Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

padanie MTA

1 2



31.7.2022 17:01

@Holub netvrdím, že za to může carpack, je to kombinace všeho. Modely (aut i postav, tedy i VIP skiny), textury (tapety, polepy), zvuky, všechno možné co se musí hráči načíst do paměti. Ten součet je prostě moc velký a MTA to nezvládá. Chyba je jak u nás, tak v MTA samotném. U nás je chyba, že toho načítáme moc a v MTA klientu je chyba, že to prostě nezvládá a že hlavně nečistí správně odnačtené věci. Paradoxní věc u textur je, že když jich skriptem vytvořím 100 a pak je všechny odnačtu, tak využití RAM sice klesne, ale ne až na tu původní hodnotu, jsou tam prostě nějaké leaky přímo v MTA, kvůli kterým je pro stabilitu výhodnější ty věci neodnačítat, ale tím bychom zase vytvářeli vlastní memory leak. Takže je to celé taková alchymie o vybalancování toho co má být optimalizované a u čeho ta optimalizace spíše škodí.

fikstvUwU

Hráč

16
1.8.2022 22:21

Tato správa je mířená na @Rataj

Četl jsem že různé skripty, polepy atd zabírají dost místa v RAM serveru nebo TPS nevím jak to tu je na MTA, ale co takhle uptate/věci co zatěžují server prostě odstranit. Nedokážu nějak uvést příklad, ale myslím si že vůbec není potřeba ten poslední uptate do ilegálu co se týče výpalného atd. Proto bych se chtěl zeptat zda by se nemohla vytvořit nějaký "anketa" kde by se hlasovalo co by se mohlo odstranit pro lepší hraní na serveru. :) Berte to jako nápad, nejsem vůbec v těch technických věcech co se týče MTA atd nějakej znalec ale myslím si že by to razantně pomohlo odstranit to co se nevyužívá.

Paja

Hráč

37
4.8.2022 18:57

Mně osobně pomohl Prospect, hra se míň seká a mám více FPS, ale pád hry mi to stále nevyřešilo, ale každé dvě hodiny mi to neuškodí. ;)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~33