 

bit

Hráč

50
15.12.2019 18:32, naposledy upraveno 15.12.2019 20:15 uživatelem bit

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Pepík

Věk: 13 (Moc se na tolik nechovám ani nezním)

Jak často mohu být na serveru: Skoro každé odpoledne.

Dosavadní zkušenosti s RP: Celkem Dobré

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Jarolím Šnorchl

Věk: 24

Klasický životopis (50+ slov): Jmenuji se Jarolím Šnorchl. Narodil jsem se v České Republice ve dne 27.2.1995. Táta byl Plukovník u Policie a Máma byla u dispečinku. Jednou Tátu postřelili při zásahu drogového doupěte brokovnicí a na místě bohůžel podlehl. Máma následně dala výpověď v práci a začala pít kvůli smrti Otce. Sociálka mě pak přiřadila do dětského domova a od té doby jsem Matku neviděl. V dětském domově jsem byl šikanován a učitelé mi v ničem nevěřili.

Proč se chci přidat k policii (30+ slov): K policii se chci přidat abych nezklamal Otce. Protože věřil že ze mě bude jednou policista jako byl on. Také, protože chci ochránit občany a aby se cítili v ulicích bezpečně. Chtěl bych přinést do týmu něco nového.

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem.

15.12.2019 20:37

XirexCZE prijatý na TS3 pohovor. Pohovor prebehne buď ešte dnes alebo až zajtra. Budem ťa kontaktovať na discorde.

Vojta851 nemyslím si že tvoje RP je na priemernej úrovni aby si sa mohol stať členom PSA, zamietam.

1 2 3 4 5


Powered by LeoSight IFS
LT~25