Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidání snížení aut do modulu TUNING


Paja

Hráč

38
13.3.2022 12:40

Zdravím vás.

Mám návrh ohledně přidání možnosti snížení auto v modulu TUNING, myslím si že by to bylo dobré a co jsem tak viděl od lidí okolo tak by určitě někteří souhlasili.

Proč by se to mělo přidat? : Myslím si že třeba jako Nissan Skyline GTR je vysoké a někomu se to líbit může, ale mně osobně ne a hodně lidí to tak má asi taky, nemusí to být nutně Skyline, hodně aut je vysoko jako SUV.

Kolik by to stálo v modulu TUNING? : Dal bych na to větší cenu, aby to neměl hned každý mohlo by to stát okolo jednoho milionu i víc podle toho kolik si hráč zvolí jak hodně to chce snížit, čím níž tím víc to bude stát, ale to už záleží na Ratajovi kolik to bude stát apod.

 

Předem se omlouvám za pravopisné chyby a podobné, budu také rád za názory.

daniel0lp

Hráč

16
13.3.2022 12:53, naposledy upraveno 13.3.2022 12:54 uživatelem daniel0lp

Ahoj

Za mě super nápad protože už jsme se o tom bavili dřív s kamarádem. A jen malé doplnění mělo by se tam udělat aj nějaký strop na to snížení nebo zvýšení protože by to dopadlo že by si každý druhý nejspíš dal auto úplně dole a to samé aj třeba na to zvýšení protože by to dopadlo tak že by si každý mufian kupil Raptora a zvýšil ho aby mohl v klidu ujet někde do hor. Ale možná bych tam přidal i jestli by to šlo udělat aj tvrdší nebo měkši podvozek bo některé auta sou jako loď což je nekdy naprd. 

Za mě vše tak zas Ahoj

 

Kenny15

Hráč

19
13.3.2022 12:56

Já jsem proti tomu. Je zde riziko, že s tím sníženým autem budou hráči porušovat pravidla. To je jak s tou hydraulikou, viz. Lexikonn. Ale na jednu stranu, pokud by to měli hráči pouze třeba na tuning srazy, tak s tím problém mít nebudu, ale to porušování pravidel, viz. NonRP drive tu je. 

Change my mind. 

Kenny out.

13.3.2022 13:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.3.2022 13:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jacko88

Hráč

41
13.3.2022 13:30

Já taky jen doplním, že pokud chcete vozidlo zvednout, stačí na něj jednoduše dát hydrauliku. Což, jak už bylo zmíněno v tomto topicu, je trochu NonRP, nebo Common Sense, ale svůj účel to splní.

A dále k návrhu se snížením vozidel. Určitě je to dobrý nápad, sice pak vozidla s unikátním handlingem a případným snížením spadnou na ceně, ale ono je to možná dobře, protože aktuálně mají až nereálné ceny. Ale zpět k tématu. Pokud to tedy bylo přidáno, mělo by to být rozděleno na tlumiče a pružiny. 

Můžete mít krátké a tuhé pružiny (Sportovní, nebo má "showcar", nebo prostě na tunnerslá vozidla.), ale naopak i dlouhé a měkké pružiny (Pohodlnější a lépe eliminují díry a nerovnosti vozovky, popřípadě úplně dlouhé, například na "offroady" / terénní vozidla. 

Tlumiče mohou být taktéž tuhé (Sportovní), které moc neeliminují kmity pružin a nejsou vůbec komfortní, ale naopak vozidlo krásně drží v zatáčkách, jsou výborné na závodních tratích a jsou mnohem více sportovní/závodní. Poté tlumiče měkké, které krásně a příjemně eliminují kmity pružin a jsou komfortní. (Například u luxusnějších aut. Maybachy, Skové Mercedesy, Rolls Royce, atd..) 

Dalo by se o tom debatovat klidně i hodiny, protože je spousta druhů tlumičů jako jsou kapalinové tlumiče, plynokapalinové, vzduchové s měchy a spotřeba další. Poté je i spousta druhů pružin, jako například listová pera, vinuté pružiny (Ty mají spoustu tvarů, průměrů, délek a průřezů.) (Př.: Válcové, soudkové, kuželové, dvoukuželové/zeštíhlené.), dále i pryžové, pneumatické a zkrutné. 

Dale by se dal ještě rozvinout vzduchový podvozek. U toho se do vozidla namontuje nádrž na vzduch, kompresor a správně by se měly i budíky na tlak vzduchu na přední nápravě, na zadní nápravě a v nádrži. U vzduchového podvozku je výhodou, že se dá regulovat jeho výška. Například zvednete vozidlo úplně nahoru a pohodlně můžete jezdit i na Českém tankodromu 😆(Rozbité silnice.) Naopak když například přijedete na sraz, popřípadě domů, můžete vozidlo složit až na zem a vozidlo ve většině případech vypadá o mnoho lépe. Samozřejmě nejsou jen tyto dvě "polohy", vezměme si příklad, kdyby bylo vozidlo úplně nahoře, poté upouštíme vzduch a vozidlo si pomalu "sedá", lépe řečeno spíš klesá. A můžete ho tedy nechat ve 3/4 jeho výšky, v 2/4, v 1/4, nebo až úplně dole. (Samozřejmě to neberte úplně na přesnost, tohle je jenom příklad, může být taktéž v 7/10, 5/8, 11/12, a tak dále, a tak dále...)

Takhle by to mohlo asi stačit 😅😉,                    Jacko out 

 

KukisTV

Hráč

38
13.3.2022 13:53

Souhlasím s Jackem.
Zároveň mě napadá možný bug, co když to BMW bude stát nakřivo :smirk:
( Pro ty co to neznají, tak jim to moc nedá )

Bojím se toho že stejně tak jak to je s hydraulikou, tak by to bylo i po updatu, že by to lidi využívali bez toho aby tomu rozuměli. Jinak se to v aktuální době dá řešit hydraulikou, když jí dáš na skyline tak by měl být nižší když je vypnutá.

Sensei

Hráč

27
13.3.2022 17:07

@Lexikonn toľko tých viperov nemám aby to bol problém, myslím že nebudem jediný :D


Powered by LeoSight IFS
LT~90

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024