Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Clay


Clay

Hráč

4
2.2.2018 13:18

Čau komunito, přezdívám si Clay, je mi 29 let a současně pracuji pro celní správu ČR jako asistent. Možná si někdo z vás ze Skima pamatuje Jacka Corteze, tak to jsem já. Hrával jsem u LSPD a pak chvíli s Davidem Plechovkou okrádal lidi. Nikdy jsem se ale nějak moc nezapojoval do dění komunity, takže tu z vás teď skoro nikoho neznám. Na hraní poslední dobou čas nemám, ale až bude času více, určitě se rád vrátím k hraní na tomhle portále. Zatím mě očekávejte aktivního maximálně tady na webu a fóru. Rád bych tu našel lidi, který hrávali na Skimu v době, kdy jsem tam hrál já. Pokud si mě pamatujete, tak se ozvěte. Jinak rád poznám i nový lidi, ale varuju vás, že to sem chodím jen tak zkouknout jednou za dva dny a na TS a takový vůbec nechodím.

2.2.2018 22:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
3.2.2018 05:05

Hurá, už nejsem nejstarší, už jsme tu dva :D

Clay

Hráč

4
3.2.2018 18:01

Aha Pavote. Já jsem právě byl v LSPD a pak akorát okrádal lidi a Plechovku si pamatuju skoro jako jediného, tak jsem myslel, že jsme spolu okrádali lidi.


Powered by LeoSight IFS
LT~27