Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - TheToast


neznamy#5

Smazaný účet

25
25.10.2020 16:51, naposledy upraveno 25.10.2020 17:24 uživatelem neznamy#5

Přezdívka: TheToast

Věk: 21 (no, na pár dní to ještě bude aktuální)

Zkušenosti: Na MTA se už na(ne)štěstí pohybuji již nějaký ten pátek. Od počátků, které si tady s největší pravděpodobností pamatuje Arci (a několik old-school jedinců), pokračujíc přes čtyřkové Skimo a skutečný příchod na portál (rok 2017), konče zde. Veškeré zkušenosti jsou uvedeny v rámci portálu. Malé projekty či servery, které dle mého nejsou důležité, nejsou uvedeny.

Konzultant vozidel - Tvorba carpacku pro čtyřkové a (do větší míry) i pro pětkové Skimo. V poslední době si myslím, že především sestavování těchto packů a upravování některých skriptových záležítostí (barvy, extras a podobné záležitosti) jsou pro mne skutečně to pravé ořechové. Taktéž v průběhu let jsem dospěl k tomu názoru, že na MTA je tvorba realistický handlingů cesta do pekel a že by se měly stavět spíš na základě jistého mixu mezi realitou a defaultními handlingy s lehkým důrazem na styl defaultních handlingů. A po stránce složení carpacků? Tam pro změnu uznávám myšlenku toho, že by měl carpack nabídnout každému hráči alespoň jeden dopravní prostředek, co se mu zamlouvá či líbí a to bez ohledu na to, zda jde o člověka preferující německé sedany, americká SUV, či exotická sportovní vozidla. O tom, že jde kolikrát o nutný kompromis vlivem limitací v podobě MTA ID, radši pomlčme.

Snímek dvou vozidel z mého prvního carpacku, který byl určen pro Skimo 4.0.

Mapper - Zde to začíná být poněkud komplikovanější. Můj úplně první mapping ztroskotal na tom, že server, pro který byl mapping určen, nedokázal pracovat s vypnutými kolizemi (rescale u daného objektu + vypnuté kolize) pro příjezdovou cestu ke garáži a... způsobilo to naprostý chaos. Naštěstí s příchodem na Skimo toto již nebyl problém a tak mohla začít nová éra mých mappingů. Některé se dostaly na serveru, některé již naneštěstí ne. A i zde jsou stále dveře otevřené, neboť... se vždycky najde něco nového, co by si zasluhovalo svůj pokus o realizaci stejně jako tato vilka na okraji okresu.

Mapping terasy, který jste mohli vidět v traileru na editor doplňků.

Support/Administrátor - Již v dobách čtyřkového Skima. Jednou za čas zde byla nějaká ta méně příjemná situace (Anteros a Alfonz), ale povětšinu času jsem svou práci plnil. Bohužel zrovna zde toho není moc k rozepsání, neboť argumenty v podobě "dělání této práce s úsměvem a radostí" jsou dřív či později jen prázdnou frází. Není to radost, je to cesta jak dokázal to, že chcete pro server udělat. Není to nic jiného nežli povinnost.

Moderátor/Kontributor - Tu a tam jsem přispěl s nějakou to maličkostí v případě obsahu na serveru. Několik snímků na známkách pochází z mé strany (Požár, Drogová dodávka, SeVille v dieselu...), tu a tam i nějaký ten návrh. Pro referenci zde hodím i neuveřejněný balíček známek, který se dnes již s jistotou nedočká realizace. Mimochodem právě v případě drogové dodávky došlo na retušování a úpravy snímku, neboť původně byl s HUD.

Komunikační dovednosti: Řekl bych, že mluvit umím, psát také. Někteří z vás si možná pamatují na některé IC či OOC články, které jsem zde v průběhu let sepisoval. Jako referenci přikládám některé ze starších textů, které zde ještě dokázaly tak nějak přežít.

https://leosight.cz/forum/topic/1100

https://leosight.cz/forum/topic/1028

https://leosight.cz/forum/topic/577

https://leosight.cz/forum/topic/568 (skvělá éra spolupráce s VVodem)

Mám čas: Pokud nepočítám lichá úterý, kdy zažívám strastiplný předmět jménem Lexikologie, či pondělí, kde pro změnu zažívám věci ala Gender, tak ano, mám čas. Samozřejmě, že nemohu být na serveru od rána do večera právě kvůli mým povinnostem, ale nějaká ta hodinka se vždycky najde. Samozřejmě, že po časové stránce jsou zde vhodnější kandidáti, ale... to jsou snad vždycky. Nebo snad ne..?

Další informace o mně:

Zdravím, velectění lidé. Jsem Toast, TheToast, popřípadě ten, kterého někteří jedinci z jiných MTA serverů příliš nemusí (už se těším na hromadu nesouhlasím od těchto lidí... a věřte mi, přijde to). Na tomto portálu se již pohybuji od roku 2016, tudiž bych se považoval za letitějšího člena LS komunity (o pár dní či týdnů letitější nežli JazeX). Pokud jde o mé povahové rysy, tak jsem povětšinu času ochotný a vcelku community friendly. Na druhou stranu v případě porušování pravidel či trollingu bych se považoval za skutečně přísného člověka s poněkud přísnějším pohledem na věc. Inu... kdo chce kam, pomožme mu tam.
 Na jednu stranu jsem poněkud osobou s konzervativními hodnotami, avšak tu a tam s nějakou tou odchylkou od tohoto myšlenkového směru. Nedělá mi problém komunikovat a diskutovat s lidmi, avšak musí jít o člověka, který se nechová (nebo minimálně se snaží o to nechovat se tak) jako omezenec hoden lobotomie, nebo jako carter (takoví jedinci, co zde jen a pouze trollí, by zde neměli co dělat). V takových případech je už komunikace, minimálně dle mého názoru a zkušeností, zbytečná.
 Uznávám kauzalismus - pokud je něco porušeno za skutečně dobrým účelem, tak to toleruji a uznávám to za správné. Pravidla jsou sice od toho, aby se dodržovala, ale stále povětšinou pracují s ideálními okolnostmi. Tu a tam napíšu nějaký ten článek na portál, avšak... to je tak jednou za přechodný uherský rok.


EDIT: 17:24 - Doplnění a opravení formátování.

25.10.2020 18:36

Schváleno - byl jsi vybrán do dalšího kola náboru, tedy na TS3 pohovor.

K pohovoru se přihlaš kdykoliv, kdy se ti to bude hodit v následujících dnech. Je však možné, že vzhledem k momentální časové vytíženosti AT budeš muset o pohovor žádat vícekrát, než na tebe budeme mít čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

sobota 16:00

Kdo je online?
golfik34

15Kč včera v 23:50

golfik34

15Kč včera v 23:49

golfik34

50Kč včera v 23:49

Nejnovější uživatelé
raxgax

Registrován 17.4.2024

Petronelus

Registrován 17.4.2024

westarSK

Registrován 17.4.2024