Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prodejní místo


Dejncz12344

Hráč

0
3.8.2018 11:49

Zdravím všecky. Napadlo mě udělat místo, kde by hráči, kteří prodávají své auta, tak by je tam zaparkovali a do statusu auta by napsali cenu a kontaktní informace a hráči, kteří by chtěli koupit auto/motorku by se tam jen zajeli podívat, kdo co prodává a danou osobu kontaktovali, kdyby se jim tam něco zalíbilo. Prostě by to fungovalo tak, že kdo by si chtěl koupit auto a nechtěl za to dávat tolik peněz, tak by se tam zajel podívat, jestli tam to auto někdo náhodou nenabízí.. Udělalo by se na to nějaké parkoviště nebo něco s omezenou kapacitou a platilo by se třeba 500 za jednu OOC hodinu. Tak snad jsem to napsal nějak srozumitelně a ostatní to pochopí :)

3.8.2018 19:07

Dobrý nápad, jde to však udělat IC cestou. Někdo si může vytvořit autobazar, nebo jen zakoupit plochu, kterou bude pro tyto služby pronajímat. Nápad to špatný není, rozhodně jsem pro.

8.9.2018 13:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo