Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina @SovietDog

1 2 3



8.8.2022 21:24, naposledy upraveno 8.8.2022 21:26 uživatelem DJDave

Zdravím všechny co si tuto stížnost čtou. Už je to nějaký měsíc, kdy jsem velice nespokojen s tímto Administrátorem. Nikdy jsem na tyto "ufňukané" stížnosti nebyl, ale myslím že teď je ten pravý čas zasáhnout a tuhle stížnost sepsat. Daného člověka osobně neznám, takže nemůžu posoudit jaký opravdu je. To ale nemění nic na tom, že jeho arogantní až urážlivé vystupování vůči druhým hráčům stoupá za meze. Ano, tento admin je přísný což je vpořádku. Stejně mi ale přijde, že v určitých věcech dělá svou hodnost něčím vyšším něž opravdu je. Tresty co uděluje hráčům jsou až moc přehnané (teď nenarážím na všechny typy trestů co udělil) Jen narážím na Perma Bany. Už se mi hodněkrát stalo, že jsem jen kroutil hlavou a říkal si "proč? Proč by za tohle dával permu? To ty hráče odradí".Bylo to tak ve většině případů. U některých jsem se divil až moc. Druzí by dali trest za dané porušení pravidel poloviční trest a možná i míň. Je to jen názor na dané vystupování a práci, nikoli urážka či "výčitky". Už se i ke mně dostali screeny jeho konverzace s jedním nejmenovaným hráčem, kterému udělil permu a ještě se v konverzaci zachoval velice uboze až nechutně. Někdy se nedokážu divit, co dokáže udělat člověk člověku. Kvůli těmto "posměškům" a nevhodným výrazům měla a možná ještě má, daná osoba psychické problémy. Tohle není frajeřina. To je čistá a bezprostřední ubohost samotného člověka. Soviet byl taky jedním z důvodů proč na skimu končím. Jestli to tak bude pokračovat dál, tak na skimu budou jen jeho kamarádi. Jestli nějaké má či nemá, to už je mi úplně ukradené. Touhle žádostí bych chtěl požádat o degradaci tohoto admina. Ano, jedna stížnost to sice nijak neovlivní, ale více stížností, souhlasů či nesouhlasů ano. 

Yuutsu

Hráč

27
8.8.2022 21:38, naposledy upraveno 8.8.2022 21:52 uživatelem Yuutsu

Hezky jsi to sepsal, a má to i hlavu a patu, a v podstatě souhlasím s tebou, někdy je to až přespříliš přehnané, někdy to mělo svůj důvod to přeci ano, když ta osoba je neponaučitelná ale i nováček občas dostává přehnaně velký tresty, který mají působit tím aby se polepšil ale vetšinou to vyustí v to že to daná osoba ztratí chuť hrát. 

Za mě to máš hezky sepsaný, a stejně bohužel ne jen my dva ale i ostatní vědí že se nic nezmění popřípadě.. bych možná čekal i zde WARN :d  ale tak why not, Warn sem a warn tam. 

taktéž si o něm myslím svoje už jen z jednoho serveru který není spojený s leosightem, kde si ty "ovečky" nedokážou sehnat ani pravé informace.

Peace a snad se brzo tedy vratíš na Skimo :D 




((Edit: ano mluvím o tobě ;) nemusíš mi tam dávat :haha:, ale tak na každého se vaří voda, škoda jen že si nezjistí pravou pravdu))

8.8.2022 21:48, odstraněno 8.8.2022 22:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 9

Shadey

Hráč

9
8.8.2022 22:01

*Následující komentář nemá nikoho urazit či zesměšnit*
Víceméně s tebou souhlasím s tím, že tresty jsou sem tam přehnané, ale každý kdo je na Skimu nějaký pátek už si na to zvykl a přijal to. Byla tu "Džardysova Éra" (aka pási cukli), kdy na něj bylo víc stížností než žádostí o unban, nyní se pomyslného žezla ujal Soviet. 
Jeho přístup k hráčům bych nenazvala vyloženě arogantní. Hráči si musí uvědomit, že členi AT nejsou jejich kamarádi a řešení hráčských problémů není jejich priorita. Samozřejmě tu jsou přívětiví GAs/GMs, kteří víceméně kdykoliv odepíšou a jsou příjemní, ale to je spíše z dobré vůle. 
K závěru dopíšu pouze, že první bany nebývají delší než 24h. Nemyslím si, že to je tak dlouhá doba na to, aby to někoho odradilo, či snad aby se z toho někdo hroutil. 

