Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] PSA

1 2



Mayhem

Hráč

1
11.7.2018 23:27, naposledy upraveno 11.7.2018 23:27 uživatelem Mayhem

Název frakce: PSA

Typ frakce: Policejní jednotka

Zakládající členové: Trevis Smiith

Startovní kapitál: 50000

Důvod převzetí: Žádám o Převzetí nebo změnu vedení frakce z několika důvodů 1.Neschopnost PSA při vykonávání povinností 2.Příliš vysoké tresty 3.neznalost pravomocí,zákonů,postupů 4.časté porušování RP např:střelba 1 rukou z okna zbraní ráže 0.50,non-injuries,chování vůči ostatním 5.Časté zatýkání bez IC důkazů s jak bylo zmíněno příliš nadměrnými tresty 6.Udělování odnětí svobody bez odebrání věcí,udělování odškodnění bez důvodu 7.Nabíraní lidí do řad PSA pomocí OOC známostí,bez IC prověření zda je daná osoba vůbec schopna vykonávat danou práci 8.Používání OOC věcí v IC. Myslím si že početná skupina hráčů bude s některými body souhlasit a proto žádám o Převzetí nebo změnu vedení PSA díky za komentáře,souhlasy i nesouhlasy.

11.7.2018 23:41

S převzetím totálně nesouhlasím... Si tu pár dní a už chceš takhle velkou frakci? :D... Střílíme jednou rukou z okna? Aha promin že to tak je ve vanile :/ Zatýkání bez IC důkazu už je IC věc... Jestli ti to vadí tak je zažaluj. Nadměrné tresty jsou lepší. Když hráč dostane trest na 10 minut tak potom ví že si to může dovolit protože "Neztrácí čas" A o mixingu teda fakt nic nevím... Za mě rozhodně NE Vedení bych nechal jelikož je hoodně schopné :)

12.7.2018 08:32

Za mě NE, tempestus to vede dobře.

michal

Hráč

3
12.7.2018 10:45

NOPE tempetus je v tom dobrý

13.7.2018 11:30

NE, nechce se mi to rozepisovat, tak jen bodově: Ve vedení frakce musí být členové AT ze spousty důvodů, které si obyč hráči neuvědomí dlouhé tresty jsou dobré, všichni chtějí být mafiání a jen velmi málo lidí si chce vydělávat legal, míň to totiž vynáší, ale když jsi mafián, nebo si na něj hraješ, musíš počítat s tím, že na tebe jednou může prostě dojít. Ti co si vydělávaj legálně, nemá nikdo důvod zatýkat. takže místo času stráveného ve vězení si vydělají ty peníze, které ilegál si vydělá rychleji ale pak sedí.

v tom je balanc.

Tempestus

Hráč

43
13.7.2018 14:58

Takhle. Tvá žádost mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu rozesmívá. Počítám, že je na základě tvého času na serveru, hlavně tvého zatčení, které bylo před.. Dvěma dny, pamatuji-li si dobře.

A to, Zajímala by mě tvoje definice Neschopnosti PSA. To je první bod.

Druhý bod, vysoké tresty, do podrobna rozvedl Vlkovod, a já s ním plně souhlasím.

Třetí bod, neznalost pravomocí, zákonů a postupů. Vím, že narážíš na tvé zatčení, a to, že člen PSA, používal práva, která ti četl, která z poznámky četl ve slovenštině a překládal si je zpět do češtiny. Tvá práva jsou Tvá práva, není nutnost přímo to říct v tom sledu a v tom pořadí, jak ty to znáš.

Čtvrtý bod, dobře, střílení z okna jednou rukou. To je věc, která je v základní hře, takže pokud chceš, můžeš si to přeanimovat, nechat to nahrát na server, a pokud budou fungovat, beru tento bod. Další věc, zajímalo by mě, kdy PSA porušila RP, mimo to dané animacemi či jinými faktory hry. Pokud máš stížnosti, rád si je v PM Leosightu prohlédnu.

Dále.. Kalibr 0.50, vím, že narážíš na .50 Action Express, nebo .50 BMG, avšak, ani jeden se na serveru nevyskytují. Odstřelovači policie Takové Velkorážní pušky nemají, aby používaly 12,7x99. Pistole, která je na serveru, je pistole Walther PPQ M2, na Desert Eagle. Ráže je tedy změněna dle Waltheru, a to 9x19mm.

Dále, bod pět. Opět nadměrné tresty, již zmíněno. Zatýkáme pouze na základě IC důkazů. Například v tém případě, tvé zatčení bylo provedeno na základě toho, že jsi byl zachycen na kameře policejního vozu, jak jsi někoho srazil. Což k zatčení stačí. Důkazy vždy máme, a za další, pokud máš podezření, že jsme bez důkazů, konfrontuj nás IC, kde taková situace probíhá.

Bod šest. Věci se při zatčení neodebírají, tedy, ne na serveru, jelikož, nemůžeme sledovat, kupříkladu při akci, že někdo zrovna vychází z vězení, tak abychom mu věci vrátili. To je zhola nemožné, jelikož není frakce, a nebude, která by se o vězení starala.

Sedmý bod. Nabírání do PSA je prováděno na dvě části, první je teoretická část, prověření dokumentů, trestního rejstříku a podobně. Poté je dána osobně na zkušební dobu hodnost Rotný. Po prokázání dobré služby v terénu, je člověk povýšen na Strážmistra a to na Trvalo. Proto vidíš Rotné, kteří službu neplní, jelikož hodlají být vyhozeni, pokud nedojde zlepšení.

Osmý a finální bod. Zde by mě spíš zajímala tvoje definice tohoto Mixování OOC věcí do IC. Jestli myslíš domluvy na TS, v místnosti Policie San Andreas, která je, za přítomnosti člena RPQAT, brána jako IC vysílačka, nejedná-li se o styk zrovna s veřejností, spíš pro hlášení mezi kolegy, kupříkladu informování o hlídce či informování o počátku honičky či zavolání posil, je to, z právě napsaných důvodů blbost. A ještě jednou se opakuji, a to, že pokud máš obvinění z mixingu, nejlépe s důkazy, rád se na to podívám v PM Leosightu.

Skupina, která s tebou bude souhlasit, jsou dozajista lidé, kteří byli IC trestáni za určitou kriminalitu, a nesouhlasí s dlouhými tresty. Což popsal vlkovod. Případně, protože jim nebyly ukázány ty důkazy, což policie nemusí, policie je musí předložit až u soudu.

Tímto se tedy na žádost vyjadřuji, a dozajista, slovem NE.

Mayhem

Hráč

1
13.7.2018 16:15

Jak můžeš napsat takovou Blbost že to bylo správne zatknout mě za to že srazim člověka kterej mimochodem běžel přez 4 proudou silnici a jel jsem 90km rychlostí tedy maximální povolenou a daná osoba tam vběhla což je jeho vyna a né moje po srážce jsem byl ochoten pomoci zatím co konkrétně ty jsi tam stál a koukal a tvůj kolega se mě snažil zatknout když tam lékař žádal o pomoc,zničeho nic jsi se do toho začal montovat jak kdyby jsi byl zachránce lidstva jen aby na tebe nepadla špína ze strany ZZS která by tě za to IC mohla nahlásit příslušným orgánům a šlo bi ti o flek.

13.7.2018 18:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.7.2018 11:50

Prosím lock.

15.7.2018 14:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~57

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo