Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Atmosferické postavy


29.6.2018 18:04, naposledy upraveno 4.7.2018 15:25 uživatelem Rataj

Toto téma slouží jako představení atmosferických postav člen RP-QA týmu.

Atmosferické postavy, též označované jako "Atmospheric Character (AC)" jsou postavy, které jsou hrány členy RP-QA. Jedná se o klasickou IC postavu, avšak její účel je dokreslení atmosféry a tvorba zábavy pro ostatní hráče, takovéto postavy se nehoní za ziskem a obvykle mají i nagivované věci pro účely RP akcí ušitých pro hráče.

Adrian Wilkowitz

Frakce: KASSA - Komunitní Asistenční Služby San Andreas

Představitel: VlkoVod

Věk: 35 let

Stručná historie: Adrian Wilkowitz, je nejstarším vnukem, již zesnulého Viktora Wilkowitze, polského válečného uprchlíka, který utekl před pogromem do státu San Andreas, kde se protloukal životem a obstarával živobytí pro svou družku a děti, kde mohl. Nakonec se mu podařilo převzít od města zanedbané vrakoviště, které během dlouhých let proměnil v prosperující recyklační továrnu s několika dalšími okruhy podnikání, které už potom rozšířil právě Adrian, který ob-generaci zdědil dědečkův rodinný podnik. Adrian uzavřel s městem několik smluv, přejmenoval firmu do dnešní podoby a nechal na sebe od města outsourcovat pracovní povinnosti technických a odtahových služeb. Dnes KASSA již není rodiným podnikem a ačkoliv jméno Wilkowitz stále figuruje vedení společnosti, dávno zaměstnanci již nejsou pouze rodiní příslušníci. I přes fakt, že Adrian má dost bratrů, sami by neměli šanci veškerá odvětví společnosti obhospodařit. Pod KASSu spadají autovrakoviště, svozy odpadů, odklízecí a údržbové práce, silniční asistenční služby a odtahové práce, autoservis a proslýchá se, že hodlá brzy otevřít nějakou továrnu strojního zaměření a vlastní autobazar. Dále není tajemstvím, že již několik let usiluje o akvizaci těžebních práv na doly a ropné vrty v Bone County.

Vystupování: Adrian je bezesporu silnou osobností a známou tváří města. Často se ukazuje na různých veřejných schromážděních a akcích všeho druhu, kde si hraje na filantropa. Nicméně někteří ho považují za draze oblečeného ušmudlaného mechanika. Říká se o něm, že je rovný obchodní partner, a štědrý, i když přísný zaměstnavatel. Vyžaduje od svých zaměstnanců a obchodních partnerů loajalitu a zlí jazykové tvrdí, že nesahá pro vulgarizmy či dokonce výhružky daleko, pokud cítí, že s ním někdo jedná křivě.

Luke Rustler

Frakce: Rustler Company

Představitel: Rataj

Věk: 41 let

Stručná historie: Rustlerův praděda pracoval pro North American Aviation, odtud spojitost s letadlem Rustler, které v roce 1940 navrhl, přesto Lukovi rodiče nebyli příliš bohatí. Luke vyrůstal v americkém Chicagu. Když mu bylo 14 let, utekl z domova a vydělával si sám výpomocí ve čtvrti zbohatlíků. Právě končila Studená válka a blýskalo se na lepší časy. Lidé byli ochotni mladému Lukovi vyplácet velké částky za drobné služby jako sekání trávníku. Jakmile dosáhl plnoletosti, sedl na letadlo do San Andreas a začal si pronajímat byt v Las Venturas. Zdejší hazard ho vždy fascinoval a jednoho dne měl možnost si zahrát poker s poněkud ožralým tehdejším místoguvernérem SA. Aniž by pořádně znal pravidla pokeru, podařilo se mu vyhrát půl milionu, které investoval do nákupu malé zastavárny v Los Santos a založil tak firmu Rustler Company. Poté o něm několik let nikdo neslyšel a Luke sám nikomu nesděluje, co v těchto letech dělal. V roce 2009 se však opět objevil v Los Santos, prodal vše co měl a nechal si postavit menší kasino v Italské čtvrti. Od té doby jeho podnik silně prosperuje a Luke Rustler se řadí mezi ekonomickou elitu v San Andreas. Jeho zaměstnanci i někteří známí mu obvykle ani neříkají jménem, ale přezdívkou "Kapo", kterou si údajně vysloužil svoji schopností vedení lidí.

Vystupování: Luke Rustler je především v Los Santos celkem známé jméno, přitom ho blíže zná minimum lidí. Ve společnosti je vždy nepřehlédnutelný jeho všudypřítomný formální oblek a šibalský úsměv na tváři. Po jeho boku téměř vždy stojí alespoň jeden bodyguard, často hned několik. Velice rád strategizuje a nesnáší náhlé změny plánu. Jedná chladnokrevně, přesto se nebojí udělat vážná rozhodnutí. Působí autoritativně a jeho zaměstnanci ho poslouchají na slovo.