izerman

Hráč

15
8.8.2022 22:04

Taktéž bych rád něco napsal, ale bohužel není to dlouhá doba co jsem dostal unban z permanentního banu a nechci si dělat zle. Ale i tak něco napsat musím už jen kvůli tomu že nějaký ten problem se sovietdogem byl občas něco bylo no.. už tenkrát se dokonce řešilo to jakým způsobem odpovídá na reporty. Od té doby jelikož jsem tu skoro rok nebyl a teď jsem zpátky tak jsem moc reportů nepodával a většinou ho přijal někdo jiný proto nemohu tvrdit zda se polepšil nebo je to stále stejné.

Pár připomínek bych k SovietDog měl, ale jak říkám jsem tu krátce po unbanu z permy a nechci si zbytečně dělat zle mezi administrátory. :) 

PS: Zrovna včera se něco stalo, na co bohužel nemám důkaz proto to ani psát nebudu.

Někdy mi SovietDog příjde v pohodě a někdy mi příjde tak že bych mu dal nejraději pěstí.

Yuutsu

Hráč

27
8.8.2022 22:08, naposledy upraveno 8.8.2022 22:11 uživatelem Yuutsu

@izerman: PS: Zrovna včera se něco stalo, na co bohužel nemám důkaz proto to ani psát nebudu.

kvůli tomuhle třeba odešel na delší čas jeden hráč, skvělý hráč HZS, ale už jen arogancí a tím že on něco poví a dostane v podstatě výhružku že ještě jednou tak letí, přesneji myšleno na banánové ostrovy, tak se na to taky vykašlal a odešel, určitě nejsi sám, a možná zde byla Dzardysova éra, ale u nej jsem vždy měl pocit a mám do teď, že mu "moc" nestoupla do hlavy jako u některých ostatních členů A-T, ať už současných tak i minulých

Jablkoo

Hráč

34
8.8.2022 22:11, naposledy upraveno 8.8.2022 22:18 uživatelem Jablkoo

Jak @Shadey napsal:  že první bany nebývají delší než 24h. Tak můj první ban je na 14 dní. Bych chtěl podotknout že ten BAN mám od dneška.

8.8.2022 22:13, naposledy upraveno 8.8.2022 22:23 uživatelem Zdendas

Jak už zde uvedl @izerman, po roce jsme tu krátce, avšak problémy se Sovietem jsem měl, málo jich nebylo, jeho arogantní chování bylo opravdu nepřípustné (Pro nové hráče to muselo být jen odrazení, já už byl nějak zvyklý na to ze serveru. avšak Administrátor, v té době ještě pouhým supportem, by si tohle neměl vůbec dovolit!!!!! Má mít: Autoritu, respekt, umět se slušně vyjadřovat, být pokorný a vyjít vstříc pokud je to možné.

Na SovietDoga už také mám nějaké věci... ale zatím postačí jen tento topic, a log, jenž jsem už našel.

Předešlá stížnost - klik

Hudecek

Hráč

9
8.8.2022 22:31

Musím se také vyjádřit k tomuto příspěvku. 

S už zmiňovaným Adminem Sovietem mám též jeden větší problém, týká se to i mého velkého kamaráda @weqsiik to co se stalo je rozepsáno v tomto UB.
ano byla to má velká chyba že jsem se tomu nepostavil a ujel, takže permaban neměl dostat weqsiik ale pouze já, ano sice to nenahlásil ale řekněme si všichni pravdu, *udali* by jste svého dobrého kamaráda? ne každý by na to měl žaludek, ale jak už jsem řekl permaban bych měl dostat pouze já, a tímto bych chtěl také poprosit @SedliX aby odebral ban weqsiikovi a dal ho mě protože chyba byla pouze na mé straně.

též mi přijde dost divné že si tento Admin dává Permabany v podstatě za velmi *blbé* věci, neřeknu kdyby měl např. hráč v historii 50krát non rp injuries, za to by se perma dala, ale dát hráči permaban co udělal něco poprvé či po 3. ?

dodal jsem k tomuto své. 

děkuji za přečtení této odpovědi/vyjádření.

přeji hezký den.

-Hudecek

8.8.2022 22:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~174

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024