Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Válka klonů

neznamy#5

16.6.2018 - 01:08


Je tomu již více než čtrnáct dní, co portálem LeoSight (a peněženkami některých jedinců) otřásla so-called Válka klonů. Než se podíváme na okolnosti předcházející vzniku, vznik, průběh a konec „války“, pohlédněme na tuto historickou událost objektivním to pohledem. Válka klonů je v rámci LeoSight-u známá jako válka mezi Tempestem a Loganem (dnes známým jako Tempestus, popřípadě Templogan). A proč zrovna Válka klonů? Důvod pro toto pojmenování se dostavil později – Tempestus 2...tedy Logan si po této válce zakoupil headset, díky kterému (dodnes) mate uživatele TeamSpeaku tím, že zní jako (skutečný) Tempestus… ale to přišlo až po oné válce. Mimo to se předtím vedli spory o původu a minulostí obou aktérů, které i přes dlouhodobé hledání doposud nepoznaly konce.

Tento spor, který se později zasadil o vznik války, je okamžikem, o němž máme velmi kusé informace. Mnohé kroniky (v tomto případě čerpám z kroniky rodu Dolíkovců) hovoří, že tento spor započal tím, že (Temp)Logan začal uvažovat nad vcelku vznešeným činem – přispět na chudé...oh, pardon, LeoSight. Naneštěstí se o tomto činu dozvěděl Tempestus, kterému se myšlenka Logana jako oslavovaného mecenáše nelíbila natolik, že by si pro eliminaci této myšlenky zničil i celý svůj život. Zpočátku nevinný čin tím zahájil dobu temna, teroru a Ratajovy nové Škody Felicie (jejíž vlastnictví doposud popírá).

Koncem května započala válka tím, že Tempestus vyslal svou mecenášskou výpravu s darem pro Rataje, ó mocného boha. Jeho výprava se však v průběhu času setkala s komplikacemi v podobně jiné výpravy, tentokrát v Loganově režii. Tyto dvě výpravy se v průběhu cesty nejednou střetly, přičemž po každém ze střetů přišla snaha posílit svůj dar pro milovaného boha (viz náboženství zvané ratajismus, o kterém by Vám mohl povědět strýček VlkoVod). Po několika výpravách, z nichž nejznámější je ta s bitvou u Modrošera (kterou po počátečních komplikacích přežila Loganova družina s téměř minimálními ztrátami, ba dokonce den po nepříliš očekávaném konfliktu byla oběť ó mocnému ještě větší), které povznesli tyto dva jedince na úroveň náboženských fanatiků, došlo k dohodě. Tato dohoda zajistila zakopání válečné sekery a uvedení situace do stavu před válkou.

Skutečný důvod ukončení války není nikomu znám, avšak mnozí zlí jazykové tvrdí, že šlo o až příliš vysoké výdaje obou stran. Jak tomu skutečně bylo, zůstává otázkou, která zjevně nebude zodpovězena. A co z této války máme my, obyčejní smrtelníci? Sérii známek, která nám připomíná jeden ze způsobů jak si vydělat na Škodu Felicia...

Tento text je zpracován v poněkud humoristické podobě, proto některé pasáže neberte přiliš vážně...

Komentáře
Awoo 1.7.2018 13:16
Tento text je zpracován v poněkud humorníčkovské podobě,...