Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Záchranka - pojištění, dokumentace, placení za služby


14.4.2020 22:05, naposledy upraveno 14.4.2020 22:17 uživatelem SedliX

Zdravím, přeji krásný den. Pohodlně se usaďte, předem varuji, že to bude delší čtivo. TL:DR verzi najdete pod čarou níže.

Už od spuštění serveru se ve vedení ZZS řeší pojištění a vše, co s ním souvisí. Konkrétně jde o to, že velká část našich pacientů pojištění nemá. Donutilo nás to přepracovat ceník, který jsme dnes diskutovali a brzy bude uveden v účinnost. Nyní je ceník více komplexní, než býval, zaměřuje se výhradně na přednemocniční péči, a je veden formou add-ons. V neposlední řadě by měl být pro nepojištěné hráče zvládnutelnější, protože už jen výjezd auta nestojí 30 tisíc. Teď ale k tomu, kde je zakopaný pes. Kazuistika:

Ošetřili jsme pacienta, dovezli jsme jej do nemocnice a předáváme jej na expektační lůžka. Nemilé pro nás i pacienta je zjištění, že není pojištěn. Musíme spočítat cenu a pacienta obrat. Jediná možnost je ale využít příkaz /pay, pacient ale nedostane žádnou účtenku nebo potvrzení. Peníze, které mají přijít do frakce, navíc obdrží záchranář a musí je předat vedení.

Jaké navrhuji řešení? Navrhuji přidat nový příkaz pro ZZS, něco na způsob /predat <ID> nebo /osetrit <ID>. Příkaz by se používal při předání pacienta v nemocnici (v případě ponechání na místě/negativního reverzu po dokončení terapie). Po zadání příkazu a dosazení ošetřeného hráče by se otevřelo okno s ceníkem. Nyní k ceníku:

Nebudu jej zde celý vypisovat, ale dejme tomu, že předávám pacienta, ke kterému vyjížděla posádka RLP v "RZtě," výjezd byl v Los Santos. Pacient jevil příznaky infarktu myokardu, tudíž jsme udělali standardní vyšetření, natočili jsme EKG, zavedli jsme dva vstupy do cévního řečiště a podali jsme hafo léků, protože jsme na EKG skutečně odhalili STEMI. Protože pán hyposaturoval, dali jsme mu k tomu všemu na cestu masku s kyslíkem. Pak mu v nemocnici započítáme:

Výjezd vozidla RZP v oblasti 1 (10 000) + standardní vyšetření (5000) + monitoraci EKG (5000) + neinvazivní oxygenoterapii (5000) + 2x kanylu (2 x 1000) + léky (pro ty ještě ceník nemáme, je aktuálně v řešení). Pacient tedy zaplatí, když mu léky odpustíme, 27 tisíc korun. Záchranář/Lékař prostě v ceníku zaškrtá, co využil, event. např. v případě zajištění žíly napíše, kolik vstupů zajistil.

Pokud bude mít pacient aktivní pojištění, seberou se peníze pojišťovně. Pokud pojištěn nebude, odeberou se jemu a přidají se do frakčního rozpočtu. Automaticky s tím se vygeneruje "lékařská zpráva," kterou pacient obdrží.

Nyní k lékařské zprávě. V současné době vedeme dokumentaci na Discordu. Chtěli bychom situaci záchranářům usnadnit - V okně, které by se otevřelo po zadání výše zmíněného příkazu, by bylo okno pro vyplnění ostatních členů posádky, příznaků a postupu, jakým posádka postupovala. Vyplněná dokumentace by se vč. ceníku (který by sloužil jako seznam použitých pomůcek) odeslala na Discord ZZS. Nemuseli bychom proto po výjezdu shazovat hru do lišty a vyplňovat protokol na Discordu. 

Toť do návrhu asi vše. Na otázky odpovím, perte to do mě. Předem se omlouvám za komplexnost návrhu a doufám, že mě Paradoxx nezabije.


TL:DR

Pro dokončení výjezdu bude sloužit příkaz. Po jeho zadání a označení hráče, kterého jsme ošetřili, se otevře okno, které bude obsahovat:

  • pole pro zapsání ostatních záchranářů, příznaků a zvoleného postupu a
  • ceník - v něm záchranář vyškrtá nebo počtem označí výkony, které udělal.

Zpráva se po odeslání pošle na Discord ZZS (pod jménem záchranáře, který ji vyplnil), hráč obdrží zprávu s vyúčtováním služeb a s tím, co záchranář/lékař vyplnil. Pokud je pojištěn, peníze se strhnou pojišťovně. Pokud pojištěn není, peníze budou odebrány hráči. V obou případech budou peníze převedeny na frakční účet.

Samicer

Hráč

4
14.4.2020 22:55

Udělal bych to na styl /ticket jak má policie. 

14.4.2020 23:34

/ticket je řešení, jak odebrat záchranářům zodpovědnost za peníze. To je jedna z částí návrhu, který jsem sepsal.

