- meno a priezvisko - Michal Novotsky
- Datum narodenia a váš vek - 28.10.1997, 24 rokov
- Dosiahnuté vzdelanie aj s tytulmi - Gymnázium, Vysoká škola (informatika, odborná záchranárska škola)
- Telefónne číslo -667317
- Trvalé bydlisko -Palomino
- Prečo chcete byť hasičom - od malička mám rád IZS zložky a skúsil som už ZZS aj PSA ale obe ma moc nezaujali tak sa chcem prihlásiť do HZS lebo v tom vidím plno zábavného čo sa tam dá robiť tak by som sa rád stal členom HZS
- Niečo o Vás - Som Michal Novotsky, ako malý som býval na Slovensku ale v mojich 6 rokoch sme sa prisťahovali do dediny Fort Carson. Celkom sa vyznám do áut.
Dosiahnutie vekovej hranice 21 rokov- ano mám 24 rokov
Vodičské oprávnenia skupiny B a C- mám obe
Trestná bezúhonnosť -Nemam nic trestného a nic jsem neudělal trestného
Slušné a adekvátní chování vůči ostatním kolegům a IZS složkám -Sľubujem že budem sa chovať slušne voči všetkým IZS zloškám a kolegom
- meno a priezvisko - Michal Novotsky
- Datum narodenia a váš vek - 28.10.1997, 24 rokov
- Dosiahnuté vzdelanie aj s tytulmi - Gymnázium, Vysoká škola (informatika, odborná záchranárska škola)
- Telefónne číslo -667317
- Trvalé bydlisko -Palomino
- Prečo chcete byť hasičom - od malička mám rád IZS zložky a skúsil som už ZZS aj PSA ale obe ma moc nezaujali tak sa chcem prihlásiť do HZS lebo v tom vidím plno zábavného čo sa tam dá robiť tak by som sa rád stal členom HZS
- Niečo o Vás - Som Michal Novotsky, ako malý som býval na Slovensku ale v mojich 6 rokoch sme sa prisťahovali do dediny Fort Carson. Celkom sa vyznám do áut.
Dosiahnutie vekovej hranice 21 rokov- ano mám 24 rokov
Vodičské oprávnenia skupiny B a C- mám obe
Trestná bezúhonnosť -Nemam nic trestného a nic jsem neudělal trestného
Slušné a adekvátní chování vůči ostatním kolegům a IZS složkám -Sľubujem že budem sa chovať slušne voči všetkým IZS zloškám a kolegom