Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - SedliX


1.7.2018 00:47

Přezdívka: SedliX

Věk: Nemyslím si, že je třeba uvádět. Jsem hrdý řidič, takže podmínku 18+ splňuji. (Poznámka pod čarou - moudro do života: Na škole nám říkali, že ženy nestárnou, ale zrají.)

Zkušenosti: Něco málo by se zřejmě našlo

Komunikační dovednosti: Mluvím plynně česky, dále pak anglicky, němčinu už po mně nechtějte, ale možná něco zvládnu z latiny. :D Písemnou formou jsem kdykoliv k dispozici, pokud zrovna nespím; na TS rád zajdu, ale v průběhu školního roku jsou mé možnosti omezené na víkendy.

Mám čas: Můj život má v současné době tři opakující se fáze: "Volno" (jakože prázdniny), "už nepřidávejte, prosím" v průběhu školy a "zabijte mě" o zkouškovém. Mé časové možnosti jsou přímo závislé na těchto třech fázích. Nicméně minimálně na pročtení fóra mám čas denně.

Další informace o mně:

Spousta lidí mě tu zná, část lidí mě už asi nezná. Oběma těmto skupinám se v krátkosti představím. Jak plyne čas, tak stárnu - stejně jako stárne Rataj i Toast. S tím bohužel nic neuděláme. Tento fakt mě posunul ze střední školy na vysokou. Měl bych být proto moudřejší - samozřejmě musí existovat výjimky potvrzující pravidlo.

Kdybych se snad někomu zdál cynický nebo sarkastický, tak za to může předmět mého studia. Lepší už to se mnou prostě nebude.

Jinak tak přežívám v tom našem moderním světě, zabavím se během nebo jízdou na kole. Nejsem sice člověk, kterého by někdo dokázal naštvat, ale přeci je jednodušší se jet projet do přírody než vzít jednoho konkrétního člověka lopatou. Ale nechci tu nikoho zastrašovat, takže asi ten můj popis ukončím a popřeju všem krásný den.

1.7.2018 00:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.7.2018 10:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.7.2018 13:47

Přijat na pohovor (TS3), domluvíme se prostřednictvím PM na vyhovujícím termínu.


Powered by LeoSight IFS
LT~20