Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA hledá nové kolegy do sboru (leden21)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

FuryyK

Hráč

12
31.1.2021 14:22, naposledy upraveno 31.1.2021 16:54 uživatelem FuryyK

Jméno -Tom Russo
Datum narození -04.07.1982
Místo narození -Praha Česko
Místo trvalého pobytu -Montgomery
Vzdělání -Vyšší policejní škola
Kurzy / Licence -kurz sebeobrany, kurz první pomoci,řidičský průkaz B, a zbrojní prukaz testy hotové
Telefonní číslo -755232

OOC informace

Věk -17
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie -    8-10h denně
Převážně hraju legální/ilegální postavy -Legální
Něco o mě- takže jmenuju se Richard a je mi 17 let. Už od svých 8let hraju počitačové hry. Roleplay hraju asi rok, vždy mě zajímali policejní věci a jaký to může být policista v realu. Rád komunikuji s lidma a jsem kamarádský a odpovédný. Trávím veškerý čas hraním roleplay serveru skimo. Jsem ukacenej  člověk a rád si povídám jsem takovej společenskej typ, ale dokážu být sticha 😀 

Zájmy:

Rád hraju pocítačové hry hlavně MTA roleplay na skimu. Obcas když nemam co dělat tak jdu ven a jen tak se projdu. Rad se koukám na polcejní pořady a dokumenty. Rád koukám i na  filmy asi z filmu mam nejradši rychle a zběsile.

Lakay34

Hráč

40
31.1.2021 15:56

Vzor pro přihlášku.

Jméno - Vladislav Petrovic
Datum narození - 29.5.1985
Místo narození - Montgomery
Místo trvalého pobytu - Fort Carson
Vzdělání - 8. ročné gymnázium, Vysoká škola elektrotechnická
Kurzy / Licence - Vodičský preukaz skupiny B a C ,Zbrojný preukaz (zatiaľ iba test)
Telefonní číslo -  882089

OOC informace

Věk - 13
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 2-4 hodiny
Převážně hraju legální/ilegální postavy - legálne
Něco o vás - Volám sa Samuel mám 13 rokov a som zo Slovenska, Od malička mám rád hry už ako 7 ročný som začal hrať gta a baví ma to doteraz .

31.1.2021 16:00, naposledy upraveno 31.1.2021 18:30 uživatelem stana92999

Jméno - Joe Jones
Datum narození - 1.1.1990
Místo narození - Los Santos
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání -  Bezpečnostně právní akademie
Kurzy / Licence - kurz sebeobrany, řidičský průkaz B
Telefonní číslo - 596221

OOC informace

Věk - 13
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 3-5 Hodin denně
Převážně hraju legální/ilegální postavy - ilegální
Něco o vás - Jmenuji se Martin a pocházím z Hlučína, je mi 13 a hlavně tet hraji Skimo RP. Jsem také hodně ukecaný člověk :D Který se dokáže hodinu bavit a jednom tématu :D   

Hraní RP se věnuji asi rok. první RP server co jsem hrál byl RoyalZone který mě asi po roce přestal bavit .

Mezi mé zájmy patří:

Hraní Počítačových her. Také se zajímám o novodobou historii a o vojenskou techniku 

MeNix07

Hráč

29
31.1.2021 16:13, naposledy upraveno 3.2.2021 22:04 uživatelem MeNix07

IC informácie

Jméno - Michal Novotsky
Datum narození - 28.10.1984
Místo trvalého pobytu - Fort Carson
Vzdělání - Elektrotechnika
Kurzy / Licence - Vodičský preukaz B | Zbrojný preukaz (Zatiaľ len test)
Telefonní číslo - 667317

OOC informácie

Věk - 14
Funkční mikrofon - ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 2-3 hodiny / podľa vývoja dňa
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legálnu
Něco o vás -  Ahoj volám sa Peter. Bývam na Slovensku. Gta je moja najoblúbenejšia hra. Nepotrebná vec je napríklad že som Gta 5 dohral viac krát. A ešte poviem že roleplay nehrám krátko. :)

Ariussin

Hráč

8
31.1.2021 23:22

Vzor pro přihlášku.

Jméno - Ariussin Vranop
Datum narození - 23.11.1970
Místo narození - LS
Místo trvalého pobytu - Montgomery
Vzdělání - UNOB Fakulta Zdravotní
Kurzy / Licence - Řidičský průkaz A, Zbrojní průkaz S.I, CLS,
Telefonní číslo - 630611

OOC informace

Věk - dvě dekády a pět zim k tomu
Funkční mikrofon - ano/ne
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - cca 3-4h
Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás -
Zdravím milého čtenáře, mé jméno je Čenda, ale používám nick Ariussin. Jsem milí, krásný a obzvlášť ironický. Cynismus mi taky není cizí. Jsem tak trochu pedant, ale s velkou trpělivostí pokud jde o lidi a zdaleka nemám tendenci hned vyjíždět. Moc nerad se opakuji a stereotyp mi taky moc nesedí, ale když se musí tak se musí. Preferuji často upřímnost, nesnáším když lidi s něčím problém a nikdy to neřeknou, snesu jakoukoliv pravdu bez ohledu na to jak je bezcitná, jelikož cit dokáži dosti potlačit. Nejsem moc společenský. A moje nejlepší životní kamarádka, je moje fenka Belgického ovčáka Maluška. 