Mateusz Bosak

Frakce: PSA - Policie San Andreas

Představitel: Tempestus

Věk: 31 let

Stručná Historie: Mateusz Bosak se narodil 9.7.1986, do rodiny plné vojáků. Jeho otec, Jan Bosak, býval velitelem Polské speciální jednotky, JW GROM. Mezi jeho ostatní rodinu patřily dvě sestry, obě starší. Mateusz, v době kdy jeho otec stále žil, sloužil po jeho boku v GROMu, za tu dobu se hodně spřátelil s jednotkami US Navy SEALs, ke kterým později, potichu, přešel. Po několika letech u nich kvůli neshodám odešel do utajení. Chvíli spolupracoval s PMC firmou Academi, bývalý Blackwater. Bok po boku spolupracoval s CIA. V té době se dostal do Los Angeles na delší dobu, kde se na tu dobu usadil. Po neshodách a menší občanské válce, kdy začalo doopravdy jít o životy, opustil LA. V té době, 28 letech, cestoval po Světě, bez práce, jen z peněz, které mu zůstaly. Nakonec, v době jeho 29. narozenin, se dostal do San Andreas. Zde se potkal s několika lidmi, které znal, brzy se tedy dostal do vedení PSA. PSA je normální policejní sbor. Starají se o chod města z kriminální stránky, zabraňují zločinům a chrání město. Mají vlastní zásahovou jednotku, již známý SWAT.

Vystupování: Mateusz je velmi nepředvídatelný. V jednom momentě, v kritické situaci se dokáže chovat kompletně chladně, v klidu. Na druhou stranu, když je v sázce něco, za čím nejvíc stojí, dokáže se chovat jako posedlý fanatik. Není radno si s ním zahrávat a je poznat, že si zažil již mnohé. Je na něm poznat, že nejedná v rukavičkách a v jeho slovní zásobě je nejeden vulgarismus nebo nejedna lež. Na ulicích při patrole je naopak ale učiněný policejní kodex.

Suzanne Pierce

Frakce: San Andreas Network

Představitel: TheToast

Věk: 32 let

Stručná historie: Suzanne Pierce (prosím, nesnažte se k jejímu příjmení užívat koncovku –ová) se narodila do průmyslnické rodiný vyšší střední třídy jakožto druhá dcera tehdejšího magnáta na poli rádií a telefonů, Andrewa Pierce. Byť se v průběhu svého života setkávala s elitou tehdejší Francie, byl její život poněkud v nesouladu s její aspirací jako takovou. Po studiích, které jen upevnily základ poněkud striktní výchovy, se Suzanne rozhodla zahájit svou kariéru, byť zpočátku jako spisovatelka. Po tríznivých dvou letech, kdy nakladatelství striktně odmítala její poněkud kontroverzně laděnou tvorbu, došlo k rozhodnutí, že žurnalistika bude pro Suzanne daleko lepší volba. Po pár letech na pozici v jisté nejmenované televizi byla Suzanne nabídnuta lépe placená pozice v San Andreas Network, která zapříčinila její stěhování do státu San Andreas.

Vystupování: Suzanne se většinu času snaží zastřít svůj původ z vyšší společnosti svým jednáním, kdy většinu času jedná otevřeně a upřímně (v rámci možností). I přes to se snaží působit elegantně a nenuceně většinu času. Paradoxně k tomu nevyužívá veškeré své finanční prostředky, snaží se žít skromně, přesto na úrovni.

Radim Popi

Frakce: Rustler Company

Představitel: Radim

Věk: 38 let

Stručná historie: Popi žil již od mala v Los Santos v milující adoptivní rodině, která se vždy snažila zajistit malému Popimu to nejlepší, i když na tom finančně nebyla vůbec dobře. Popimu to ve škole moc nešlo. Nenaplňovala ho tak, jak si představoval a navíc chtěl pomoci rodině z finanční krize. Po dosažení plnoletosti Popi ukončil studium a okamžitě si hledal práci. Za prací musel často jezdit mimo město, mnohdy na dlouhou dobu. Vzhledem k malému vzdělání většinou pracoval jako pomocník na stavbách. Jednoho dne, když byl Popi mimo město, měl nehezký telefonát z nemocnice v Los Santos kde mu doktor sdělil, že jeho adoptivní rodiče měli autonehodu při které otec nepřežil převoz do nemocnice a matka která na místě podlehla. Popi naprosto zdrcený svojí ztrátou sedl na vlak a vrátil se do Los Santos, kde zařídil pohřeb. V roce 2008 se seznámil s Lukem Rustlerem, se kterým později začal podnikat a pracovat pro něj.

Vystupování:


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo