Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina Kormoo a helpera DJDave

Amounek

Hráč

2
24.2.2025 20:50, naposledy upraveno 25.2.2025 16:10 uživatelem Amounek

Dobrý den,

včera jsem se dostala do situace, kde přístupy admina Kormoo a helpera DJDave nebyli dle mých představ.

S kamarády jsme rozváželi dokumenty a přijeli jsme na benzínku, kde jsme měli checkpoint a zrovna tam probíhala krádež (to mně a mým přátelům bylo sděleno později). Hned jak jsme přijeli, tak jsme automaticky vystoupili z aut. Policie na nás začala křičet, když jsme už běželi k checkpointu a vůbec jsme netušili, že se tam nějaká taková věc děje a tak na nás začali mířit. Mně se do toho vypnul monitor a ještě jedna soukromá komplikace a tak mezitím co se moji kolegové vraceli do auta, tak jsem tam stála(když jsem měla možnost, tak jsem o závadě informovala policii skrz OOC chat), což mohlo působit jako NoFear(později mi termín vysvětlil kamarád). Oni na mě čekali již v autě/u auta a když jsem se už měla možnost pohybovat, tak jsem nasedla do auta a chtěli jsme odjet pryč, tak jak to po nás policie žádala, avšak hned po nás začali střílet. Když naše vozidlo už nemohlo jet dál, tak jsme s jedním mým kolegou čekali u vozu a vyslechli všechna policejní nařízení. Admin Kormoo začal mému kolegovi vyhrožovat banem, který nijak neodůvodnil a obvinil ho z trollení, i když normálně RPil. Bez toho aniž by nám kdokoliv řekl, co jsme udělali špatného, nás poslali na zaučení k helperovi DJDave, který ani neznal důvod, proč jsme tam byli posláni. Snažil se být profesionální a byl milý ale nenaučil nás skoro nic nového a když nám řekl, ať se ptáme na cokoliv, tak otázky odignorovával a bylo celkem těžké dostat nějaké odpovědi(které ale nic moc nezodpověděli), ani nezmínil termín NoFear, za který jsme tam nejspíš byli posláni(typ podle kamaráda).

Byla bych ráda, kdyby nám byl vysvětlen důvod zaučení a všech těchto nepokojností.

Předem děkuji za odpověď.

(Případně potřebné důkazy mohu dodat ale myslím, že je má v logách i admin Kormoo)

Dopsání z dalšího dne: Byla bych ráda, kdyby tedy helper DJDave byl lépe příště připravený a někdo mu předem řekl, proč tam byli ti lidé posláni(i když to možná platí pro každého zaučovatele) a hlavně ať si příště dává větší pozor na dotazy. Admin Kormoo by se dle mého nemusel chovat tak agresivně a hlavně sdělit důvod případného banu a co se obecně stalo špatně.

25.2.2025 19:31, naposledy upraveno 25.2.2025 19:32 uživatelem Wright

Ahoj,

Jsem rád, že jsi sepsala takhle krásnou a obsáhlou stížnost. Jelikož jsem větší část té situace viděl, tak mě nepřekvapuje, že vás chtěl potrestat. Přijeli jste na místo, které bylo obehnané policejními auty s rozsvícenými majáky. To znamená, že se tam pravděpodobně něco děje. To, že na vás začali mířit, mělo něco dočinění s tím, jakým autem jste na místo přijeli (jednalo se o černý raptor, pokud si dobře pamatuji) i přesto by reakce byla stejná na všechny vozy. Situace s @DJDave, která tě rozhořčila, protože nevěděl, co je "NoFear" je úsměvná. Pravděpodobně jde o to, že se jedná o celkem zkomolený pojem. Pokud ti to tedy nevysvětlil, jedná se o to, že nezahraješ dostatečnou míru respektu a strachu před jiným hráčem, který na tebe například míří zbraní. Třeba během toho co na tebe míří několik policejních hlídek sedneš do auta a začneš ujíždět. Během toho, co tvůj kámoš naskočí na korbu, u toho vykřikuje nadávky a různý podobný nesmysly. Což působí jako Troll RP. Takže jednání @kormoo naprosto chápu a bylo na místě. 

Oceňuji, že chceš svoji kritikou komunikace mezi Admin Týmem a Helper Týmem jisto jistě pozvednout kvalitu zaučování a ostřílenost nově příchozích hráčů. Ale hned potom, co si zametete před vlastním prahem, se zkuste zamyslet nad tím, jak dobře se asi taková situace vysvětluje k zaučení. Smršť nesmyslného chování a porušení několika pravidel při té akci jistě vedla k pokynům, aby s vámi prošel raději vše. 

Amounek

Hráč

2
25.2.2025 19:54

Zdravím,

moc děkuji za odpověď ale chci upřesnit nějaké věci.

1)Chápu míření policie ale stále mi moc nedává smysl když na nás začali střílet při odjezdu, i přesto, že mý kolegové něco pokřikovali. Je pravda, že jsme se chovali neslušně ale vyslechli jsme jejich požadavky na odjezd, který jsme učinili, hned jak to bylo možné.

2)U admina Kormoo zpětně taky rozumím osočení kolegy z trollení ale byla bych příště ráda, kdyby nám sdělil co jsme tedy udělali špatně rovnou na místě.

3)Helper DJDave s námi při zaučování siceprojel základní pojmy jakožto /me, do, status a obecně bindy ale jelikož nebyl informován, za co jsme tam byli posláni (stejně jako my) a tak s námi nemohl správně pracovat. Mimo to zaučení proběhlo v pohodě až na již zmíněné odpovídání na otázky ale to věřím, že si vylepší spolu i s učením dalších pojmů.

Ještě jednou děkuji za odpověď, která vysvětluje důvod zaučování ale ráda bych se dozvěděla, za co jsme si tedy vysloužili náhodné carDM od policie.

25.2.2025 20:18

Ve chvíli, kdy na tebe míří několik hlídek. A vyzývá tě k odjezdu, načež se k nim začnete chovat takhle.

Vás už mají v plánu pravděpodobně zadržet. Ale, když dokřičíte a hned naskáčete na auto a berete čáru (což je vlastně skoro Zero Tolerance), tak mají důvod to udělat jak oni uznaj za vhodný. Pokud ti to přijde přehnaný, je to každopádně spíše IC záležitost.

jonaxg7

Hráč

12
25.2.2025 20:38

Jakožto řidič černého raptoru Marek Oravec, musím uznat že jsem nemusel užívat vulgarismy. V té rychlosti, ve které jsme se snažili splnit požadavek policie (okamžitý odjezd z místa), si ani jeden z nás nevšiml toho, že nás někdo žádá o výstup z auta a proto jsem se tedy rozjel. Takže pokud to vypadá jako úmyslný Zero Tolerance, tak se omlouvám ale není tomu tak.