Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ZZS - Nábor

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Dantys

Hráč

2
15.5.2020 17:30

[OOC]

Prezývka: Honza [ ve hre Robert Halusni

Vek: 16

Ako často môžem byť na serveri: Každý den

[IC]

Celé meno: Robert Halusni

Vek: 36

Dátum narodenia: 1.1.1996

Kontakt: 812266

Životopis: Dobrý den jmenuji se Robert a je mi 36 let. Žil jsem 18 let v Německu, a rozhodl jsem se v 18 letech se přestěhovat do české republiky. Jenže si nežiju moc dobře tím myslím peníze, ale nějak se umím uživit. Miluji práci adrenalin a nezastaví mně žádné nebezpečí které bych mněl udělat. Tohle bude vše.

Prečo sa chcem pridať k ZZS: Chci se přidat do ZZS protože jsem odmalička jsem si hrál na záchránaře a řekl jsem si že to musí být ta šance kterou nesmím prošvihnout. Taky jsem chtěl vždycky zachránit lidem život jako mému bráchovy ale zemřel... A proto bych chtěl být zachránář abych zachránil život ostatným.

Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, discorde či na TeamSpeaku so žiadosťou rýchlejšieho vyhodnotenia prihlášky

15.5.2020 20:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

42
15.5.2020 21:13

Zdravotnická záchranná služba

hlavního města Prahy

personální oddělení

Dobrý den,

Po vyhodnocení přihlášek personálním oddělením na pohovor nepustupuje žádný z žadatelů.

Za personální oddělení,

Zástupce ředitele ZZS HMP,

MUDr. Ing. John Sandler, Ph.D.,

email: ((DISCORD Sandlerino#8388 nebo soukromá zpráva zde na webu))

telefon: 571098

další kontakty:

Ředitel ZZS HMP,

MUDr. Sophia Riggs

email: ((Discord Lofan#6238 nebo soukromá zpráve zde na webu @Lofanek ))

telefon: 368817

16.5.2020 10:24, odstraněno 16.5.2020 10:25 uživatelem
16.5.2020 19:28

[OOC]

Prezývka: Lukáš (herni nick: Lukassenkoo)

Vek: 15

Ako často môžem byť na serveri: o víkendu celý den a v týdnu od 12 až do večera

[IC]

Celé meno: Sergi Hierro

Vek: 26

Dátum narodenia: 14.7.1994

Kontakt: 521104

Životopis: Zdravím, jmenuju se Sergi Hierro. Narodil jsem se 14.7.1994 v Barcelonské porodnici LesMaternity. V 6 letech jsem začal hrát fotbal v mládežnické akademii za RCD Espanyol De Barcelona. Fotbal jsem hrál do svých 11 let, poté mě to nějak omrzelo a přestal jsem s fobalem nadobro. Ve 13 letech se matka rozešla s mým otcem Borjou Hierrem a s matkou jsme se přeštěhovaly do Prahy, kde žiju do teď. V České Republice jsem dostudoval základní školu Eden, poté jsem studoval Střední odborné učiliště v Radotíně. Ve 21 letech jsem poprvé nastoupil do práce jako řidič MHD, kde jsem pracoval necelý 4 roky a nadobro jsem s tím skoncoval. Vyzkoušel jsem si i práci u Taxi služby, která mi taky nevyšla a tak jsem po 2 letech nastoupil k České Televizi, kde pracuju do teď. 

Prečo sa chcem pridať k ZZS: K záchranné službě se chci přidat kvůli tomu, že bych si rád vyzkoušel tuto práci, myslím si, že nejsem zase úplně zaostalej a dokázal bych se zapojit do kolektivu. Rád pomáhám lidem, také zraněným, už jsem se s tím jednou potkal a vůbec jsem nebyl vystresovaný, jako většina lidí, kteří to už zažily. Jestli se ptáte na zkušenosti ze zzs, nějaké jsem postrádal hraním počítačových her a koukání na filmy či seriály. Rád se učím nové věci a dá se na mě spolehnout, nebo si aspoň o sobě myslím, že jsem spolehlivý.