Celý návrh má ovšem integrovat několik věcí do jednoho příkazu. Jde v podstatě o vytvoření MDC pro záchrannou službu. Teoreticky by bylo možné vynechat Discord a skutečně udělat MDC, kam by se zpracované výjezdy ukládaly. Pak by se daly vyhledat všechny záznamy k jednomu člověku apod.

Nicméně návrh zahrnuje i další věci. Zjednodušuje práci s ceníkem, protože záchranář nemusí sčítat jednotlivé položky, spočítá to za něj počítač. Automaticky generuje zprávu, ve které je shrnutá položka po položce. Správně vyplněnými zprávami si ZZS může krýt záda, kdyby se s ní někdo chtěl soudit za to, že ho okradla. I kdyby pacient zprávu zničil, bude kopie u ZZS (na Discordu, v MDC - a to v přesném znění, bez možnosti úprav). Zároveň by díky návrhu odpadla nutnost přepínat se po výjezdu na Discord k zapsání dokumentace.

sandlerino

Hráč

39
15.4.2020 00:10

Vynikající nápad, SedliXi. Jsem jednoznačně pro.  :)

 

Fanda02cz

Hráč

3
15.4.2020 00:42

PROTI. ZZS STEJNĚ NEERPÍ OPERACE TAK NENÍ POTŘEBA NĚCO TAKOVÉHO ZAVÁDĚT. Navíc toto není Amerika a zdravotní pojištění hradí v případě nezaměstnanosti stát, či zaměstnavatel v případě výkonu povolání. 

Petan09

Hráč

20
15.4.2020 02:04

Skvělý nápad geniální, myslím si že by to ušetřilo práci nám záchranářům a i lidem měli by i zprávu lékařskou kterou by mohli hrát ic. Ceny bych možná neměnil aby to donutilo hra Potoční kupovat jestli vám vadí že z platu sám stáhnout 2000 promiň a ale... A pro ty co jsou proti tak by se měli zamyslet že proč Většinu věcí nehrajeme. Naše frakce se miluje Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy nikoliv nemocnice Motol neboNemocnice Na Františku a dále. Tak si Uvědomte že můžeme mít rádi že tam jsou nějaká lůžka. A aby tohleto mohlo být v provozu, tak na to musí být lidi a na to lidi nejsou. Nikomu neberu si udělat vlastní frakci nějakou soukromou kliniku, ale kde vezme zaměstnance to už je na něm.

 

Nápad plně podporuji!

15.4.2020 06:01, naposledy upraveno 15.4.2020 06:36 uživatelem SedliX

Fanda02cz, zřejmě jsme se myšlenkově minuli. Zkus si návrh přečíst ještě jednou, ale k tvým argumentům.

Operace nevedeme. Jestli na to narážíš, vysvětlím ti, proč tomu tak je. Jsme zdravotnická záchranná služba, tedy poskytovatel odborné přednemocniční péče. Operativa přesahuje rámec našich služeb. A ačkoliv bych byl po teoretické rovině vedení operací schopen, věř mi, že by ses hodně nudil. Hospitalizace na JIP, předoperační vyšetření, anestezie, samotný zákrok a následná hospitalizace. To, že na to nemáme prostory, nechám stranou.

Nehrajeme na "Ameriku," pravda. Ale v ČR máš povinnost odvádět pojištění. Výjimky jsou stanovené zákonem. Na serveru je možné si pojištění zajistit a každou výplatu odvádět pojistné. Pokud by nepojištění pacienti neplatili za naše služby, byli by plátci pojištění znevýhodnění. To nedává smysl, nemyslíš? 

Pat000

Hráč

22
15.4.2020 08:51, naposledy upraveno 15.4.2020 08:52 uživatelem Pat000

Ja som ZZS a  RPím všetko, aj operácie, baví ma to. Ja to budem RPiť, aj keď vy nie. Predvčerom som tiež RPil ošetrenie, jediný som to chcel robiť, každý to SKIPuje. To ma nebaví, keď to len SKIPnete. Je to na vás, keď chcete, tak si to SKIPujte (aj tak to musí povoliť admin najprv), ale ja to RPiť budem.

15.4.2020 10:16

Mno tu lékařskou zprávu bych udělal taky jelikož i tak většina lídí požaduje lékařskou zprávu npř. Zamèstnavatel

15.4.2020 10:34, naposledy upraveno 15.4.2020 10:36 uživatelem SedliX

Pat000, až mi zajistíš sál, instrumentáře a chirurga, protože já jsem IC odborností anesteziolog a lékař urgentní medicíny, rád budu RPit operace. Nezapomínejme také na personál standardních lůžek a pooperační JIP. A abychom měli kam předávat, musíme zbudovat urgentní příjem. Pak potřebujeme rentgenology, asistenty a podobně.

Jde o to, že pokud my vedeme operace, není to RP zrovna správně. Ale nikdo to ve frakci ani nezakazuje. Jde taky o to, že v první řadě musíme zajistit výjezdovou pohotovost, což se nám nedaří. Ale tím odbíháme od návrhu.

V návrhu se snažím vytvořit jakousi platformu pro jednoduché vedení dokumentace a řešení vyplacení služeb. Ne to, jestli budeme operovat nebo ne. 


Powered by LeoSight IFS
LT~83

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024