Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina @SovietDog

1 2 3



Brumik

Hráč

38
8.8.2022 23:06

Moc děkuji za názor, jak jsi se tady vyjádřil, tak se ani nedivím, že se k tobě tak někdo chová :), bohužel v obchodě mají již zavřeno a nedostanu se pro brumíka. Pac a pusu, brou.

8.8.2022 23:12

Tak se tady uklidníme, topic zamykám do doby, než se k tomu vyjádří kompetentní osoba. Chcete-li přispět něčím rozumným do diskuze, kontaktujte někoho z členů AT, ať vám topic odemkne, ale než abych vás tu všechny warnoval, tak to tu zamknu.

10.8.2022 00:26, naposledy upraveno 10.8.2022 00:43 uživatelem Dzardys

EXCERPT

No, nečekal bych, že se k tomu budu opět vyjadřovat, každopádně se to tu uklidnilo a máme tedy prostor k poklidnému řešení, předem vás tedy všechny žádám, abyste nezneužívali toho, že tento topic zůstane od nynějška odemčen, protože jste prozatím dokázali dát dohromady něco, co bych nazval učebnicovým příkladem, jak stížnost na člena AT nemá vypadat.

Takže ahoj Dave i všichni přítomní a rozumně diskutující, já jsem Dzardys a jsem tu, abych zpracoval excerpt.

Opravdu nás mrzí, že jsi během času, který jsi trávil na Skimu, narazil na překážku, která ti zabraňuje v dalším hraní, pojďme se tedy podívat, co pro to můžeme spolu udělat a jak to napravit.

Ve své stížnosti tedy uvádíš, že se Soviet chová arogantně a urážlivě (zřejmě jsi tím chtěl říct, že uráží ostatní hráče) a následně že si občas pomýlí své postavení coby Game Admina. A nakonec zde máme stížnost na délku trestů, kterou Soviet volí dle vlastních kritérií - zdá se ti tedy mnohdy přehnaná, zbytečná. Taktéž zmiňuješ screeny z jisté konverzace, myslím si, že vím, o čem konkrétně mluvíš - a zde se ti opět nepozdává Sovietovo vystupování vůči (bývalému) členu naší komunity.

Ke komentářům níže se moc vyjadřovat nebudu, především pro nadbytečnou agresi jistých přítomných členů.

Každopádně nebude od věci nám ke své stížnosti přidat konkrétní důkazy, jelikož se nejedná o situaci, která by byla vykoukatelná z admin logů. A bez důkazů by to přeci nešlo, viď. Pošli nám je sem pod topic, ideálně si dej bacha na veřejné sdílení soukromých konverzací bez souhlasu druhé strany - narušil bys tím její soukromí, na které má právo. Kromě důkazů si prosím pročti mé shrnutí a případně mě oprav, aby po zaslání důkazů, o něž jsem tě požádal, mohla být stížnost co nejrychleji a nejefektivněji vyřešena Ratajem či SedliXem.

 

Za LeoSight AT

Game Admin Dzardys

@DJDave

14.8.2022 02:50

VERDIKT

Ahoj @DJDave a všichni ostatní, kdo tu popisujete podobné strasti.

Bohužel ani jednoho z vás nemůžu potěšit, stížnost musím uzavřít a zamítnout a to z jednoduchého důvodu - není dostatek důkazů.

@Jablkoo, tvůj trest, který popisuješ, nebyl tvým prvním trestem, ale druhým. To ale nehraje žádnou roli, trest jsi dostal za nepovolenou reklamu a v takovém případě můžeš být rád, že jsi dostal 14 dní a ne permanentní ban. Nepovolenou reklamu vidíme skutečně neradi a často volíme mimořádný trest bez varování a předchozí historie.

Pokud se vám nelíbí, jak SovietDog řeší reporty, musíte si stěžovat na konkrétní věci. Co se vám nelíbí na způsobu, jakým SovietDog řeší reporty? Dokažte to prostřednictvím logů, aby se sám Soviet mohl poučit a změnit své vystupování. Po každém reportu, když vám jej vyřešíme, máte možnost odeslat zpětnou vazbu. SovietDog dostal již 2483 hodnocení s průměrným hodnocením 4,53 z pěti bodů. I vy, kdo si tu na SovietDoga stěžujete, jste v nedávné době hodnotili jeho práci maximálním počtem bodů. Od toho je ale přeci zpětná vazba, abyste napsali, co se vám nelíbilo, a co se vám naopak líbilo. Do zpětné vazby máme přístup pouze já a Rataj, resp. TM+. A koukáme na ni. Proto, prosím, odesílejte ji.

Vím, že SovietDog je přísnějším administrátorem, proto často řeším žádosti o UB spolu s ním. Snažím se zařídit lidem, kteří mají svůj první permanentní ban, aby za adekvátně napsanou žádost unban dostali. Při větším počtu permanentních banů však nelze s unbanem počítat. Každý svého štěstí strůjcem, tím už ale odbíháme od samotné stížnosti.


Závěrem, stížnost zamítám z důvodu nedostatku důkazů. Pokud nejste spokojeni s přístupem SovietDoga, vyplňujte zpětné vazby poté, co vám vyřeší report, případně nahrávejte do svých stížností logy a na nich dokazujte, co se vám nelíbí.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~66