Sľubujem, že nebudem otravovať vedenie frakcie na serveri, discorde či na TeamSpeaku so žiadosťou rýchlejšieho vyhodnotenia prihlášky

sandlerino

Hráč

42
16.5.2020 21:47

Zdravotnická záchranná služba

hlavního města Prahy

personální oddělení

Dobrý den,

Po vyhodnocení přihlášek personálním oddělením na pohovor postupují tito žadatelé:

Audrey Jacquemoud (( @neznamy#374 ))

Sergi Hierro (( @Lukassenkoo ))

Za personální oddělení,

Zástupce ředitele ZZS HMP,

MUDr. Ing. John Sandler, Ph.D.,

email: ((DISCORD Sandlerino#8388 nebo soukromá zpráva zde na webu))

telefon: 571098

další kontakty:

Ředitel ZZS HMP,

MUDr. Sophia Riggs

email: ((Discord Lofan#6238 nebo soukromá zpráve zde na webu @Lofanek ))

telefon: 368817

tadeas14cz

Hráč

0
17.5.2020 16:22, naposledy upraveno 17.5.2020 23:57 uživatelem tadeas14cz

[OOC]

Prezývka:tadeas14cz

Vek:14

Ako často môžem byť na serveri:24/7

[IC]

Celé meno: Petr Katr

Vek:23

Dátum narodenia: 14 dubna 1997

Kontakt:540918

Životopis:dobrý den jmenuji se Petr Katr je mi 23 let a pocházím vesnice,jsem zaměstnanec hzs ale není to ono,jsem.vystudovaný mechanik,k zzs se chci přidat proto že mě baví pomáhat ostatním

Prečo sa chcem pridať k ZZS:už od mala mě bavilo pomáhat ostatním nebo je ošetřovat,a vím že je málo záchranářů a doktorů a k tomu zzs má víc výjezdů   takže bych alespoň něco dobrého pro ostatní kteří tu pomoc opravdu potřebují.

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 10
17.5.2020 19:58, odstraněno 19.5.2020 17:07 uživatelem

Bomba

Hráč

15
18.5.2020 07:31

[OOC]

Prezývka: NegativeBomb (robert fuco)

Vek: 14 

Ako často môžem byť na serveri: 3 hod . denne

[IC]

Celé meno: Laila Velenova

Vek: 31 

Dátum narodenia: 1/1/1989

Kontakt:  834381

Životopis: Dobrý deň volám sa Laila Velenova a mám 31 rokov. Pochádzam zo Štúrova kde som aj vyrastala. Chodila som tam na základnú školu a na krúžok Červeného kríža. V škole som si skoro s každým rozumela. Po základke som išla na strednú zdravotnícku školu do Žiliny. To boli moje najhoršie časy lebo sa moji rodičia rozviedli.Úspešne som dokončila strednú a hneď na to som sa prihlásila na vysokú zdravotnícku školu do Bratislavy. Bála som sa že to bude náročné ale nebolo. O pár rokov som si vyštudovala titul všeobecného lekára. Nastal čas si zvoliť povolanie. Rozhodla som sa že pôjdem robiť všeobecnú lekárku do Štúrova. Malo to dobrý plat len som sa tam večne nudila na stoličke. Potrebovala som niečo v čom je trochu adrenalínu.

Prečo sa chcem pridať k ZZS: Od malička ma bavila biológia a chodila som na krúžok červeného kríža takže viem podať rýchlu a efektívnu prvú pomoc. Rada športujem a pomáham ľuďom. Vyštudovala som strednú a vysokú zdravotnícku školu takže náročné úlohy pre mňa nebudú žiaden problém.Robila som všeobecnú lekárku takže mám skúsenosti s týmto typom práce.Veľmi rada by som dostala toto zamestnanie lebo som práve dorazila do Prahy. 

RogelimBlack

Hráč

1
24.5.2020 17:16, naposledy upraveno 28.5.2020 21:42 uživatelem RogelimBlack

Vzor prihlášky

[OOC]

Prezývka: Mike Stieger

Vek: 25

[IC]

Celé meno: Alexander Savel

Vek: 17

Dátum narodenia: 7.3.2003

Kontakt: 375455

Ako často môžem byť na serveri: kazdy den okolo vecera 

Životopis:Dobrý deň volám sa Alexander Savel . Pochádzam zo Popradu. Chodil som  na základnú školu a na Francisciho . V škole som sa s nikym nerospraval. Po základke som išiel na strednú odbornu  školu do Velkej . Este stale tam som 3 roky plus 2 roky maturita.

Prečo sa chcem pridať k ZZS: Rad športujem a pomáham ľuďom.vzdicky sa snazim pomoct ludom ked to ide. Vzdy som chcel byt zachranar no po chvile zivota som sa rozhodol ze budem automechanik. Niekedy vidim ze lekarov a zachranarov je malo a tak sem si rekl  že im pomuzu  jsem schopny pracovat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16