Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o znovuzískání bývalé firmy.

Justin1

Hráč

9
9.12.2025 21:12

Podatel: Justin Walker

Věc: Znovuzískání bývalé firmy.

Odůvodnění:

Vážený soude,

mám podezření, že má bývalá firma již nefunguje. Prostřednictvím soudu bylo zjištěno, že majitelkou je paní Elisabeth Star. Nepodařilo se mi však dohledat žádného současného majitele ani zaměstnance, a to jak přes PhoneBook, tak další dostupné možnosti. Telefonní číslo současné majitelky je bohužel nedostupné a při návštěvě sídla mé bývalé firmy byla kancelář zamčená.

Vím, že firma je neaktivní. Název firmy je GEO a IČO 641. Rád bych se proto zeptal, zda je možné získat svou bývalou firmu zpět včetně majetku, pokud je v neaktivním stavu.

Děkuji za zvážení mé žádosti.

S pozdravem
Justin Walker

Datum: 09. 12. 2025

Záměr: Chci dosáhnout toho, abych získal svou firmu, pokud je neaktivní.

Přílohy: LeoSight.cz - Herní portál ((ticket – důkazní materiál, že frakce dříve patřila mně))

CRUSADER

Hráč

30
včera v 21:46

Adresát: Justin Walker (( @Justin1 ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Walkere,

odpovědi se Vám již dostalo. Naposledy jste podání podnětu v téže věci učinil dne 1.12.2025. O způsobu zpracování bylo rozhodnuto následující den.

Soud se v předmětné věci odkazuje na zásadu enumerativnosti veřejnoprávních pretenzí, jež je zakotvena v ust. čl. 2 odst. 3 Ústavy (Ústavní zákon č. 1/2018). Soud v současné době nedisponuje žádnými prostředky umožňujícími činit zásahy do struktury PO způsobem, který je Vámi žádán. 

Dále Vás upozorňuji, že soud opakované podněty vedoucí k stejnému závěru vnímá jako bezpředmětné a krajně kontraproduktivní. Podněty obdobného typu, byť se na první pohled mohou jevit jako relevantní, představují pro Vrchní soud zbytečnou administrativní a časovou zátěž, která vede k neefektivnímu vynakládání omezených zdrojů. Taková podání jsou pro Vrchní soud pouhým zdržením v efektivním a smysluplném výkonu skutečné náplně soudu.

K případným dalším obsahově shodným podnětům v téže věci, které nebudou obsahovat nové skutečnosti, nebude přihlíženo a budou bez věnování jakékoliv pozornosti uloženy ad acta, o čemž Vás tímto poučuji.

JUDr. Radovan Schneider
soudce Vrchního soudu San Andreas