Zajímám se o military a vše k tomu jako taktiky, postupy, radiokomunikace, topografie a především TCCC. 

V Leosight komunitě jsem už nějaký patek a RP už hraji nějakou dobu. 

LSK2

Hráč

3
1.2.2021 16:18

Vzor pro přihlášku.

Jmeno - Frank Fildman

Datum narození - 2.5.1989

Místo trvalého pobytu - Los Santos

Vzdělání - mechanika zakoncene maturitou

Kurzy / Licence - B,C

OOC informace 

Věk - 14

Funkční mikrofon - Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie - 1 hodinu 

Převážně hraju legální/ilegální postavy - Legální 

Něco o vás - Dobry den volam sa Miro a je mi 14 mam rad auta rad by som sa zamestnal ako policajt lebo ma baví naháňať zlocincov a takychto hovadov :D este ma baví byt na zasahoch a takych veciach a hlavne sa chcem viac naucit o prikazoch a fungovani na servery Skimo RP lebo sa da povedat ze som zaciatočnik Ďakujem za pochopenie :D

Regi

Hráč

21
2.2.2021 00:17

Jméno - Paul Schmidt
Datum narození - 24.11.1995
Místo narození - Berlín, Německo
Místo trvalého pobytu - Blackfield Las Venturas, San Andreas
Vzdělání - Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra v Praze - obor Dopravně bezpečnostní činnost
Kurzy / Licence - Kurz první pomoci a sebeobrany, řidičský průkaz typu A, B a C
Telefonní číslo - 817 703

OOC informace

Věk - 20
Funkční mikrofon - Ano
Kolik času investujete do hraní postavy u policie - Každý den pár hodin
Převážně hraji legální/ilegální postavy - Legální
Něco o vás - Jmenuji se Pavel. Mám 20 let. Bydlím na Moravě konkrétněji ve Zlínském kraji. Student už nejsem, jelikož jsem minulý rok úspěšně složil maturitní zkoušku. Pracuji v jedné firmě, ale chystám se pracovat jinde. Můj sen je dostat se k Policii České republiky do služby dopravní policie. Jsem úplně do toho blázen, co se týká oboru dopravy. Dohled na bezpečnost, plynulost silničního provozu a šetření dopravních nehod to je moje. Spousty lidí mě tak znají díky této mojí horečce. Proto bych chtěl rozjet dopravní oddělení u Policie San Andreas a proškolovat členy ohledně dopravy z důvodu fatálních chyb, které se dopouštějí příslušníci, ať už při dopravních nehod či řešení dopravního přestupku.

Děkuji za přečtení mé přihlášky a názory v podobě reakcí na tento příspěvek.

2.2.2021 11:22, odstraněno 2.2.2021 17:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.2.2021 15:00, odstraněno 2.2.2021 16:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

UjoBochnik

Hráč

10
2.2.2021 17:14

Jméno – James Hopkins

Datum narození - 1.1.2000

Místo narození – USA. California (Fresno)

Místo trvalého pobytu –Mongomery;Red Country,  Los Santos

Vzdělání – Střední škola ekonomická USA. (Los Angeles)

Kurzy / Licence –  Ridičské oprávnění  A,B a C . Kurz kondičního trenéra

Telefonní číslo -812 003

OOC informace

Věk -  13

Funkční mikrofon -  Ano

Kolik času investujete do hraní postavy u policie -  3-6 hodin denně

Převážně hraju legální postavy.

Něco o vás -  Ahoj jmenuji se Filip, pocházím a bydlím v Olomouckého kraji. Chodím do 8 třídy základní školy. Rád hraju počítačové hry(hlavně MTA), občas si s kamarády zahraji fotbal ale jinak moc nesportuji. Mezi mé zájmy patří: Vaření, tvoření na počítači, atd. MTA hraji už poměrně dlouho pro někoho krátkou dobu (na mojí hlavní postavě mám nahráno něco málo přes 300 hodin. Ale MTA hraju cca 5 měsíců) ale za tu dobu jsem se naučil podle mě docela dobře RPit (pořád je co zlepšovat, ale to snad u každého), a už od začátku jsem se vzhlédl v práci u PSA. A věřím, že pokud s mojí přihláškou budete spokojeni, tak vám mohu slíbit 100% spokojenost. Ve volném čase se rád koukám na filmy, hraji MTA a vařím. Doufám, že nejste „zkorumpovaní“  *smích* a nepřikloníte se k nesouhlasu s mojí přihláškou jenom kvůli mému věku. Tohle je vše o mě a mojí přihlášce. Doufám že jsem to vše dobře sepsal a doufám ze se vám to líbilo (dal jsem si s tím vetší práci než z nějakým referátem *smích*) Děkuji za věnování vaši pozornosti, a přeji pěkný zbytek dne.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16