Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

"Herbie": Ten úžasný živý Brouk od Disneyho

HERBIE

14.8.2023 - 19:49


"Herbie": Ten úžasný živý Brouk od Disneyho

Věřím, že si všichni pamatujeme toho roztomilého a chytrého Brouka, který se objevil na stříbrném plátně v sérii filmů od Disneyho. Ano, mluvím o Herbiem, ten úžasný fiktivní Volkswagen Beetle, který má svou vlastní mysl a získal si naše srdce.

První film, "The Love Bug" (česky "Brouk lásky"), přijel do kin v roce 1968 a rovnou nám ukázal, co to znamená mít auto, které umí mnohem víc než jen vozit se po silnicích. To bylo jen začátek, protože Herbieho popularita rostla a přinesla nám další filmy, jako třeba "Herbie Rides Again" (česky "Herbie znovu v akci"), "Herbie Goes to Monte Carlo" (česky "Herbie míří do Monte Carla") a "Herbie Fully Loaded" (česky "Herbie naplno").

A co dělá Herbieho tak speciálním? No, představte si auto, které má vlastní osobnost – umí řídit samo, projevuje emoce a dokonce dokáže i rozhodovat. To všechno podle nás dělá z Herbieho tak úžasnou postavu. Kdo by zapomněl na jeho charakteristický design, bílou karoserii s červeným, bílým a modrým pruhem a samozřejmě číslem 53 na kapotě?

Přes všechny ty komické situace, do kterých se Herbie zaplétá, a všechny ty úžasné momenty, kdy nám ukazuje své emoce, se stává skoro jako jedna z nás. Ať už nás vezme na závod nebo do nějakého dobrodružství, vždycky víme, že se máme na co těšit.

A nemluvě o tom, jak Herbie přesáhl hranice filmového plátna. Stal se ikonou, kterou si oblíbili fanoušci po celém světě. Ať už jste malý kluk, který sní o tom, že bude mít svého vlastního živého auta, nebo dospělý, který vzpomíná na ty krásné chvíle, kdy poprvé viděl Herbieho, víte, že tento Brouk je něco víc než jen kus plechu a motoru.

Série Herbie filmů nám ukázala, že i když jde o neobvyklý námět, může získat srdce diváků a stát se nezapomenutelnou součástí kultury. To je přesně to, co dělá Herbieho tak výjimečným. I když první film vyšel už před více než padesáti lety, jeho kouzlo neslábne a stále nás baví.

Takže ať už se díváte na film, sledujete závody nebo jen vzpomínáte na staré dobré časy, vzpomeňte si na tohohle úžasného živého Brouka, který nám ukázal, že i auta mohou mít duši. Ať žije Herbie!

herbie

Komentáře
Jacko88 15.8.2023 01:54
Bumblebee Beetle watches from afar. 💛
Kikin 14.8.2023 22:04
🔥